Plog: Zaterdag 21 maart 2015 (Puzzelen, Gossip Girl & uit eten)
23 mrt 2015 Lifestyle 17

Plog: Zaterdag 21 maart 2015 (Puzzelen, Gossip Girl & uit eten)

Hoi! Normaal staat er elke maandag een fotodagboek voor jullie klaar. Omdat mijn Iphone helaas kapot is en helemaal niets meer doet heb ik geen fotodagboek voor jullie kunnen maken. Vandaar dat ik afgelopen zaterdag een plog in elkaar gedraaid heb. Zaterdag zou een dag worden waarin ik veel plannen had zoals fietsen en naar de markt met Senna. Helaas regende het die dag veel en voelde ik mij niet zo fit. Het werd daarom een hele rustige dag waarbij we thuis onze dingetjes deden en in de avond lekker uit eten gingen. Kijk je mee naar hoe onze zaterdag was?

wakker

Goedemorgen! Vincent maakt mij om 10.00 wakker. Lekker om even uitgeslapen te hebben. De laatste tijd lukt het uitslapen niet zo goed dus fijn dat Vincent mij even heeft laten liggen 🙂

ontbijt

Ik ga gelijk lekker ontbijten met yoghurt, banaan, cacao nibs, walnoten en kaneel. De laatste twee weken is dit mijn standaard ontbijt, erg lekker!

lui

Senna ligt lekker tv te kijken onder een dekentje op de bank. Het is een lekker lui ochtendje voor ons allemaal. Omdat het regent ziet het er ook niet naar uit dat we overdag nog weg zullen gaan (in de avond hebben we een etentje).

buikfoto

Na een kopje koffie kleed ik me aan. Ik trek een lekkere warme jurk aan. Deze jurk droeg ik ook veel tijdens de zwangerschap van Senna. Het is een gewone jurk en heel simpel maar wel heel fijn.

hoi

Make-up houd ik deze dag ook lekker simpel. Een beetje concealer en mascara. De lipstick die ik draag ben ik aan het testen. Binnenkort volgt er een review van deze lipstick met natuurlijke ingredienten.

instagram

Daarna duik ik lekker even achter de macbook om wat social media te bekijken. Lekker om dit zo op mijn gemakje te kunnen doen. Instagram is toch wel mijn favoriete social media.

lunch

Daarna lunchen we met een broodje viandel. Perfect voor een luie dag zoals deze.

blaadje

Als ik daarna even naar boven ga komt Senna mij achterna met een blaadje die hij speciaal voor mij heeft geplukt. En trots dat hij is 😀

puzzel

Senna houdt heel veel van puzzelen en kan dit ook best goed. De bovenste puzzel heeft hij bijna helemaal zelf gedaan en de onderste doen we samen.

babydekentjes

Ik duik nog snel even het washok in. Ik had een dag daarvoor de dekentjes en lakentjes gewassen die van Senna zijn geweest. Deze heb ik allemaal gestreken zodat ze de kast in kunnen. De baby zal deze dekentjes krijgen maar ook nieuwe. Voor haar kopen we witte dekentjes van Nijntje en dezelfde lakentjes als Senna alleen dan in het lichtroze met stippen (die wil ik zelf maken).

gossip girl

Daarna ben ik heel moe en begin ik sterretjes te zien. Tijdens mijn laatste controle bij de vlos bleek mijn bloeddruk te laag. Een lage bloeddruk is altijd beter dan een hoge maar ik ben er wel veel duizelig van. Ik ga daarom lekker op bed liggen en kijk een aflevering Gossip Girl.

koffie

Snel nog even een lekker kopje koffie tussendoor met een paar paaseitjes.

masker

Ik bedenk me dat ik nog even wil douchen en een gezichtsmaskertje wil nemen voordat we met familie uit eten gaan. Alhoewel mijn gezicht de laatste tijd redelijk rustig is heb ik een paar vlekjes in mijn gezicht. Dit masker van dr hauschka maakt mijn huid dan altijd weer rustiger en zacht. En nee, dit is geen reclame maar gewoon echt waar.

