Review: Human + Kind Body Soufflé
28 apr 2015 Beauty Lichaamsverzorging 6

Review: Human + Kind Body Soufflé

Al eerder heb ik eens producten van het mooie merk Human + Kind uitgeprobeerd en dit keer was het de beurt aan de Body Soufflé. Alleen de naam al maakte mij heel nieuwsgierig. Een Body Soufflé klinkt namelijk heel hydraterend en zacht. Zou het dat ook zijn? Kijk mee!

Human + Kind Body Souffle

Human + Kind

Human + kind is een Iers merk dat door twee Nederlanders is opgericht. Het idee achter dit merk is dat er tegenwoordig zo veel te koop is  voor verschillende huidtypes dat dit merk het verschil wil maken in het aanbod. Kortom: het doel was om producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle huidtypes. Daarnaast moest het merk betaalbaar zijn en uit kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten bestaan.

Body Soufflé

Deze Body Souffle zit in een mooie vrolijke verpakking met draaideksel. Zelf gebruik ik een spatel om product uit de pot te halen en bij het afdraaien van de deksel komt mij een lekkere frisse en zomerse geur tegemoet. Met de 2 in 1 formule belooft dit product  zowel de huidvernieuwing te stimuleren en de huid glad te maken. Ook belooft het de huid te hydrateren en verzorgen.

human

 

human

Ingrediënten

Ik zie verzorgende ingredienten zoals abrikozenpitolie en ik zie ook parfum en siliconen. Dit laatste zorgt voor het zachte en gladde gevoel op de huid.

Human + Kind Body Souffle

Substantie

Naast dat ik helemaal blij werd van de geur maakte deze romige substantie mij ook wel heel erg blij. Wauw, het is echt heel luchtig en verfrissend. Ik ben dol op dit soort fijne smeersels.

human

Het  product laat zich goed uitsmeren en voelt zacht en luchtig aan. Ook trekt het snel in de huid wat ik zelf erg prettig vind omdat ik zo snel verder kan met bijvoorbeeld aankleden.

human1

Human + Kind Body Soufflé

Ik heb een zwak voor lekkere geuren en dat is dan ook een van de redenen dat ik dit product erg fijn vind. Perfect om te gebruiken na een lange warme dag wanneer de huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Nog een pluspunt is dat het product snel intrekt en dat het de huid mooi glad maakt en er fris uit laat zien. Dit is een product geschikt voor alle huidtypen en ook zeker voor de gevoelige huid. Althans, mijn gevoelige huid reageert er prima op. Zelfs de zeer droge plekjes op de ellebogen worden goed gehydrateerd.

Dit product is onder andere te koop bij de Iciparisxl voor 14,95.

Wat gebruik jij het liefste om je huid mee te hydrateren?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Gerelateerde artikelen:

Human + Kind Facial Cleaner

Eerste indruk: Ayvo Gezichtsborstel

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Lifesabout

  Lijkt mij een heerlijk product voor de zomer! Vooral vanwege de geur en dat ie snel intrekt.

 • Natasja

  Wat lijkt me dit een heerlijk product! Ook helemaal niet zo duur.

 • Melissa

  Klinkt goed zeg! Dit lijkt me ook een lekker hydraterend product 🙂

 • beautifulday4makeup

  Ik vind de verpakkingen van human+kind erg leuk!

 • Iris

  Klinkt goed! Body butter is vaak zo vettig dat het niet intrekt (of het is juist niet vet), dus dit is dan een goede optie.

 • Laura - Essential Honesty

  Human + Kind is echt een geweldig merk! Hun producten zijn zoooooo zacht voor je huid!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.