Persoonlijk: Welcome To My Life! Wandelen, knutselen & pyamadag
25 jan 2016 Lifestyle 23

Persoonlijk: Welcome To My Life Wandelen, knutselen & pyamadag

Hoi! Ik heb weer een fotodagboek voor jullie van onze afgelopen week. Even was ik van plan om deze maar wederom te skippen. Mijn week was immers niet zo bijzonder, maar omdat het maandag gewoon vaste prik is om mijn afgelopen week met jullie te delen, heb ik het gewoon gedaan! Kijk mee met mijn week vol knutselen en wandelingen.

kippensoep

Maandag worden we allemaal een beetje brak wakker. Verkouden en allemaal gewoon een beetje moe. Om even een opkikker te krijgen maak ik kippensoep. Omdat ik weinig energie heb gewoon uit een pakje, maar we vonden het niet zo lekker. Volgende keer maak ik weer echte soep zonder pakje.

Senna gaat de hele dag naar school en tussen de middag speelt hij bij mijn schoonouders zoals elke maandag. In de middag slaap ik nog wat samen met Sophia.

wandelen

 

Dinsdag heb ik in de ochtend een intake voor Mindfullness. Ik neem Vincent mee want de vraag is of het momenteel wel past bij mijn behandeling. Uiteindelijk komen we tot de conclusie dat het op dit moment alleen maar meer stress zal vormen. In de middag houd ik Senna thuis van school en wandelen we samen naar de supermartk.

knutselen

Zoals ik zei blijft Sen in de middag thuis. Hij is de laatste tijd zo moe dat ik wat meer rust voor hem wil, we gaan gezellig samen knutselen en het is fijn zo. Ik ben benieuwd of andere moeders het herkennen dat school zo intensief kan zijn voor de kleuters?

duplo

Woensdag is het bij ons schoonmaakdag. Ik vouw wat wasjes en ruim wat op terwijl Sophia de trein van Duplo helemaal afbreekt 🙂 Ik vind het wel super gezellig dat ze zo de kamer doorschuift. Echt kruipen doet ze nog niet maar ze rolt gewoon overal naartoe.

wraps

De foto ziet er niet zo lekker uit maar voor lunch eet ik een wrap. De laatste tijd eet ik dit wat meer om de lunches af te wisselen. Deze is met kip, sla, pesto en kappertjes. Ik vind deze niet zo lekker.

koffie

Koffietijd! Koffie voor papa en mama en een flesje melk voor Sophietje. En Sophie niet te vergeten, al helemaal nu Sophia last heeft van de tandjes, haar allerbeste vriend.

wandelen

Donderdag begin ik de dag met een wandeling. Vaak helpt een wandeling om een beetje rustig te worden. Nu helpt het niet echt, maar ik heb het toch maar gedaan.

goodies

Kennen jullie deze wortelchips? Nee, ze zijn niet voor Sophia maar voor mij haha. Ik vind ze super lekker en ze zijn gewoon gezond als tussendoortje :).

minion

Vrijdag gaat Senna in de ochtend naar school en is hij in de middag lekker thuis. We hangen een beetje in huis en eten minion koekjes 🙂

wandelen

Mijn schoonvader is jarig dus daar lopen we in de middag nog even naartoe om een taartje te eten. Verder een gewone normale doordeweekse dag.

bagels & beans

Zaterdag werd ik niet zo fijn wakker. Snotverkouden en gewoon niet fijn. Vincent neemt Senna daarom mee naar het dorp en ze gaan lekker wat eten bij de Bagels & Beans. Verder houden Sophia en ik deze dag lekker een pyamadag. Gewoon goed zo.

quesadilla

Zondag slaap ik heel erg veel. Ik ben gewoon zo moe. Waarschijnlijk een medicatie gerelateerd dingetje dus ik geef mij er maar gewoon aan toe. Voor de lunch maken we quesadillas. Het recept vond ik op de blog van Marijke: easydailyfood.com.

zondag

Senna is de dag met mijn ouders mee naar Enschede, dus we zijn lekker met ons drietjes. We hebben een ontzettend fijne en rustige dag. In de middag kijken we de film The Intern, een leuke wegkijkfilm waar we niet bij hoeven na te denken :).

Dit was het weer voor deze week. Aankomende week hebben we een aantal speelafspraken staan. We gaan wel weer zien wat de week ons gaat brengen. Fijne week lieve allemaal en veel liefs!

Ga jij aankomende week nog iets leuks doen?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Sandra

  Goed dat je toch een stukje bent gaan wandelen! Doorzetter. 🙂 Zo leuk dat Sophia door de kamer rolt, haha. Zal Senna iets minder leuk vinden denk ik, nu zijn zusje bij zijn bouwwerken kan komen? Haha! Hopelijk gaat het inmiddels wat beter met je verkoudheid en vermoeidheid? Ik hoop het!

 • Daisy

  Ondanks dat je zef niet vind dat je veel gedaan hebt vind ik het een erg leuk weekoverzicht geworden! Ik hoop dat je je ondertussen al wat beter voelt!