selfie

Ik trek een positiejurkje uit de kast en maak mij wat uitgebreider op met het naked2 palette. Vlak voordat we vertrekken bedenk ik mij dat ik een ander jurkje aan wil en kleed ik mij weer om. Dit keer geen tijd om foto’s van te maken.

uit eten

Met familie gaan we uit eten. Senna gaat ook mee en omdat er geen speelhoek in het restaurant was, was ik benieuwd of het lang goed zou gaan. Maar het ging echt super, hij was zo lief en luisterde heel goed, trotse mama hier.

uit eten

Dit was mijn voorgerecht. Het soepje in het midden is mosterdsoep en was echt onwijs lekker! Nu wil ik zelf ook binnenkort deze soep maken.

Rond 21.00 uur gaan we naar huis en brengen we Senna snel naar bed. Hij is best al een beetje moe en gaat eigenlijk nooit zo laat. Omdat hij met mijn moeder op zondag mee naar de kerk gaat moet hij wel lekker goed slapen. En dat doet hij want hij wordt zondag om 09.00 uur pas wakker, fijn!

Volgende week zal er zoals gewoonlijk weer een fotodagboek online komen. Hieronder zal ik nog een paar linkjes plaatsen naar eerdere weekoverzichten.

Fijne week allemaal en heel veel liefs!

Heb jij leuke plannen voor aankomende week?

handtekening-saskia

Persoonlijk: Welcome To My Life! Eerdere artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 8)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 9)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 10)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 11)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Simone

  Die jurk van de H&M heb ik ook. Die’s fijn he! Je ontbijt ziet er goed uit! Ga ik ook eens proberen! Heb de cacaonibs, banaan, nu nog walnoot halen met yoghurt en dan ga ik het eens uitproberen! Broodje viandel!!! <3

 • Anouk

  Het ziet eruit als een heerlijke rustige dag! Wat leuk dat Senna zo van puzzelen houd

 • Miranda

  wat een heerlijk dagje! De tip van het masker is een goede, ben altijd nog op zoek naar zo’n soort, die je huid zacht en rustig maakt! Bedankt:)

 • marjon

  Leuke ‘rustige’ dag. De dag afsluiten met een familie etentje is natuurlijk altijd gezellig.

 • BeautyblogLaura

  Rustige maar leuke dag lijkt het me! xx

 • Milou

  Dat ontbijtje ziet er goed uit. Ik ga dat zeker eens proberen want eten is af en toe een hele opgave! haha.

  • Saskia Hardeman

   Ja was bij mij ook altijd, maar dit is echt heel lekker!

 • beautifulday4makeup

  Wat goed dat dat masker van dr haushka het zo goed voor je doet!

 • Lifesabout

  Oscar….zo lekker eten daar!

 • Lisette

  Ziet eruit als een heerlijk rustig dagje! Best wel lastig als je kinderen hebt dat ze zich snel vervelen en natuurlijk niet te laat op kunnen blijven. Daar sta je niet zo bij stil als je geen kindje hebt. Maar wel fijn dat senna het zo goed volhield 🙂

 • Kirsten

  Wat een leuke foto’s om te zien! (: heerlijk dagje.

 • Iris

  Helemaal niet erg hoor, zo’n plogje!

 • Manon

  Wat lekker zo een dagje en dan met als afsluiting een famillie etentje top!

 • Martina

  Voor m’n gevoel ben ik echt al net zo “dik” als jij… Terwijl ik gewoon zo’n 3 weken achter je aan loop, ik hoop niet dat dat een baby van 10 pond betekend haha. Het masker klinkt fijn!

  • Saskia Hardeman

   Haha vast niet hoor! Bij mijn eerste zwangerschap vond ik mezelf ook gigantisch maar Senna was gewoon heel netjes qua gewicht.

 • Tamara

  Haha, ik kon vandaag om dezelfde reden geen weekoverzicht online zetten! Ellende he zo’n kapotte telefoon! Laat je die van jou nog maken?
  Je eten ziet er wel heeeeel lekker uit! Nu heb ik ook zin in mosterdsoep! Ohhh en Gossip Girl is zo leuk!,,,

  • Saskia Hardeman

   Ja, ik mag straks mijn nieuwe tel ophalen bij de verzekering! Gelukkig 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.