Persoonlijk: Welcome To My Life! Prikjes, Wandelen & Speentje (vraag aan de mama’s!)
3 aug 2015 Lifestyle 27

Persoonlijk: Welcome To My Life Prikjes, Wandelen & Speentje (vraag aan de mama’s!)

Hoi! Vandaag op deze zonnige dag neem ik je met deze Welcome To My Life weer mee in mijn afgelopen week. De week waarin de eerste paar dagen het verschrikkelijk weer was met heel veel regen maar met een mooi zonnetje aan het einde van de week. Deze week had Vincent officieel vakantie maar heeft toch nog vrij veel gewerkt. Senna, Sophia en ik hingen een beetje in huis rond en vermaakten ons prima. Ooh en ik heb ook nog een vraag voor de mama’s! Kijk je mee?

tekenen

De week begon met niets anders dan regen, regen en regen. Bah, ik kan daar zo slecht tegen vooral omdat in deze tijd de zon lekker zou moeten schijnen! Senna en ik zetten een grote pot thee en pakten onze stiften erbij. Ik kleur de laatste tijd zelf ook fanatiek haha 🙂 Lekker rustgevend.

hamertje tik

Ook regelmatig gedaan afgelopen week: hamertje tik! In het vorige dagboek vertelde ik hier ook al over, Senn vindt het heel erg leuk!

tv

Tjah en helaas staat de tv met het regenachtige weer iets vaker aan dan dat ik zou willen. Door de regen kon ik ook niet hardlopen en daar baalde ik wel een beetje van. Ik ben trouwens geïnterviewd voor de website van Renmamaren.  Dit is een website speciaal gericht op hardlopende mama’s! Het interview staat al online!

lovechock

Ik ben niet zo’n zoetekauw. Af en toe chocolade vind ik wel lekker maar doe mij maar gewoon raw chocolate. Is nog net iets gezonder ook.

 

prikjes

Onze kleine Sophia kreeg haar eerste prikjes. Ze heeft even gehuild en daarna was het over. Echt last heeft ze er niet van gehad behalve dat ze veel meer sliep.

selfie

Mevrouwtje is nog steeds het liefste bij ons de hele dag. Vraagje voor de mama’s: Sophia heeft een difrax speen maar duwt deze steeds weer uit terwijl ze wel behoefte heeft aan een speentje. Herkenbaar? Bij Senna weet ik nog dat hij de Bibi speen niet pakte en wel de Difrax, vandaar dat we nu alleen Difrax hebben.

ziekenhuis

Ik had ook weer therapie afgelopen week. De verpleegkundige kwam langs en dat was goed, ik ervaar soms wat terugvallen en word hier verdrietig van. Fijn dat ik daar hulp bij krijg. Ook begon de cognitieve therapie weer waarvoor ik naar het ziekenhuis moest.

schoonmaak

Voor mij helpt het als ik mij even niet lekker voel om flink te gaan schoonmaken. Ik ben gek op schoonmaken haha. Ik kan zo ontzettend slecht tegen rotzooi. Sinds de depressie kan ik al helemaal geen stofje of rondslingerend autootje meer zien.

bed

Senna was zo ontzettend aan het drammen en huilen dat ik zei dat hij maar naar bed moest. Dat deed hij helemaal uit zichzelf en toen ik ging kijken waar hij was trof ik dit aan

la cubanita

Met mijn liefste vriendinnetje ging ik uit eten bij La Cubanita. Met haar was het super gezellig. La Cubanita was ook leuk, maar ik weet niet of ik zo snel terug zou gaan. Ik ben echt dol op tapas alleen vond ik het best druk, rumoerig en massaal.

wandelen

Vanaf vorige week hebben we besloten elke zondagochtend vroeg naar het bos te gaan voor een wandeling. Ik heb zelfs speciale kleding daarvoor haha. Van Haglofs heb ik een broek en die zit echt heerlijk. Ook zitten er roze details in, dus helemaal passend bij mij 🙂 Het merk Haglofs is net zo iets als North Face.

bos

Wandelen in het bos met een slapende Sophia.

bos

We hebben een heel stuk gelopen in het bos en Senna heeft het onwijs goed gedaan. We vinden het best belangrijk dat hij dit soort beweging krijgt en lopen dan ook veel met hem.

wandelen

Zondag hadden we een verjaardag en gingen we er wandelend naartoe. Lekker in het zonnetje!

sophia en dia

Deze foto vind ik zo onwijs lief! Twee lieve en mooie meisjes !

Dit was het dan weer. Deze week is Vincent echt vrij en gaan we hopelijk wat leuke dingen ondernemen. Vandaag (maandag) wordt het heel warm en heb ik besloten het zwembad op te zetten en thuis te blijven. Voor de rest zien we wel wat er gaat gebeuren deze week! Fijne week allemaal!

Wat ga jij vandaag doen met het mooie weer?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 26) Cadeautjes & autovliegtuig

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 27) Consultatiebureau, Sophia en Vakantie!

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 28) Hardlopen, pakketjes, & xxl veel foto’s!

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 29) Kaarsjes, Selfie & Taart

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 30) Wandelen, Spelletjes & Bagels

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Marijke - de beste versie van jezelf

  Leuk dat je dat interview mocht doen! Wij zijn ook naar het bos geweest afgelopen week, dat was ook heerlijk!

