Review: Dove Purely Pampering Body Cream
23 aug 2013 Beauty Lichaamsverzorging 0

Review: Dove Purely Pampering Body Cream

Van de week liep ik in het kruidvat en zag ik van die hele schattige mini potjes liggen met daarin de Dove Purely Pampering Body Cream. Omdat ik het er zo leuk uit vond zien nam ik er twee mee. En toen ik van de week na het douchen deze probeerde was ik verliefd! Wat een heerlijk spul! Hierbij mijn review, lees je mee?Dove Purely Pampering body creme

Zoals ik vertelde kocht ik deze Purely Pampery Body Creme omdat ik het er zo schattig uit vond zien. In het potje zit 30 ml. Perfect om eens uit te proberen! Deze Purely Pampering Body cream bevat shea butter en vanille. Bij het openen rook ik al dat het product echt heerlijk ruikt! Een heerlijk zachte geur met een vleugje vanille. Dove belooft dat deze creme de huid zal voeden en herstelt. Ik ben benieuwd!

Dove
De creme voelt echt geweldig zacht aan en is makkelijk uit te smeren. Ook trekt de creme snel in. Het product is zuinig omdat je niet veel nodig hebt om je in te smeren. En zoals ik al zei: die geur! Echt onwijs lekker! Bij het opsmeren merkte ik gelijk dat mijn huid werd gehydrateerd en erg zacht aanvoelde. Omdat ik mijn andere arm nog niet had ingesmeerd kon ik heel duidelijk het verschil voelen. De shea butter die in het product zit doet duidelijk goed zijn werk! Dove maakt zijn belofte zeker waar dat deze creme de huid voedt!

Dove ingredienten

En dan de ingredienten. Parabenen zitten er in. Voor mijzelf geen probleem.
Ik denk dat het al duidelijk is. Ik vind deze creme erg fijn! De twee potjes die ik nu heb zijn denk ik zo op, en ja, dan ga ik zeker een grote kopen!
Deze kleine potjes van 30 ml zijn nu te koop bij het kruidvat voor € 0,50. De grote potten welke 300 ml bevat is te koop bij de drogist voor € 7,10.

Ken jij deze Dove Purely Pampering Body Creme al en wat vind je ervan?

xoxo Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.