Random Shoplog met véél korting!
23 jun 2016 Lifestyle 14

Random Shoplog met véél korting!

Ik ben dus echt zo’n kneuterig iemand die shoplogs heel erg leuk vindt. Ik kan er echt van kan genieten om na de vakantie lekker naar de drogist te gaan om daar van allemaal benodigdheden te kopen. Dit is dan ook wat ik gisteren deed. Ik kocht allemaal leuke spulletjes en omdat ik het gewoon echt leuk vind (én er momenteel veel producten met korting zijn) leek het mij leuk om jullie de spulletjes in een shoplog te laten zien. Kijk je mee?

Ik ging naar het Kruidvat omdat ik Micellair water nodig had. Het Micellair water van Nivea gebruik ik al zolang  het te koop is, en ik ken geen betere. Vandaar dat als het op is, ik gewoon een nieuwe wil hebben. En nátuurlijk zag ik nog allemaal andere leuke dingen die ik natuurlijk héél erg hard nodig had (niet dus). Maar goed, ik vertel je gewoon gezellig wat ik allemaal met mij mee nam!

Zenner Haaromode

Zenner Haarknipjes

Ik kan geen genoeg krijgen van haarknipjes en elke keer als ik leuke zie voor mijn dochter dat koop ik ze gewoon. Ja heel erg, maar hoe kan ik nou deze schattige met ananasjes laten liggen? Perfect voor de zomer toch! En ze staan vast ontzettend snoezig bij Sophia haar gele jurk. Ik kocht deze knipjes voor € 2,99.

Nivea Silk Mousse

Nivea Silk Mousse

Waarschijnlijk heb je al over deze mousses gehoord: Nivea heeft nu namelijk ook van die fijne mousses voor onder de douche! Er zijn drie varianten verkrijgbaar: namelijk Creme Smooth, Creme Soft en Creme Care. De variant Creme Soft heb ik een paar weken terug al gekocht en die vind ik zo fijn dat ik nu de andere twee ook wel eens wil proberen. Het Kruidvat heeft momenteel een leuke korting van 1+1 gratis op de doucheproducten van Nivea. Ik betaalde dus € 2,50 per stuk.

Maybelline Dream BB Pure

Maybelline Dream BB Pure Cream

Deze BB-cream van Maybelline heb ik al een paar jaar als favoriet. Sinds mijn huid sinds een half jaar weer onrustig werd had ik wat meer dekkende foundation nodig maar ik denk wel dat ik momenteel weer voor een lichte dekking kan gaan. Van dit product heb je maar een heel klein beetje nodig om er mooi uit te zien erg fijn voor de warme dagen. Deze BB-cream kost normaal € 9,99. Ik kocht het met de 1+1 gratis op alle Maybelline producten actie. 

Maybelline Baby Skin

Maybelline Baby Skin Primer

Bekentenis: ik heb een zwak voor Primers. Ik heb meerdere primers waaronder een van Benefit én mijn favoriete Dior Primer. Ondanks dat ik er genoeg heb, blijf ik er een zwak voor hebben. Eigenlijk mocht ik van mijzelf dus geen primers meer kopen, alleen ik heb over deze Baby Skin Primer zo veel fijne verhalen gehoord dat ik vind dat ik het gewoon eens moet proberen. Ik gebruik trouwens maar vrij weinig een primer. Alleen op de dagen dat ik een hele dag uit huis ga, en dat is niet zo vaak. Iemand onder mijn lezers die al ervaring heeft met deze primer? Ik kocht deze bij de 1+1 kortingsactie op producten van Maybelline. Normale prijs: € 7,99.

Nivea Micellair Water

Nivea Micellair Water

Zoals ik aan het begin van dit artikel al vertelde ben ik groot fan van het Micellair Water van Nivea. Voor mij geen betere die mijn gevoelige huid geheel en op een zachte manier schoon maakt.. Ik heb er al eerdere artikelen over geschreven hoe fijn dit product is voor een huid met stress en een huid met acne. En dit product is zo vaak in de aanbieding dat ik altijd meerdere flessen mee neem. Zo heb ik bijna altijd wat in huis. De Nivea producten voor het gezicht zijn momenteel in de aanbieding voor € 2,99 per stuk. 

Zo. Dit was mijn shoplogje! Ik kocht ook nog een prikblok voor Senna, ik vind dit soort dingen altijd leuk om samen de fijne motoriek mee te oefenen. Misschien nog leuk om te vertellen dat ik in totaal € 16,98 aan korting heb gekregen. Normaal ben ik eigenlijk helemaal niet zo van de kortingen maar ik moet bekennen dat ik dit stiekem toch heel erg leuk vind!

Ken jij deze producten? Houd jij van korting shoppen? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties in de comments!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Tamara TS

  Goed geshopt! Ik gebruik zelf de primer van Douglas, maar ook niet dagelijks. Alleen als het echt nodig is om de hele dag een goede make-up te hebben. Het micellair water van Nivea ken ik ook nog niet, ik neem altijd die van Garnier.

 • simpel, met een snufje liefde

  Ik hou van korting shoppen maar ik ben niet iemand die veel andere dingen gebruikt omdat ze in de aanbieding zijn. Ik heb bepaalde producten die ik altijd gebruik en als ze in de aanbieding zijn dan vind ik dat fijn.

 • Amy

  Lekker geshopt Sas! Ik heb ook gebruik gemaakt van de 1+1 actie op make-up, fijn is dat he?

 • Simone

  Die ananasclipjes! Wat lief 🙂 dat micellair water van nivea ga ik maar eens uitproberen dan. Ik heb ook een erg gevoelige huid.

 • Sandra

  Die knipjes voor Sophia zijn werkelijk fantastisch! Super schattig hihi. Zal haar onwijs leuk staan! Goed om te weten dat het 1+1 is op die Niveau Silk Douche. Ben daar best wel benieuwd naar.

 • Mariska

  Er waren echt een aantal goede aanbiedingen, mooie spulletjes heb je gescoord 😀

 • MetMirjam

  Sale shoppen, ik hou ervan! Net als van shoplogs trouwens haha. Die haarclipjes zijn echt super, ik blijf ze ook altijd kopen!

 • Nienke

  Ik ben ook dol op shoplogs, geen idee waarom. Het is gewoon een beetje alsof je zelf gaat winkelen denk ik 😉 maar dan zonder geld uit te geven. Die niveau douche mousse dingen klinken wel erg lekker! Ik ben altijd groot fan van die dingen van de rituals

 • Iris

  Iets met korting aanschaffen voelt altijd als een goede daad, ook al heb ik het niet nodig 😉

 • Els

  Ik hou van korting! Ik wacht altijd tot iets in de aanbieding is. Die ananassen haarklipjes zo vrolijk!

 • Yvonne

  Wat een leuke haarclipjes zijn dat! Ik ben erg benieuwd naar de mousse van nivea!!

 • Dewi

  Leuk! Ik hou van shoplogs! Ik ben wel benieuwd naar die het Micellair Water van Nivea. Ik nog wat producten voor de vakantie hebben, dus een goed plan om van de week eens langs kruidvat tegaan. Heerlijk lekker tuttenbellen en met fijne beautyproducten thuiskomen ;))

 • Nesrin

  De Nivea Silk Mousse lijkt mij heerlijk, ik ben gek op showerfoams. Ook de Maybelline primer zou ik graag willen proberen.

 • Leonie

  Ik ben ook gek op shoplogs! Die nivea wil ik nog wel even gaan halen, lijkt me erg lekker.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.