Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 28)
14 jul 2014 Lifestyle 28

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 28)

Goodmorning! Het is weer een nieuwe week wat betekent dat ik mijn afgelopen week in foto’s ga laten zien! Afgelopen week leek het even herfst te zijn om vervolgens weer in mijn jurkje in de zon te zitten. Heerlijk! Uiteindelijk werd het dus een heerlijk zonnige week en hebben we echt van de zon kunnen genieten. Met Vincent ging ik een hapje eten bij Bagels & Beans en ik probeerde de nieuwe Robijn Zwitsal uit. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

foto

Mijn favoriete ontbijt van de laatste weken: griekse yoghurt, (gedroogde) banaan, walnoten, hennepzaad en cacoa nips! En niet te vergeten een beetje kaneel, aanrader! Echt heerlijk om de dag mee te beginnen 😀

foto

Aan het begin van de week regende het aan een stuk door. Senna en ik hebben heel veel gepuzzeld samen wat ondanks de regen toch wel heel erg leuk was!

foto

Toen ik snel even luiers ging kopen zag ik de nieuwe spulletjes van Essence in de schappen staan! De highlighter was ik onwijs benieuwd naar! Review is inmiddels online: Klik! De blauwe eyeliner en oogschaduw lijken mij ook erg mooi!

foto

We konden lekker aardbeitjes plukken uit onze tuin, lekker!

foto

Ik wilde gebruik maken van de playstation maar hij deed het niet. Uiteindelijk heb ik er met een pincent vier dvd’s uit moeten trekken. Ik heb een lichte verdenking op Senna. Vincent vond het allemaal wat minder grappig, maar hey hij doet het nog!

hutspot

Van de week had ik ineens zin in hutspot, lekker!

happy monster

Voor Senna kocht ik een aantal nieuwe shirtjes. Deze vond ik zo leuk omdat we vanaf dat Senna in mijn buik zit hem al ons kleine monster noemen 😀

albert heijn

Deze kan zag ik bij de ah. Even getwijfeld om hem mee te nemen. Uiteindelijk niet gedaan, maar wil misschien toch nog halen.

sparerbibs

Deze foto is niet fotogeniek, het zijn spareribs en die zijn zo lekker. Bij ons om de hoek verkopen ze aller aller beste spare ribs die ik ooit heb gehad. En regelmatig als ik geen zin heb om te koken, haal ik deze.

zwitsal

Ik keek er helemaal naar uit om deze nieuwe wasverzachter en wasmiddel van Robijn te proberen want ik ben dol op de geur van Zwitsal. Ik had al ontzettend veel klachten gelezen maar wilde het toch zelf uitproberen. En helaas moet ik constateren dat je echt je neus in het textiel moet drukken om maar iets te ruiken. Het geurtje is heel iets te ruiken als de was nog vochtig is maar daarna ruik ik vrijwel geen zwitsal meer. Jammer, het had mij zo fijn geleken.

bagel-&-Beans

Zaterdag ging Senna spelen bij een nefje en gingen en Vincent en ik gezellig een hapje eten bij Bagels & Beans, was weer erg lekker!

Dit was het weer. Aankomende week ga ik gezellig uit eten met een vriendinnetje en gaan we als het mooi weer wordt lekker veel naar de speeltuin. Wat gaan jullie aankomende week doen?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Geertje

  Oeh, die cd’tjes in de PlayStation… Gelukkig doet hij het nog! En die waterkan is heel fijn, ik heb hem ook gekocht vandeweek! Kunnen de meiden lekker zelf water tappen als ze dorst hebben…

 • Pauline

  Lekker die yoghurt ontbijt zeg!
  Ik vind het zo lastig om Nim bezig te houden binnen met al die regen.. Hij is echt heel graag buiten namelijk en we hebben een klein huisje dus hij is snel op alles uit gekeken. Fijn dat Senna wel zoet is met een puzzel!

 • Natascha

  Wat leuk dat je de Zwitsal Robijn al hebt uitgeprobeerd. Ik was erg benieuwd naar de sterkte van de geur, het leek me namelijk niets als mijn kleding de hele dag naar ‘baby’ zou ruiken haha. Het leek me heerlijk voor mijn handdoeken en dan is het wel jammer dat de geur zo zwak is. Alvast een hele fijne week gewenst!

 • Oum Feerozah

  Wist eigenlijk al van de wasmiddel en wasverzachter van robijn af voor hij in de winkel was, misschien dat ik het wel ruik omdat ik altijd zo ontiegelijk veel gebruik ( aan wasverzachter). Maar ik ruik hem wel dan haha, ik zag die limonade jars ook bij de HEMA! zelfde model eigenlijk leuk voor een feestje barbeque. en vooral voor de kids haha.

