Kruidvat Elektrische Harde Huidverwijderaar
15 mei 2015 Beauty Lichaamsverzorging 14

Kruidvat Elektrische Harde Huidverwijderaar

De tijd voor mooie blote voeten is aangebroken. Ik houd van verzorgde voeten maar vind dat nog niet altijd even makkelijk. Voeten zijn namelijk makkelijk te vergeten en een mooi kleurtje nagellak doet vaak al wonderen. Toch is het belangrijk om ook de voeten goed te verzorgen door regelmatig het eelt te verwijderen. Te veel eelt kan erg pijnlijk worden en daarnaast is het niet mooi. Kruidvat lanceerde onlangs deze harde huidverwijderaar. Zodra ik erover hoorde was ik te vinden in de winkel en nam ik het mee naar huis! Zou het net zo ideaal zijn als ik dacht?

Eelt

Ik heb altijd al aardig last gehad van eelt. Dit heeft natuurlijk verschillende oorzaken zoals bijvoorbeeld het dragen van pumps, een staand beroep maar ook hardlopen. Door af en toe mijn voeten te laten behandelen kon ik het onder controle houden. Toch vind ik het altijd veel fijner om iets zelf gemakkelijk te kunnen doen. Het scheelt tijd, en uiteindelijk ook weer geld. Er zijn andere soortgelijke producten op de markt maar deze zijn ook een stuk duurder. Als een product het waard is, is dit natuurlijk prima. Alleen vind ik het altijd lastig om een redelijk bedrag neer te leggen voor iets waar ik de werking niet van weet. Maar goed, in de Kruidvat folder zag ik dit apparaatje staan voor 10,–. Hoppa, snel uitproberen dus!

Elektrische Harde Huid Verwijderaar

Kruidvat Elektrische Harde Huidverwijderaar

Zoals de naam van het product al doet vermoeden kan je met dit apparaat harde huid en eelt gemakkelijk verwijderen. Waarschijnlijk ken je nog wel van die vijltjes die lange tijd ook populair waren om eelt mee te verwijderen. Dit apparaat is elektrisch wat er voor zou moeten zorgen dat je op een gemakkelijke manier de harde plekken op de voeten kan verwijderen en snel weer voorzien bent van poezelige voetjes.

De verpakking bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen gaan. Fijn dat er ook batterijen bijzitten, en er zitten twee navullingen bij, een groffe en een fijne zodat je zelf kan bepalen welke sterkte je nodig hebt.

Kruidvat Eeltverwijderaar

Kruidvat Vijl

Bovenstaand het apparaat zelf. Het ligt makkelijk in de hand en is gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft eigenlijk alleen maar de knop omhoog te duwen zodat de vijl gaat ronddraaien en je de vijl tegen de harde stukjes huid kan aanhouden. In het begin leek het mij trouwens een beetje eng. Stel dat ik ook gezonde huid zou weghalen bijvoorbeeld. Inmiddels heb ik het apparaat zo vaak gebruikt dat ik zeker weet dat dit haast niet mogelijk is. Als je gewoon netjes de harde stukken pakt gaat het prima. En ook al raak je gezonde huid, de vijl pakt dit niet op.

Kruidvat Eeltverwijderaar

Kruidvat Eeltverwijderaar

Kruidvat Eeltverwijderaar

Navullingen Kruidvat Voetenvijl

Ook zijn er losse vijltjes te koop die je gemakkelijk kan vervangen. Er zijn overigens twee verschillende vijltjes te koop: rood (fijn) en groen (grof). Ik heb overigens bij ons in het Kruidvat alleen de grove navullingen gezien maar het lijkt mij dat de fijne ook te koop zijn.

Kruidvat Eeltverwijderaar

Schoonmaken Elektrische vijl

Zelf gebruik ik deze elektrische vijl een maal per week. Na gebruik spoel ik het af onder de kraan en laat ik het drogen op een washandje. In de verpakking zit ook een heel klein borsteltje waar je het apparaat mee kan schoonmaken. Het borsteltje is heel klein en ik zag het zelf over het hoofd (ben vergeten op de foto te zetten, kleur is wit).

Elektrische Harde Huid Verwijderaar

Elektrische Harde Huid Verwijderaar

Kruidvat Eeltverwijderaar

Ik moet als eerste zeggen dat ik geen vergelijking heb en dat dit de eerste elektrische voetvijl is die ik uitprobeer. Maar ik ben enthousiast! Wat een fijn ding. De eerste keer dat ik het gebruikte heb ik wel echt lang moeten vijlen om al dat eelt weg te krijgen. Het was dan ook echt veel wat ik had. Slim is trouwens om als je gaat vijlen even een handdoek op de grond te leggen, want er komt veel stof vanaf!

