Kneipp Beauty Geheim Huidolie
18 jun 2015 Beauty Lichaamsverzorging 9

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Sinds Kneipp is uitgekomen met haar Beauty geheim hoor ik niets anders dan positieve berichten over deze lijn. Het bijzondere aan deze producten is dat deze vier verschillende waardevolle oliën bevatten die de huid intensief verzorgen. Ik vertel je graag meer over de huidolie!

In totaal zijn er in deze lijn vier producten verkrijgbaar. Namelijk een doucheolie, badolie, body scrub en huidolie. Deze laatste heb ik ontvangen en afgelopen tijd uitgeprobeerd.

Kneipp Beautygeheim

Zoals ik al vertelde zitten er vier bijzondere oliën verwerkt in de producten van Beautygeheim. Hieronder lees je in het kort meer over deze oliën.

Arganolie voor een heerlijke soepele verzorgde huid

Marulaolie versterkt en verzorgt de beschermlaag van de huid

Wonderboomolie houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand

Olijfolie voor een voelbaar gladdere huid en optimale bescherming

Kneipp Beautygeheim

Onderstaand ook nog even de ingredienten. Mij viel direct op dat deze huidolie boordevol verzorgende en hydraterende oliën zit. Mooie ingrediëntenlijst met waardevolle ingredienten! Er zit parfum in het product, maar wel helemaal onderaan wat betekent dat het erg weinig is.

Helianthus Annuus Hybrid Oil, Olus (Vegetable) Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Kneipp Beautygeheim

Kneipp Beautygeheim

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet een al te grote fan van olie. Toch vond ik deze ingrediëntenlijst erg interessant en is het met de zon in aantocht natuurlijk nooit verkeerd om de huid wat extra goed te verzorgen met een goede olie. Gedurende een aantal weken heb ik elke keer na het douchen de olie gebruikt en ik moet zeggen dat het toch wel erg fijn is. Ten eerste is het ontspannend om de huid in te smeren met een olie en daarnaast is de geur ook nog eens erg lekker! De geur is heel zacht en ergens in de verte meen ik iets van kokos te ruiken. De olie trekt vrij snel in en ik hoef mij geen zorgen te maken dat alles onder de olie zit. Ja, ik ben enthousiast over deze lijn van Kneipp en ben heel benieuwd naar de overige producten in de lijn.

Deze huidolie is te koop bij de drogist voor € 6,37/100ml.

Heb jij al kennis gemaakt met producten uit deze lijn?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review dit beïnvloedt mijn mening niet.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • beautifulday4makeup

  Ik ben deze nu aan het testen en ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Vooral na het epileren van mijn benen gebruik ik deze graag. Dan komt mijn huid onmiddellijk tot rust

 • Joy

  Deze ziet er heel lekker uit. Ik heb nooit zin om me daar mee in te smeren. Nadeel vind ik altijd dat je zo lang moet wachten voor je kleren aan kan doen en alles plakt daarna zo. Misschien is dit een goede optie.

 • Sylvie

  Lijkt me een fijne olie! Doet het ook wat voor de post-pregnancy buikjes? 🙂

  • saskia

   Dat durf ik niet te zeggen, zelf heb ik geen striemen. Gezien de ingredienten geloof ik wel dat het goed zou kunnen zijn voor de post pregnancy buikjes 🙂

 • Manon

  Klinkt als een fijne olie, ik gebruik nu de doucheolie hiervan

 • Manon

  Ik kende deze lijn nog niet. Maar de olie klinkt heel erg fijn. Goed ook dat hij snel intrekt. Niet meer van deze tijd om half uur te wachten tot hij is ingetrokken. Ik ben nu best nieuwsgierig om hem een keer uit te proberen.

 • Iris

  Meestal heb ik het geduld niet om olie in te laten trekken, maar misschien moet ik dit eens proberen.

 • Ysanne

  Wauw wat een mooie foto’s! Ik vind Kneipp een heel fijn merk altijd, ruikt altijd zo lekker 🙂

 • Milou

  Ik denk dat ik deze straks na de zwangerschap ook maar eens gaan proberen:-)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.