Persoonlijk: Welcome To My Life! Piloot en Feest!
6 jun 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 14

Persoonlijk: Welcome To My Life Piloot en Feest!

Hoi lieve allemaal. Super leuk dat je weer een kijkje komt nemen in onze afgelopen week. Een week die best druk begon voor mijn gevoel en die aan het eind eigenlijk alleen maar drukker werd haha. Wij vierden natuurlijk de verjaardag van Sophia gisteren (zondag) en daar moest natuurlijk het een en ander voor geregeld worden. Hoe dan ook, ik vertel het je allemaal in dit foto overzicht!

Z8

Maandag speelden Sophia en ik in de ochtend met het speelgoed dat zij voor haar verjaardag had gekregen. Mijn dochter is een echt lief poppenmoedertje hoor . Zo leuk om te zien hoe leuk zij de pop vindt. In de middag liep ik met Sophia naar het dorp en daar kocht ik nog wat kleertjes van Z8. Eenmaal thuis kwam ik er achter dat er ook nog eens een mega sale op de website van Z8 zelf aan de gang was. Ik bestelde online dus ook nog van alles. Woensdag komt hiervan een shoplog online!

Melli Mello

Ook kocht ik spulletjes voor de swap die ik samen met Tamara deed. In de avond pakte ik alvast wat in en ook deze Melli Mello stuurde ik naar Tamara op. Ik had er namelijk nog een paar over van een review die ik eerder schreef en ik vond het leuk om deze aan haar te geven.

De moed van imperfectie

Dinsdag had ik de allerlaatste mindfulness training. En stiekem vind ik dat helemaal niet erg. Ik heb het afgemaakt én ik heb er dingen van geleerd maar ik vind het nu wel goed zo. Mindfulness kan zeker mooi zijn, maar ik blijf van mening dat het niet voor iedereen hetzelfde resultaat heeft. Ik kreeg van mijn trainer trouwens dit boek als aanrader. Iemand van jullie die het misschien toevallig kent?

Sophia

In de middag moest ik naar een arts en we gingen gezellig met het hele gezin. Dit vrolijke meisje zat te stralen achterin en maakte mij zo blij. Het was een goed gesprek. Ik ben altijd bang dat artsen mij niet zullen begrijpen maar eigenlijk zijn ze altijd heel begripvol en behulpzaam.

Swap

Woensdag ging mijn voor Lauren Swap naar het postkantoor en ontving ik de Swap van Tamara! Ik besloot om maar gewoon de video te filmen samen met de kinderen. Het was heel even wennen maar uiteindelijk ging het super goed. Het resultaat staat inmiddels op youtube.

snoep

Na het filmen was mijn huis een grote bende. Bedankt he Tamara ;). Overal plakhandjes en hartjes, maar goed dat mag de pret niet drukken hoor. Het scheelt dat ik van schoonmaken houd :).

poffertjes

Donderdag was ik alleen maar moe. Nadat Senna naar school was gebracht en Sophia op bed lag ben ik naar bed gegaan en werd ik om half 12 wakker gemaakt door Vincent. Blijkbaar had ik het gewoon even nodig. Om het allemaal maar even makkelijk en simpel te houden maakte ik poffertjes voor lunch.

Sophia

En kijk Sophia! Ik vind het echt zo schattig en lief dit. Op Instagram kreeg ik als reactie dat dit de Mowgli pas heet en dat het een voorloper is van lopen. Soms staat Sophia ook ineens op om vervolgens wel om te vallen, maar wie weet duurt het niet lang meer voordat ze gaat lopen.

Ouders van Nu

Ook kregen we bericht van Ouders van Nu dat ze de foto van Sophia en mij graag wilden gebruiken voor op de homepage. Wat leuk he mijn meisje zo Ik ben wel een trotse mama hoor.

Piloot

Vrijdag had Senna een juffenfeest op school en ging hij als piloot. Van een collega mocht ik dit pak lenen en Senna was écht dolblij! Super leuk dus.

Sla

Tussen de middag eten we wraps. Wij maken dan altijd een bordje met groente klaar zodat iedereen kan pakken wat hij lekker vindt. Was weer lekker en het is ook nog eens redelijk gezond.

