Random Favorites #4
2 okt 2015 Lifestyle 22

Random Favorites #4

Het is al een tijdje geleden dat ik een aantal van mijn favorieten op een rijtje zette. Ik vond het wel weer eens tijd worden en hoefde er helemaal niet lang over na te denken want een aantal favorieten op dit moment heb ik zeker! Kijk mee naar mijn random favorites.

Lovechock

Lovechock Sweet nibs & Sea salt

Laat ik dan maar direct beginnen met iets waar ik geen genoeg van kan krijgen: namelijk deze lovechock chocolade reep. Misschien dat je Lovechock al wel kent van de Loverocks en de iets kleinere repen. Nu hebben ze ook deze grote repen in drie verschillende smaken. Ik heb ze inmiddels allemaal geprobeerd en deze met zeezout is mijn absolute favoriet. Heerlijk!

Zenner knipjes

Zenner baby haarknipjes

Hoe onwijs schattig zijn deze haarknipjes? De laatste tijd ben ik sowieso helemaal weg van knipjes voor in Sophia haar haren. Deze zijn momenteel favoriet. Speciaal voor baby’s en ze zijn gewoon erg lief!

jozemiek

Jozemiek

Herken je dit: het altijd hebben van een elastiekje om je pols? Jozemiek heeft de perfecte oplossing door leuke armbandjes in hun collectie te hebben die tegelijkertijd functioneren als haarelastiek! Naast dat dit mij perfect in de oren klonk, houdt Jozemiek zich ook bezig met Fairtrade en werken ze samen met de sociale werkplaats. Ik ontving een setje en ben er enthousiast over, leuk idee! Neem zeker eens een kijkje op de website van Jozemiek.

Oil of Olaz

Oil Of Olaz Serum

Oil Of Olaz is een merk welke ik steeds beter leer kennen en enthousiaster over word. Dit serum koop ik zelf altijd zonder toevoeging van parfum omdat ik dat niet nodig vind en het daarnaast veel beter is voor mijn huid. Ik gebruik dit serum elke ochtend na het reinigen van mijn gezicht. Wat ik merk is dat het een laagje op mijn huid (siliconen) legt waardoor make up flawless bijft zitten en bij een gave huid make up helemaal niet nodig is. Daarnaast verzorgt het mijn huid prima. Ja, blijvertje.

Clipper thee

Clipper Snor & Peace

Voordat ik naar bed ga kom ik altijd eerst even tot rust met een lekkere kop slaapthee. Onlangs zag ik in de supermarkt deze slaapthee van Clipper in de schappen staan. Hop, die moest natuurlijk mee. Zelf vind ik dit een van de lekkerste slaapthee die ik heb gehad, wat zeg ik, dit is de lekkerste! Als je deze tegenkomt en nog een lekkere slaapthee kan gebruiken, ik kan het aanraden!

Wat vind je van mijn favorieten? Wat is momenteel jouw favoriet?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • debby

  Oeh die chocolade met zeezout lijkt mij ook wel wat. Dat serum ga ik ook een x proberen

 • Amy

  Die haarelastiekjes meets armbandjes zijn heel leuk.. Ik ga zeker even op de site kijken. En loveshock.. Jaa! Heel lekker!

 • Celine

  Het elastiekje van Jozemiek ziet er leuk uit! Olaz is ook echt een favomerk voor mij! Liefs, Celine

 • Michaela

  Oooh, die haarknipjes zijn super schattig 😉

 • Annelies

  Wat leuk zeg, die armbandjes/elastiekjes van Jozemiek. En wat goed dat ze fairtrade én samen met de sociale werkplaats werkt. Dit soort dingen kan ik altijd wel heel enthousiast over worden.

 • Vlijtig Liesje

  Wat apart: chocola met zout! Ik heb dat nog nooit gehad.

 • Nesrin

  Ik heb altijd een elastiekje om mijn pols 😉 wat een leuk idee van Jozemiek. Leuke random favorieten Saskia.

 • bymarlayne

  Leuke favorieten! 🙂

 • lin mommysworld

  Leuke favorieten en ik ben nu wel heel benieuwd naar de Lovechock Sweet nibs & Sea salt want ik heb gister voor het eerst de Tonys met zeezout geprobeerd en binnen een uur was mijn hele reep op 😉

 • Jeanine

  Hoe kan het zijn dat ik die clipper thee nog niet ken! Ik ben echt verliefd op clipper thee. Ik moet nodig naar de supermarkt haha.

  • Saskia Hardeman

   Ik kwam deze ook ineens zomaar tegen hoor 🙂

 • Angèlique

  Schattig zeg die haarknipjes!

 • Lifesabout

  Die slaapthee hebben we nu ook, was in de bonus en hij is heerlijk. Hadden altijd de slaapthee van Seasons (ofzo?). Dats serum…doe jij er dan nog een crème overheen?

  • Saskia Hardeman

   Nee, ik doe het zelf niet maar het zou wel kunnen hoor, ik zou het met een droge huid bijvoorbeeld wel doen. En het serum kopen in de actie bij het Kruidvat 😉

 • jeapiebel

  Ik ben dol op chocolade. Fijn he om jezelf af en toe aan te herinneren wat je gelukkig maakt.

 • Sylvie

  Leuke favorieten!! Ik ga op zoek naar die chocolade!

 • Iris

  Als chocoladeliefhebber moet ik die smaak snel gaan proberen. Je foto’s zijn heel mooi trouwens.

 • Rianne

  Ohh die thee lijkt me heel fijn! Wat heb je trouwens een mooie foto in je zijbalk staan! 🙂

 • Saar

  Die babyclipjes zijn echt supercute!

 • BRUNETTEONTREND

  Zoveel leuke spullen! Eens kijken of ik ze hier ook kan vinden!

 • beautifulday4makeup

  Die elastiekjes en de thee lijken mij erg leuk

 • Puck

  Ik heb al veel repen met zeezout geprobeerd, maar vind ze geen van allen echt super. Misschien deze wel? Eens kijken of ik hem ergens kan vinden.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.