Ik heb het idee dat de harde huid goed wordt verwijderd zonder te ruw of pijnlijk te zijn. Het apparaat werkt zelf ook meer dan prima. Ik raad wel aan om na elk gebruik het even schoon te maken want als je het kopje eraf haalt zie je al dat stof ook in het apparaat gaat zitten. Je kan hier het kleine borsteltje voor gebruiken en zelf spoel ik het ook graag even af onder de kraan (ik haal de batterijen er dan uit).

Deze elektrische harde huidverwijderaar kan ik dan ook zeker aanraden. Op deze manier kan je gewoon fijn zelf bepalen wanneer je eelt wil verwijderen, daarnaast gebeurt het ook nog eens snel en effectief. Tip: smeer je voeten na gebruik lekker in met een goede voedende lotion of crème en laat dit intrekken, mooie voeten gegarandeerd.

Deze elektrische harde huidverwijderaar is te koop bij het Kruidvat voor €12,95. De navullingen kosten € 6,95 per 2.

Wil je graag meer tips over gezonde voeten? Ik schreef een artikel over mooie en gezonde voeten.

Hoe verwijder jij eelt?

 

Reacties

 • Manon

  Klinkt goed!

 • Laura - Dagelijkse hap

  Het lijkt me heel raar om zo je voeten te behandelen. Zoals jij het laat zien, werkt het toch wel erg goed 😀 Ben nu toch een beetje benieuwd geworden, want mijn voeten mogen wel een beurt hebben nu het weer zo mooi is 😀

 • Iris

  Gelukkig pakt hij de normale huid niet, dat was het enige wat mij tegen hield.

 • Amy

  wat lijkt me dit handig, ik ga absoluut even kijken bij het Kruidvat filiaal hier in de buurt! Dit wil ik proberen 🙂

 • alexa

  ziet er goed uit maar ben benieuwd of ik het aandurf bij mezelf ahah

 • Sanne Makeupgorgeous

  Hier was ik zo benieuwd naar! Lijkt mij echt een goed product. Ik heb best wat last van eelt dus ik denk dat dit goed van pas zou komen voor mij. Nu wachten tot deze eindelijk te vinden is in mijn Kruidvat filiaal.

 • Delphine

  Dit is een hele goede tip voor deze zomer als je vaak ballerina’s draagt. Ik heb dit nog niet gezien in de Kruidvat maar ik ga mijn ogen eens openhouden!

 • lieke

  Ja ik ben zo hetzelfde. Geef niet graag heel veel geld uit voor iets dat ik niet weet of het werkt. Dit is inderdaad een reële prijs om uit te proberen.. Thanks. Zeker de moeite waard dus!

 • me

  Erg fijn ding, heb hem zelf ook, geld zeker waard.

 • Wendy

  Klinkt goed. Zelf heb ik er niet zo heel erg last van, maar mijn vriend bijvoorbeeld wel. Misschien dus wel handig voor hem, want ook mannen kunnen hier natuurlijk last van hebben. 😉

 • beautifulday4makeup

  Dit klinkt als een handig apparaatje. Binnenkort toch maar eens binnenspringen in het Kruidvat

 • Kees

  Wat bedoel je met NAVULLINGEN. Het zijn gewoon de vullingen om het apparaat te laten werken, zonder geen verwijderaar . Bij navullingen denk ik aan twee extra vullingen.
  Hij werkt overigens wel geweldig.

 • Ilse

  Ik heb hem na mijn vakantie gekocht omdat hij in de aanbieding was! (Wilde eerst een scholl kopen) maar de kruitvat eigen merk was in de aanbieding, dus deze gekocht.
  Hij bevalt echt super! Hiervoor heb je zeker geen miskoop!!! 1 x naar de pedicure is al veel duurder, dus ik dacht…… Al is het maar voor een aantal x dan ben ik al tevreden.
  Maar mijn man en ik gebruiken hem regelmatig, erg fijn die zachte voeten. De navulling is het soort schuurpapier op een roller (die verslijten op den duur) maar die heb ik nog niet nodig gehad! Bij het apparaat zitten 2 soorten “schuurpapier” een grof en een fijne!
  Zeker een aanrader!!!

 • Anja

  Hoi, kwas op zoek naar informatie over eeltverwijderen en kwam hier terecht.
  kben enthousiast geworden en vandaag snel even kijken of deze nog verkrijgbaar is.
  Lijkt mij ideaal.
  kverheug mij op mooie voeten!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.