Persoonlijk: 8 feitjes over mij! (persoonlijke feiten)
4 jun 2015 Lifestyle Persoonlijk 14

Persoonlijk: 8 feitjes over mij! (persoonlijke feiten)

Ik vind het altijd ontzettend leuk om bij anderen over henzelf te lezen over dingen die ik nog niet wist. Daarom maakte ik zelf een blogje met 8 feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist over mij! Lees mee!

Ik ben dyslectisch

Mensen reageren vaak verbaasd als ik dit vertel, maar ik ben toch echt dyslectisch. Het is bij mij ook pas op de hogeschool ontdekt, en er viel toen heel veel op zijn plaats. Gelukkig kan ik mijzelf vaak verbeteren. Ik maak namelijk wel fouten, maar door een tekst opnieuw te lezen kan ik vaak fouten wel zien en ze zo aanpassen. Het meeste moeite had ik altijd met teksten interpreteren, daar heb ik een training voor gehad en dit gaat gelukkig beter.

Ik draag lenzen

Ik draag al heel erg lang (zachte) lenzen. Ik denk zo ongeveer vanaf mijn achttiende jaar en dat betekent dat ik al elf jaar lenzen draag. Ik ben er steeds nog super blij mee en vind het erg fijn.

Tot mijn derde jaar was ik een krullebol

Ik ben geboren met krullen en totdat ik ongeveer drie jaar was had ik een enorme bos met haren. Opeens was dit weg, wat ik nog steeds een raadsel vind. Maar stiekem vind ik het ook niet erg omdat mijn haren continue in de klit zat. Ik ben overigens heel benieuwd of mijn dochtertje ook geboren wordt met krullen. Senna namelijk wel, maar dit was ook na een half jaar weer verdwenen.

Ik kan niet tegen chaos

Als er iets is waar ik niet tegen kan is het chaos om mij heen. Verschrikkelijk. Ik word er zelf ook chaotisch van en kan er gewoon niet zo goed tegen. Sinds ik moeder ben heb ik maar geaccepteerd dat kinderen troep maken, want anders blijf ik mij ergeren 🙂 Ooh en mannen kunnen er ook wat van 😉

Ik zing mezelf in slaap

Haha dit klinkt wel heel erg. Het is niet echt zo dat ik mij in slaap zing. Alleen als ik niet in slaap kan komen heb ik de neiging om te gaan neuriën, hier word ik lekker rustig van.

Stiekem vind ik kinderprogramma’s heel erg leuk

Kinderprogramma’s ben ik altijd leuk blijven vinden. Pippi langkous bijvoorbeeld vind ik geweldig. Ook prinses Sophia vind ik super leuk en sesamstraat vind ik eigenlijk ook helemaal niet vervelend.

Ik kan niet tegen onrecht

Ik kan mij heel erg drukmaken om onrecht om mij heen. Eigenlijk heb ik dit altijd al gehad. Zo heb ik er nooit tegen gekund als mensen elkaar pesten of als men leugens vertelt. Ik kan hier oprecht wakker van liggen.

Vincent en ik zaten bij elkaar in de klas op de basisschool

Dit heb ik eerder wel eens op mijn blog verteld maar ik vind het een leuk feitje om nog eens te delen. Van groep 6 tot en met groep 8 hebben Vincent en ik bij elkaar in de klas gezeten. Toen hadden we nooit bedacht dat wij later kindjes zouden krijgen!

Ik hoop dat jullie deze feitjes leuk vonden om te lezen!

Vertel eens een feitje over jezelf?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • angelique

  Super leuk om te lezen! Ik kan ook echt niet tegen chaos, ik heb van de week zelf zo’n lijstje op mn blog gedeeld 😉

 • Sandra - Beautybysandra

  Wat leuk om te lezen! Iets wat bijna niemand van mij weet is dat ik aan een oor vrijwel ‘doof’ ben (Lees: Ik hoor daarmee nog maar 12%) Het is niet bewust dat ik het niet vertel, maar ik vergeet het altijd haha. Voor mijn gevoel hoor ik namelijk wel alles 🙂 Behalve als het echt heel druk en rumoerig is dan.

 • Lifesabout

  Leuk om te lezen en bijzonder dat jij en Vincent bij elkaar op school zaten. Volgens mij heeft hij op dezelfde middelbare school gezeten als ik, ik herkende namelijk een foto laatst. Grappig!

 • Loes

  Dat laatste feitje… onwijs lief 🙂

 • Joy

  Wat grappig om te weten. En leuk dat jullie bij elkaar in de klas hebben gezeten. Haha om leren gaan met chaos, ik vind het nog steeds lastig.

 • Sylvie

  Wat leuk dat jullie bij elkaar in de klas hebben gezeten! Toen geen verkering gehad? En prinses Sophia 😀

 • Rosanne

  Ah super leuk dat jullie bij elkaar in de klas hebben gezeten. liefs

 • Iris

  Het is echt niet te merken dat je dyslectisch bent. Ik was dan ook verbaasd om het te lezen. Een feitje over mezelf? Ik kan niet uitslapen. Mijn record is 07.05…

 • Minke

  Leuk om te lezen! Ik ben ook dyslectisch en bij mij ook later pas ontdekt (op het HBO pas). Bij jou is het me nog nooit opgevallen.

 • Tamara

  hahaha wat grappig dat jullie bij elkaar in de klas zaten! Gek he hoe dat dan kan lopen!

  Ik moest wel lachen om het neuriën! Haha! Ik heb iets soortgelijks, alleen praat ik dus als ik half in slaap ben. Dan zeg ik de meest belachelijke dingen ( laatst over een hele behaarde turkse vrouw in het zwembad) en richard is zo flauw om dan gewoon terug te praten! Haha

 • marjon

  Altijd leuk om af en toe eens persoonlijke feitjes over iemand te lezen. Zo leer je de personen achter een blog weer wat beter kennen 😉

 • Manon

  Leuk om te lezen! Ah ik was toen ik heel klein was ook een krullenbol, jammer dat er niks van over is !

 • Lieke

  Wat een leuke feitjes!

 • Saskia

  leuke feitjes. Leuk dat jullie samen in de klas hebben gezetten en elkaar dus al heel lang kennen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.