Estée Lauder Pure Color Envy #230 Infamous
21 mrt 2015 Beauty Make up 13

Estée Lauder Pure Color Envy #230 Infamous

Mijn lievelingskleur is roze en ik kan dan ook nooit genoeg roze lipsticks hebben. Volgens Vincent overigens belachelijk aangezien ik een aardige verzameling heb. Voor mij is het een feestje om zo veel verschillende kleuren roze te hebben. Ik krijg er nooit genoeg van. Met de kortingsactie van de ici paris was ik vastbesloten om een lipstick te kopen van Estée Lauder omdat ik deze lipsticks ontzettend fijn vind. En bij het uitzoeken van een mooie kleur koos ik deze geweldig knal maar dan ook knal fuchsia kleur uit. Nieuwsgierig naar deze perfecte kleur? Klik snel verder!

Een tijdje terug reviewde ik ook een listick van Estée Lauder genaamd Impulsive. Sinds ik deze lipstick regelmatig draag ben ik fan van Estée Lauder. De lipsticks blijven namelijk perfect zitten en voelen heel fijn aan. Daarnaast zijn de kleuren ook nog eens perfect! Laten we snel verder kijken naar deze mooie kleur.

Estée Lauder

 

Estée Lauder

Vanwege mijn eerdere review ga ik nu niet helemaal uitgebreid op de verpakking en dergelijke in. In het kort kan ik zeggen dat ik de verpakking erg mooi en strak vind. Zoals het in mijn ogen hoort bij een luxe merk ziet het er netjes uit en is de lipstick netjes in een doosje verpakt.

De huls vind ik geweldig. Deze voelt iets zwaar aan en heeft een magnetisch systeem. Het voelt echt luxe aan! Daarnaast ziet het donkerblauwe met het goud er gewoon erg mooi uit.

Estée Lauder Pure Color Envy #230 Infamous

Estée Lauder Pure Color Envy #230 Infamous

Ik ging voor de kleur Infamous. Er zijn heel veel perfecte kleuren roze (denk aan Mac Viva Glam Miley Cyrus). Maar deze kleur is toch ook wel heel mooi en speciaal. Ik vind de felheid echt geweldig. Alleen in de huls is het een lipstick waar ik naar kan blijven kijken. En geloof me: de swatch is nog beter!

Estée Lauder Pure Color Envy #230 Infamous

Zoals je kan zien is de pigmentatie helemaal prima, perfect zelfs. De lipstick dekt goed en geeft een heel intense kleur af.

Estee-Lauder

Op de lippen ziet de kleur er iets minder fel uit maar dit komt ook door de foto en door mijn eigen pigment. In het echt vind ik de kleur op de lippen nog iets feller alleen is dit erg lastig om op de foto vast te leggen.

Estée Lauder Pure Color Envy #230 Infamous

Als je net als ik gek bent op roze lipstick is dit zeker een aanrader. En als je een roze lipstick zoekt die lekker fel is en daarmee opvalt, is dit ook de juiste kleur. Zelfs na een lunch zit de lipstick nog prima. Na een maaltijd moet je de randjes wel echt even bijwerken. En wat ik al helemaal prettig vind is dat de lipstick niet uitdroogt. Ja, ik vind de lipsticks van Estée Lauder echt geweldig!

Estée Lauder Pure Color Envy is te koop bij de parfumerie en kost € 32,95

Houd jij van roze lipsticks? Heb jij de lipsticks van dit merk al eens geprobeerd?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Dana

  oelalala wat een knal kleur en hij staat je prachtig!

 • Loes

  Erg mooie kleur! De Envy lijn vind ik echt erg goed, fijne zachte lipsticks, die toch lang blijven zitten.

 • Jaimy en Laura

  Pretty! Wat een mooie kleur!

 • Iris | Todayslipstick

  Wat een prachtige lipstick! De kleur is perfect, opvallend maar niet té opvallend. De lipstick staat je erg mooi. Zelf heb ik nog nooit een lipstick van Estée Lauder gebruikt, het wordt tijd er eentje aan te schaffen!
  Liefs, Iris

 • Mariëlle

  Aaah dit is een gaaf kleurtje zeg, staat je héél goed! En wat heb je ook een leuk truitje aan 🙂

 • Sanne Makeupgorgeous

  Mooi knalkleurtje! Staat je geweldig.

 • beautybloglaura

  Vind het echt een super mooie kleur! En hij staat je super goed xx

 • Esra

  Wauw, dit is echt een kleur voor mij! Echt heel mooi, deze zal ik zeker onthouden! X

 • beautifulday4makeup

  Wat een mooie felle kleur

 • Calijn

  Wat een mooie frisse kleur! Fijne lipsticks zijn dit hè, heb zelf de Defiant Coral. Ben alleen ietsje minder te spreken over de houdbaarheid. Maar goed, ietsje vaker bij stiften dan maar 😉

 • Lisa's Beautybabbels

  Wauw, mooi kleurtje, helemaal mijn ding! Staat je erg leuk!

 • alexa

  wauw hij is echt heel erg mooi en staat je super!

 • Linda

  Ah wauw, wat een heerlijk gekleurde beauty! <3

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.