 • simpel,met een snufje liefde

  Een rustig weekje heb je gehad. Dat is ook wel te begrijpen als je jezelf niet goed voelt. Ik wens je een nieuwe fijne week toe.

 • Wilmaaa

  Een lekker rustig weekje, die zijn ook nodig. Ik heb ook niet vaak erg spannende weken 😉

 • Geertje - Stay At Home Mama

  Arme Senna, zijn speelgoed zal nu niet meer veilig zijn, met een rollende Sophia! Hihi… Wat een fijn rustig weekje, ondanks het verkouden en ziek zijn…

 • Nicole

  Wat naar dat de wandeling niet zo hielp. Hier helpt het ook meestal, maar inderdaad lang niet altijd.
  En zo’n tussendoortje moet ik ook maar eens proberen haha!

 • Nicole

  Die wortelknabbels hebben wij ook ja! Voor de kleine dan 😉 Je hebt ze ook met kaas (gele zak) en met tomaat/paprika (blauwe zak). Die kaas is mijn favoriet 😉

 • jeapiebel

  Soms juist vind ik het lekker om niet veel te doen. Al is het niet veel, met kinderen heb je altijd stiekem meer te doen dat je denkt.

 • sandra

  Deze week gaan wij zaterdag lekker uit eten en bowlen met vrienden. Ik hoop dat ik me dan een beetje uitgerust voel want dat is de laatste tijd ver te zoeken, helaas.
  in ieder geval hadden jullie een lekker fijn weekje. Ik merk het ook wel aan onze jongste, dat hij heel moe is van school en dan heeft hij op maandag ook nog zwemles. Dus soms houd ik hem op vrijdag lekker een ochtendje thuis zodat hij lekker kan uitrusten.

 • Nesrin

  Toevallig sta ik nu met een pakje Honig kippensoep in mijn handen 😉 en ja ik lees jouw blog terwijl ik kippensoep maak haha.

  Hoop dat je goede nieuwe week hebt met meer energie.

 • Iris

  Herkenbaar, van die kippensoep. Wanneer je iets altijd zelf maakt, smaken pakjes of kant-en-klaarmaaltijden niet echt lekker.

 • Kirsty

  Oohh die wortelknabbels lijken mij stiekem wel heel lekker! Volgens mij is dat echt iets wat mij ook wel aanspreekt. De quasadillas zien er trouwens ook heerlijk uit. Wel echt balen dat je zo moe bent en je nog steeds niet fijn voelt, Hopelijk wordt deze week een betere week!

 • Sabrina

  Wat zien die quesadillas er lekker uit zeg, gelijk trek in!

 • Yvonne

  Jammer dat je niet zo goed in je vel zit. Hopelijk wordt komende week een beetje beter voor je! Kan me goed voorstellen dat school soms erg vermoeiend is voor kleuters. Marc zal dat ook weleens gaan krijgen denk ik. Dat recept wat he hebt gemaakt van Marijke ziet er erg lekker uit!!

 • Linda

  Wat een leuke muts draagt Senna!
  Hopelijk zijn jullie weer wat opgeknapt. Het heerst momenteel.
  Die quesadillas zien er heerlijk uit trouwens 🙂

 • Charlotte

  Hihi dat jij die wortelchips lekker vindt! Ik vind ze vrij smaakloos… Als Aukje ze gegeten heeft dan is ze helemaal oranje daarna 🙂

 • heidi

  Wat een leuke week heb je gehad.
  Mmm en al dat lekker eten is dat.
  Wat heb je een mooi zoontje..

 • Nathalie

  Wandelen levert mij meer vragen en drukte in mijn hoofd op als iets doen waar ik mijn verstand/gedachten bij nodig heb. Ik kies vaak iets te doen waar ik bij moet nadenken, dan staat mijn hoofd qua zorgen even stil.

  De quesadillas er lekker uit!
  Hopelijk zijn jullie fit en is het voor jullie mannetje ook goed te behappen op school!
  Op naar een rustige en goede week voor jullie!

  Wij hebben een drukke week met veel bezoekjes aan dokters en ziekenhuizen en ben druk aan het nadenken over mijn toekomst… kan soms best lastig zijn.

  • Saskia Hardeman

   Heel veel sterkte met alles, ik hoop dat je ook een vrij rustige week zal hebben (ondanks alles).

   • Nathalie

    Dank je, komt goed!
    Je hebt er van die weekjes bij dat ik liever een winterslaap in zou lassen 😉

 • Lanphore

  dit is een beetje hoe ik mijn leven zie als moeder later haha, super schattig

 • Hilde

  Vervelend dat je elke keer zo moe was! Wel fijn dat je een pyamadagje kon houden 🙂
  Wandelen helpt bij mij ook niet altijd, hardlopen wel! Denk omdat het me veel meer inspanning kost en ik daardoor simpelweg niet kán piekeren haha :p

 • Saar

  Wat een leuk overzicht!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.