Producten in het zonnetje #3 (Kruidvat gezichtsmasker en Kneipp Badkristallen)
23 jan 2015 Beauty Gezichtsverzorging Lichaamsverzorging 13

Producten in het zonnetje #3 (Kruidvat gezichtsmasker en Kneipp Badkristallen)

Eens in de zoveel tijd plaats ik een blogje met daarin producten die ik in het zonnetje wil zetten. Dit zal gaan over producten waarmee ik geen review kan vullen maar waar ik wel heel tevreden over ben. Ook vandaag heb ik twee producten die ik graag aan jullie laat zien. Kijken jullie mee naar het gezichtsmasker van Kruidvat en de badkristallen van Kneipp?

Ditmaal heb ik twee producten in de categorie ontspanning. Hoe lekker is het namelijk om met een gezichtsmaskertje in bad te gaan en fijn te ontspannen. Deze twee producten zijn daar zeker geschikt voor en vind ik persoonlijk erg fijn. Hieronder zal ik beginnen met het gezichtsmasker van Kruidvat.

Kruidvat gezichtsmasker

Kruidvat gezichtsmasker

Kruidvat Smooth Calming Gezichtsmasker (0,99)

Toen ik de wildenthousiaste review las van Beautygloss   over dit gezichtsmasker las werd ik wel heel erg nieuwsgierig. Toevallig had ik destijds zelf al een geweldig masker ontdekt maar toch werd ik ontzettend nieuwsgierig naar dit masker. En ja, ik moet zeggen ook ik ben helemaal om. Waar het nu precies aan ligt weet ik niet maar wow wat zag mijn gezicht er na gebruik rustig uit. Rode vlekjes waren duidelijk minder en mijn gezicht voelde erg gehydrateerd en zacht aan. Zelf heb ik de ervaring dat niet alle gezichtsmaskers een fijne en zichtbare werking hebben, maar dit gezichtsmasker springt er zeker boven uit!

Kneipp Badkristallen

Kneipp Badkristallen

Kneipp Badkristallen (1,49)

Kneipp is een van mij favoriete merken voor onder de douche en in bad. Toen ik deze verpakking zag werd ik helemaal blij. Wat is dit ontzettend leuk zeg om te geven en te ontvangen! Alles klopt aan de verpakking, ik vind het erg leuk! Mijn ervaring met de badkristallen van Kneipp zijn erg positief en ik weer zeker dat deze ook bij mij in de smaak zouden vallen. Kortom is dit zeker een aanrader om eens aan iemand te geven die wel een steuntje kan gebruiken.

Producten in het zonnetje

Dit waren de producten die ik vandaag in het zonnetje wil zetten. Ik ben benieuwd of je deze producten al kent en wat je er van vindt.

Welk product zou jij in het zonnetje willen zetten?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Petra

  Inderdaad van de badkristallen word je helemaal blij. als je de verpakking ziet…

 • Nelleke

  Hmmm, heerlijk! Beide hele leuke verpakking 🙂

 • Marion

  Toevallig had ik die van het Kruidvat laatst in mijn handen. Ik heb ‘m teruggelegd. Dat had ik dus niet moeten doen. Volgende keer gaat hij in het mandje!

 • Bianca

  Leuk dat je ze in het zonnetje zet vooral het masker lijkt mij erg lekker om te gebruiken x

 • marloes

  Wat een leuke producten. Ik ken ze beide nog niet. Maar ben wel benieuwd naar de badkristallen van Kneipp!

 • Dina

  De naam van de badkristallen is leuk. “Alles komt goed”.

 • beautifulday4makeup

  Wat leuk om deze producten zo toch in het bloemetje te zetten :p

 • Manon

  ahh die badkristallen lijken me zo heerlijk, de verpakking alleen al is zo leuk!

 • Mandy

  Beide klinken heel er g fijn. Echt lekker voor me time!

 • Iris

  De maskers van Kruidvat lijken me erg fijn, ook erg goedkoop in vergelijking tot andere losse maskers. De kristallen van Kneipp zou ik cadeau doen in een setje, dan is het meteen een persoonlijk bericht.

 • Kim

  Ik wist helemaal niet dat Kneipp ook bruisballen in deze verpakking verkocht. Erg leuk om cadeau te doen inderdaad! Bedankt voor de tip. Leuke blog heb je ook! Ik ga je volgen 🙂

 • anouk

  Oh heerlijk!! Maskertjes en badkristallen, lekker om een avondje te ontspannen

 • Cheyenne

  Wat zien de badkristallen er leuk uit!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.