Z8

Ook kwam onze bestelling binnen van Z8. Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes. Sophia heeft nu zo veel leuke kleding .

jurk

In de avond ging ik even naar het dorp om een jurk te kopen. Ik ging direct naar Steps want ik weet dat ik daar qua jurkjes altijd wel kan slagen (#nospon) Ik paste een aantal jurkjes en ging uiteindelijk voor deze gele! Super leuk ook alle reacties op Instagram!!

boodschappen

Zaterdag deed ik alvast wat boodschappen voor de verjaardag. Verder was het in de ochtend echt zo’n saaie dag maar werd het in de middag toch nog ontzettend lekker weer en konden we zelfs  het badje opzetten!

lief

Zoekplaatje waar is Sophia 🙂 We lagen na het badderen lekker in het zonnetje. Gezellig zo .

vlog

Zoals elke zaterdag kwam er ook deze dag een vlog online. Heb jij deze al gezien?

Snapchat

Bovenstaande foto plaatste ik zondag op Snapchat. Mijn gebruikersnaam is twinkelbella. Als je het leuk vindt om mijn dagen te volgen kan je mij natuurlijk toevoegen 🙂

sun

Zo. Make-upje op en nieuwe jurk aan: klaar voor de verjaardag van mijn dochter!

Prinses Sophia Taart

En dit was de taart! Prachtig he! Wij zijn er onwijs blij mee. Wij laten voor de kindjes altijd een taart maken en wij zijn altijd ontzettend tevreden!

Dit was het voor deze week! Aankomende week heb ik besloten om een week rustig aan te doen. Al die gebroken nachten en zo zitten mij niet lekker. Maar goed, vandaag (maandag) belooft weer een prachtige zonnige dag te worden dus daar gaan we het maar even van nemen! Fijne week lieve mensen!

handtekening-saskia
Doe jij ook mee met de winactie waarbij je een zilveren armband kan winnen?

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Merel

  Schitterende taart! Net zo lekker als hij eruit ziet? En leuke jurk, lekker zomers. Staat je goed.

 • Lisanne

  Wat een prachtige taart smaakte die ook lekker? En leuk jurkje zo paste je wel bij je dochter met haar verjaardagsjurkje. Ze zal vast wel verwend zijn met cadeaus. Dat boek ken ik niet maar ga ik wel even opzoeken misschien kan het mij wel helpen met bepaalde gedachtes. Fijne nieuwe week met lekker veel zon!

 • Charlotte

  Ah dat jurkje met de ananassen erop is echt super leuk! Ben benieuwd naar de shoplog!

 • Sandra

  Z8 is echt een leuk merk voor kinderen! Mijn zussen kochten voorheen ook altijd kleding daarvan. Zo leuk altijd! Echt top ook dat je laten zag dat er sale was op de website. Dat ananas jurkje vind ik heel lief! 🙂
  Fijne dat het gesprek bij de huisarts zo goed ging. Ik herken het wel, dat bange gevoel dat je denkt niet begrepen te worden. Gelukkig was dat dit keer niet zo!
  Hahaha, ik moest echt even lachen om die mowgli pas van Sophia. Ziet er zó grappig uit! Oehhh en wat een leuke taart hebben jullie voor haar laten maken trouwens. En om mijn (veel te chaotische) comment af te sluiten: wat zag Senna er leuk uit als piloot!

 • Marieke

  Ooo dat ananas jurkje zo schattig! En wat staat dat geel/ witte jurkje je goed!
  Die taart is overigens echt prachtig! Sophia het prinsesje, wat ze zelf ook was 😉

 • Stefanie

  Aah wat een mooie taart had Sophia! Echt super leuk!
  Wens je een fijne week!

 • Iris

  Leuke jurk! Geel is meestal een lastige kleur, maar zo staat het erg goed.

 • Simone

  Wauw mooi jurkje heb je gekocht zeg! Ik ben benieuwd naaf je Z8 shoplog!

 • Carlijn

  Dat lopen duurt echt niet lang meer! Op handen en voeten lopen is zeker de eerste stap. Zo schattig als ze dat doen hè? De taart is prachtig! Goed uitgekozen voor je prinsje 🙂

 • Bertine

  wat een leuke ketting draag je! gave jurk, staat je echt super!

 • Els

  Wat een gave taart! Echt super mooi! Nog van harte gefeliciteerd!

 • Leonie

  Die jurk staat je prachtig en wat leuk dat je ‘m aankon met de verjaardag! Ik ben benieuwd naar de shoplog:)

 • Linda

  Drukke week met leuke en speciale momenten! De taart is echt super gaaf. Leuke kleertjes ook en jurk voor jezelf!

 • Ineke

  Wat leuk dat ze jouw foto gebruiken! En wat een mooi kleedje, staat je prachtig

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.