 • Mama's Jungle

  Ah ziet er fijn uit allemaal en tja qua terugvallen. Opkrabbelen gaat ook met ups en downs maar je komt er wel!
  Speen uitduwen was hier ook maar helaas niet veel aan te doen dan wachten tot ze het snappen 😉

 • debby

  Ik hou van maandagen, lekker meekijken in het leven van al die leuke bloggers. Balen het weer aan het begin van de week he? Herkenbaar trouwens, ik moet ook boenen als ik niet lekker in mijn hoofd zit.

 • beautifulday4makeup

  Hamertje tik, waar is de tijd dat ik daar ook nog mee speelde 🙂

 • Kim

  Mijn zoontje heeft een speentje van avent.
  Hij wil geen ander speentje, alleen de speentjes van avent.
  Misschien kan je deze ook bij jou dochter proberen :)?

 • Laura

  Leuk interview :-)! Ik ben nu ook weer begonnen met hardlopen! Moet zeggen dat het toch wel erg ontspannend is.. Even heerlijk alles van je af lopen : )

 • Rosanne

  Ik vind het altijd zo leuk om lekker veel foto’s in een blogpost te kunnen bekijken, maakt maandag toch iets fijner 🙂
  Fijn dat Sophia weinig last heeft gehad van haar prikjes!
  En wat tof dat je bent geintervieuwd!

 • Ysanne

  Ahw die laatste foto is echt schattig! Je mama vraag sla ik logischerwijs even over haha.

 • Kirsty

  Leuke foto’s! Gaaf ook dat je geïnterviewd bent! Geniet van het weer!

 • lin mommysworld

  Ah leuk weer om te lezen. Wel sneu die prikjes he, maar gelukkig viel het mee!! Liefss

 • Lieke

  Leuke week, ik herken het inderdaad dat je moet hardlopen en schoonmaken. Moet allemaal perfect zijn! 😉 Soms moet het ook kunnen om de boel de boel te laten, hoe moeilijk ook..

 • Kelly - Pluiskonijn.nl

  Ach wat een leuke dochters, en wat lief de kleinste in de draagdoek, heerlijk bij mama! Ik ken de drukte bij la Cubanita toch kom ik graag dit de lekkere hapjes en het heerlijke brood met aioli!

  • saskia

   Dankjewel! Alhoewel de oudste niet mijn dochter is haha. Het is de dochter van vrienden van ons!

 • Lifesabout

  Wat een schatje is ze toch. Hamertje prik….wat leuk! Nostalgie 😉 Ideaal dat het bos zo lekker dichtbij is!

 • Iris

  Lekker inderdaad, zo een stuk wandelen!

 • SoMama

  Leuk geschreven zeg! Wat betreft speentjes is het hier zoeken geweest. Zoontje wilde uiteindelijk alleen Bibi, toen ze laatst uit de schappen werden gehaald pakte hij gelukkig Difrax. Overigens proberen wij hem nu juist van de speen af te krijgen. Onze dochter leek het ook te willen maar pakte geen speen langer dan 20 seconden, van alles geprobeerd maar uiteindelijk dus maar gestopt met zoeken 😉

  • Saskia Hardeman

   Ik zag dat Bibi bij ons ook uit de schappen zijn gehaald. Soms pakken kindjes inderdaad gewoon geen speen. Toch heb ik het idee dat Sophia er wel behoefte aan heeft, dus wij gaan gewoon nog even op zoek.

 • Els

  Gelukkig is het nu weer mooi weer! Al vind ik je kleurplaten echt heel mooi gekleurd! En naar het bos gaan is heerlijk. Ik zou het ook meer moeten doen. Het schiet er nu best wel bij in :-(.

 • Nicoline

  Elisa nam alleen de Difrax met de natural speen. De dental speen spuugde ze uit. We hebben ook de speentjes van MAM gehad, bij de kruitvat, die vond ze erg fijn. Nu heeft ze die van Avent, en die bevallen eigenlijk het beste.

  • saskia

   Ik hoor veel over Avent, daar ga ik zeker eens naar kijken! Bedankt voor je reactie en tip!

 • Mechteld

  Hoi,

  Mijn dochtertje (nu 4 maanden) pakt alleen de speentjes van Avent (0-6 maanden)
  Tip van onze kraamverzorgster, en ze zijn super!

  Groetjes Mechteld

  • saskia

   Bedankt voor je reactie en tip! Leuk om zo veel goede verhalen te horen over Avent, ik ga er eens naar kijken.

 • Saskia

  Leuk overzicht! Ik ben kortgeleden ook bij La Cubanita geweest en vond het ook wat druk en massaal. Het eten was wel erg lekker!

 • Sandra

  Sneu tijd die prikjes he? En hamertje tik is zo leuk! Mijn zoontje is er nu ook weer zo druk mee! Gelukkig deze week weer lekker weer! Geniet ervan samen!

 • Angelique

  Heerlijk om te wandelen, leuke foto overzicht!

 • Charlotte

  Ah die laatste foto is lief! Bij ons pakte Aukje juist niet de Difrax speen en wel de Bibi speen… Misschien even uitproberen welke het beste blijft zitten. Succes!

 • Melissa

  Wat een leuke foto’s! En goed zeg dat jullie zoveel wandelen met dat mooie weer 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.