Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 12)
24 mrt 2014 Lifestyle 18

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 12)

Goedemorgen! Het is weer tijd voor persoonlijke foto’s uit mijn afgelopen week. Ik had een gezellige week! Ik heb mijn haren laten verven en ben lekker met mijn zus wezen shoppen! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

starbucks

Eerder vertelde ik dat ik een stagiaire mag begeleiden. Het gaat helemaal goed, en het is ook erg gezellig. In onze pauze gingen we gezellig naar de Starbucks!

healthy-food

Ik haalde gezond broodbeleg voor Senna. Hij vindt chocoladepasta heel lekker, dus kocht ik een “gezonde” variant: ukkie chocoladepasta! En lekkere jam want daar is hij ook dol op! De conscious chocolade die je ziet op de foto is trouwens echt een aanrader!

sas

En ik liet mijn haren verven! Op de foto ziet het er donkerder uit dan het is, er zit namelijk koper door. Maar hoe vaker ik mijn haar was, hoe meer het eruit gaat.

clipper thee

Ik ben echt dol op Clipper thee. Ik kocht een paar nieuwe varianten. De Rise & Shine thee is momenteel mijn absoluute favoriet!! Als je van citroen thee houdt, is dit zeker een aanrader. Het is niet een slap citroensmaakje maar heel puur en super lekker!

notebook

Bij de Hema kocht ik dit handige blog boekje. Heel handig om een klein to do lijstje mee te maken en af te vinken, ideaal!

Senna

Mijn schoonouders hebben een winkel en Senna vindt het leuk om een mandje te pakken en daar alles in te stoppen wat hij tegen komt.

super-food

Dit boek wil ik snel eens gaan lezen! Zo op het eerste gezicht staan er erg lekkere recepten in!

senniepennie

Hier had Senna lekker een broodje pasta op, wat een poepie he!

stef

Mijn lieve vriendinnetje stuurde deze foto. Ze is namelijk gepromoveerd tot purser! Ik weet hoe graag ze dit wilde en hoe veel ze er voor moest leren, dus ik ben heel trots op haar! Via deze weg nog gefeliciteerd lieve Stephanie!!

neee

Ik schreef een blogje over de peuterpubertijd. Ik kan je vertellen na deze week kan ik nog wel tien blogjes schrijven over de peuterpubertijd. Senna lijkt een beetje van slag. Hij wil niet slapen en hij is een beetje stout en luistert niet. Terwijl het eerder juist super ging. We gaan er van uit dat hij heel erg moet wennen aan de peuterspeelzaal. De juf zei ook dat kindjes vaak een soort van verlatingsangst kunnen krijgen als ze voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaan. Senna roept in de nacht als hij wakker wordt ook heel hard om mamaaaaaa.

carpaccio

Zaterdag had ik een zussendag met mijn zus! We gingen winkelen in Arnhem en daarna uit eten! Het was zo ontzettend leuk en gezellig dat ik eigenlijk helemaal geen foto’s heb gemaakt omdat ik daar totaal niet aan dacht. Toen we uit eten gingen maakte ik nog even snel een foto van deze Carpaccio.

Mac Pro Longwear Blush

In arnhem kocht ik mijn eerste Mac Blush! Zo leuk! Ik wist helemaal niet dat ze dit bij de Douglas in Arnhem verkochten. Oohja die nijntjepleister is voor mijn pink. Ik heb een ingescheurde nagelriem.. Auch!!

Dit was het weer. Aankomende week een vrij normale week, eigenlijk helemaal niets bijzonders gepland. En dat komt goed uit want ik wil Senna wat rust geven in zijn dagen. Vincent en ik hebben het idee dat hij gewoon wat meer rust nodig heeft nu hij is begonnen met de peuterspeelzaal. Dus dat wordt lekker thuis spelen en in de tuin als het mooi weer is!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • DQ

  Leuke foto’s! Ik vind dat to-do lijstje van de Hema zo leuk! X

 • Eline

  Hmm… leuke week, wat heb je veel boodschappen gedaan! Dat notitieboekje van de HEMA is zo schattig!
  Liefs

 • Kim

  Leuke foto’s! Je haar vind ik erg mooi geworden 😀

 • Geertje

  Wat een mooie haarkleur! En die peuterpubertijd… hier ook goed aanwezig! Leuke week heb je gehad!

 • Sophie

  Ik vind je haar zo gaaf geworden! Grappig, die verlatingsangst, dat heb ik net met psychologie gehad 🙂 Die thee ziet er erg leuk uit, ik ben benieuwd! Ik vind de verpakking er altijd zo leuk uit zien, haha!

 • Natascha

  Ik vind je haarkleur erg mooi geworden! En wat een super mega schattige foto van Senna die een broodje eet:)

 • Gwen

  Hihi, hier ook kinderpleisters op onze wondjes 😉

 • Laura

  Ik vind je haar er mooi uitzien! En door die carpaccio foto heb ik er nu ook zin in haha

 • Eline

  leuk overzichtje

 • Nicole

  Wat een lekker koppie heeft die Senna toch he!
  En yummm carpaccio!

 • Cindy H

  Je haarkleur staat mooi.

 • Jennn

  Leuke foto’s! Ik ben ook wel erg benieuwd naar de superfoodrecepten

 • Cindy

  Carpaccio!! Heerlijk, heb ik toevallig vandaag nog een broodje van op op het werk (uitgebreide lunch). Leuke foto’s allemaal, gefeliciteerd met de promotie van je zus!

 • Luuke

  Leuke foto’s! Dat boekje is erg leuk en die blush lijkt mij erg mooi

 • Raounak

  Leuke post!! Vooral de laatste foto, de mac blush, hihi leuk!

 • jackie

  leuk overzicht….
  en dat bekkie van Senna ♥

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuke foto’s! En wat een gave haarkleur!

 • Leonie

  Wat een schattig kindje heb je!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.