Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 15)
13 apr 2015 Lifestyle 12

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 15)

Het is alweer het begin van een nieuwe week wat betekent dat ik jullie weer een fotodagboek van mijn afgelopen week laat zien! Het eerste waar ik aan denk als ik terugdenk aan afgelopen week is het geweldig mooie weer dat we vrijdag hebben gehad! Wat was dat fijn zeg! Verder was deze week door de pasen een beetje rommelig en heb ik iets minder foto’s gemaakt dan normaal. Kijk je mee?

koffie

Maandag gingen Senna en ik met mijn ouders naar mijn oma in Enschede. Was heel fijn om er geweest te zijn en ik vind het altijd weer jammer dat het zo’n eind rijden is. Nu zien we onze oma niet zo veel als we zouden willen.

oma

Slechte foto maar Senna hielp oma duwen in de rolstoel! Senna vond het ook erg leuk om een dagje naar zijn omamama te gaan.

boeken

Mijn Oma was de boeken van Sophie Kinsella aan het lezen! Zo grappig, deze boeken heb ik zelf ook! Sophie Kinsella schrijft boeken die ik zelf echt superleuk vind.

verven

Senna had met pasen een vogelhuisje gekregen en heeft ons de oren van het hoofd gezeurd wanneer hij deze mocht gaan verven. Dinsdag was het dan zover hoor, hij was zo blij en tevreden met zijn vogelhuisje. Leuk om te zien hoe die kleintjes van zoiets kunnen genieten.

nagels

Dag 3 van de Essence Gel Nagellak. Ik schreef er een review over: klik. Op de vierde dag kwam de eerste kleine chip, mijn eerste indruk is erg goed!markt

We brachten ook weer een bezoekje aan de markt. We hebben dit een tijdje niet meer gedaan maar we vinden het nu wel weer erg leuk en gezellig!

zwanger

Buikfoto 31 weken zwanger..

lopen

Ook heb ik een dagje geplogd: klik. Het was een echte mamadag.

koffie

Vrijdag hebben we lekker de hele dag buiten in de zon gezeten, ze zeggen dat het eind deze week weer lekker weer wordt! Kan niet wachten!

baby

Bovenstaand plaatje is heel toepasselijk aangezien ik onwijs veel moet plassen! Achja ook dat hoort erbij.

buiktafel

Ik kan mijn buik nu echt als tafeltje gebruiken 🙂

zwitserland

zwitserland1

Vincent was een aantal dagen naar Zwitserland om te snowboarden. Omdat Vincent wel vaker weg is geweest dachten we dat Senna er niet zo veel moeite mee zou hebben, toch vond Senna het best lastig en was hij anders dan anders.

kleertjes

kleertjes

Het weekend was Senna uit logeren en was ik alleen. Ik heb daarom lekker veel kunnen doen in de babykamer. Vrijwel alles is gewassen en gestreken yeah.

foto1

Selfie. Ik denk dat ik nu wel kan zeggen dat mijn zwangerschapsacne voorbij is. Ik heb een paar rode vlekjes in mijn gezicht maar dat is echt niks vergeleken met hoe mijn gezicht onder heeft gezeten. Ben ik blij mee!

32 weken zwanger

Tot slot een 32 weken buikfoto! Nog 8 weken te gaan!

Aankomende week staan er niet erg veel afspraken. Gewoon een rustige week! Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 9)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 10)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 11)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 13)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 14)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Renske

  Wauw! Wat ben je mooi zwanger. Spannend hoor die acht weken. 🙂

 • Liset - Beautydagboek

  Je bent prachtig zwanger Saskia! En je buik als tafeltje herken ik nog van een paar jaar terug, lekker handig als je voor de bank zit ;). Fijn dat nu alles klaar is voor je meisje, nog eventjes en dan heb je haar in je handen!

 • beautifulday4makeup

  Wauw, nu begint het toch een stuk dichterbij te komen: de verdubbeling 🙂

 • Manon

  Nog eventjes wachten! Een paar leuke foto’s en een hele bekende autosleutel haha

 • Kirsten

  Je ziet er heel goed uit meis! (: leuke foto’s om te zien.

 • Tamara

  ideaal he zo’n tafeltje! Haha! Al merk ik wel dat ik het dus niet met een volle beker moet doen aangezien baby er nog wel eens tegenaan schopt en ik dan een nat shirt heb! Hahaha

 • Iris

  Je ziet er goed uit!

 • angelique

  Heerlijke week dus weer. Nog even en dan is de kleine meid er gewoon al weer

 • melissa

  Fijne week heb je achter de rug en wat zie je er stralend uit!

 • Riemke

  Wat een leuke foto’s! 🙂 X

 • Colinda

  Wat een mooie buik heb je. Ook fijn dat de zwangerschapsacne over is. Geniet van het zonnetje 🙂

 • Carlijn

  Wat hip dat je oma Sophie Kinsella leest 😉 En je hebt een prachtige buik, het is nu echt aftellen hè? Lekker dat de kleertjes al fris gewassen zijn, moet ik ook nog doen..

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.