 • alexa

  Die robijn die ruikt naar zwitsal lijkt me echt heerlijk! Leuke foto’s!

 • Jaimy en Laura

  Leuke foto’s! Ik vind de Robijn producten heerlijk!! Ik gebruik het voor mijn beddengoed en ik ruik de geur best wel goed!

 • Sylvana

  Wat een leuke foto’s! Ik ben heel benieuwd naar de wasmiddel en wasverzachter van de Robijn. Het ontbijtje ziet er trouwens heel smakelijk uit!

 • Jasmijn

  Leuk foto overzicht! Ik ben erg benieuwd naar de Zwitsel lijn van Robijn 🙂

 • Sas

  Wat een leuke foto’s. Bagels & Beans is ook mijn favoriet!

 • Natiza

  Ik vind die samenwerking van Robijn echt super leuk! Ik wil die zo graag in slaan! Haha

 • BeautyinsideandoutNL

  Leuk overzicht! Jammer dat de Zwitsal producten je niet bevallen, bij mij blijft de geur wel gewoon hangen.

 • Anne Solveig

  Ik wil de Robijn/Zwitsal producten!!

 • Sophie

  Wat jammer van de Robijn zeg! Ik had echt een heerlijk Zwitsal geurende kast gehoopt en verwacht! En wat leuk dat je eigen aardbeitjes kunt eten!

 • kelly

  wheheheh….wat jammer van de Zwitsal..wil zo graag dat alles er naar ruikt hahahah..Ga het toch proberen..moet gewoon. En die leuke sapkannen heb je ook bij de Hema! Daar heb ik hem gekocht. Hardstikke handig en leuk!! En wat een heerlijke drankjes op de laatste foto!

 • Teddy

  hahaha die cd’s. Die limonadekannen zijn echt heel erg leuk!

 • Lonneke

  Ik was erg benieuwd wat jij inderdaad van Robijn Zwitzal vond. Maar ik deel inderdaad de zelfde mening en het leek erg vetdunt de wasmiddel en wasverzachter.

 • Kim

  Jammer van Robijn Zwitsal.. Die limonadekan heb ik ook gezien, wil hem misschien halen voor mijn uitzet :D!

 • Cherissa Blans

  Leuke foto’s!

 • valerie

  leuke post zeg! 🙂 <3

 • Maaike

  Zó leuk om te lezen! Ik wil ook zó graag weer eens bij Bagels & Beans eten! Die limonadekan heb ik ook zien liggen, ik twijfelde erg maar heb hem toch laten liggen! Leuk ding is het wel! Ik ben heel erg benieuwd naar Robijn x Zwitsal, jammer dat je het niet sterk ruikt! Maar té sterk lijkt mij eigenlijk ook niet fijn, dan loop je rond ruikend als een baby! Haha! 😉

 • Joyce

  Dat ziet er lekker uit zeg bij Bagels & Beans! Die sapkraan is inderdaad super leuk!

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Leuk allemaal! Toffe foto’s en die wasverzachter met zwitsam geur lijkt me heerlijk!

  X Sara

 • Infinity

  Leuke foto’s! Ik kon deze week ook al aardbeien uit de tuin plukken.

  Liefs,
  Eva

 • Chinouk

  hihi, ondeugend die Senna met z’n dvd’tjes!

 • Melissa

  Ahh wat zijn kinderen toch de grootste kapoenen en onderzoekers :). Wel jammer dat de wasproducten met Zwitsal tegenvielen x

 • Linda

  Er gaat niets boven aardbeien uit eigen tuin, nommmm <3

 • Nienke

  Volgens mij hebben ze een soortgelijke waterkan bij de Hema! En bij de AH kun je vaak een paar weken wachten, en vind je ‘m daarna met 50% korting omdat ‘ie uit het assortiment gaat. Zo ook ooit een prachtige houten/bamboe snijplank kunnen scoren, zo’n dikke, maar dan met bakjes onderin! (ok, dat klinkt een beetje gek, maar hij is echt tof :P)

 • Quinta

  Ik heb die zwitsals ook! Inderdaad de klachten zijn dat je het niet ruikt enzo, je ruikt het wel als je er drie schepjes van neemt maar dan is die fles binnen no time op. Maarja uitproberen is natuurlijk altijd leuk en kom op : Wie houdt er nu niet van Zwitsal!

  Leuk artikel

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.