7 feitjes over mij
30 dec 2014 Lifestyle 17

7 feitjes over mij

Lieve Whitney heeft mij getagd voor de sunshine blogger award. Ik besloot om uit deze Award alleen de zeven feitjes over mij zelf met jullie te delen. Om eerlijk te zijn vond ik het nogal lastig om feitjes over mijzelf te bedenken. Ik heb er toch een aantal kunnen bedenken en vertel deze vandaag! Lees je mee?

 • Ik ben dol op bloemen en heb dan ook het liefste altijd bloemen in huis. Echt favorieten heb ik niet, eigenlijk houd ik van alle soorten bloemen. Wat ik minder mooi vind zijn bloemen zoals dahlia’s.
 • Ik ben nogal perfectionistisch en kan mijzelf daar behoorlijk mee in de weg zitten. Ik ben heel goed in mijzelf van alles opleggen. Doordat dit soms best lastig kan zijn probeer ik hier bewust aan te werken.
 • Naast het moederschap vond ik een van de mooiste dingen om tante te worden. Inmiddels ben ik drie keer tante geworden en elke keer was weer even bijzonder. Ik vind het zo ontzettend mooi om met deze drie kindjes een mooie band te hebben, het is zeker iets waar ik dankbaar voor ben.
 • Vincent en ik hebben bij elkaar op de basisschool en in de klas gezeten. Tijdens deze periode gingen we niet veel met elkaar om en na de basisschool verloren we elkaar uit het oog.Β  Wij zijn elkaar weer tegen gekomen tijdens het stappen.
 • Ik zag mijzelf nooit als moeder. Er zijn vrouwen in mijn omgeving die ik echt geknipt vindt voor het moederschap, daar hoor ik zelf niet bij. Ik houd zielsveel van mijn zoontje en hoop alle liefde te kunnen geven die ik heb, maar geknipt voor het moederschap vind ik mijzelf niet. Het ligt er natuurlijk ook maar net aan wat je verstaat onder een perfecte moeder πŸ˜‰
 • Voordat ik ga slapen neem ik altijd een kop thee mee naar bed. Vincent vind dit geen fijne eigenschap maar zelf vind ik dat ik echt tot rust kom liggend in bed met een kop thee πŸ™‚
 • Ik ben zo iemand die in de auto keihard meezingt met de radio. Mensen kunnen vol verbazing kijken kan ik je vertellen.

Dit waren zomaar een aantal random feitjes over mij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Het lijkt mij leuk om ook feitjes over jullie te lezen en daarom stel ik de vraag: vertel eens een feitje over jezelf?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ Facebook,Β Bloglovin en/ofΒ twitter?

Reacties

 • angelique

  Leuke feitjes, en pff dat perfectionistische damn ja dat heb ik. een feitje over mezelf? hmm ik ben mega onhandig en dit zorgt best voor hilarische momenten hier in huis

 • beautifulday4makeup

  Hihi, thee in bed. Dat ik daar nog nooit eerder aan gedacht hebt…

 • Jolien

  Perfectionistisch: check! En keihard meezingen in de auto: ook check!

 • Marion

  Dat zingen in de auto doe ik ook! Zelfs in de zomer met de ramen op! Heerlijk!

 • Amy

  Meezingen in de auto, dat klinkt herkenbaar. Vooral in de file – waar mensen toch een beetje om zich heenkijken – levert dat soms grappige situaties op πŸ˜€

 • Lonneke

  leuk om wat feiten over je te weten. Ik ben zelf ook tante van 8 nichtjes en neefjes van mijn zussen en broer en het blijft altijd inderdaad even bijzonder.

 • Nina Simplynspecial

  Ik vind het wel leuk om deze feitjes te lezen πŸ™‚ Deels ook herkenbaar! Een feit over mij is dat ik een ontzettende kluns ben en vaak ergens tegenaan loop of dingen laat vallen hihi.

 • Beautydagboek

  Leuk om te lezen! Wat grappig dat Vincent en jij elkaar al zo lang kennen :). En ja, het perfectionisme is heel herkenbaar!

 • Jaimy en Laura

  Wat leuk dat je je vriend al zo lang kent!

 • Kirsty

  Leuke feitjes! Dat zingen in de auto doe ik stiekem ook graag, maar ik probeer het alleen te doen als ik alleen met mijn vriend in de auto zit; die weet toch wel hoe gek ik ben en vindt het wel schattig πŸ™‚ Perfectionisme zit mij trouwens ook vaak in de weg en daarom probeer ik te leren het iets meer los te laten, hoe lastig dat ook is.

 • Anita

  Waarom is thee mee naar bed nemen geen goede eigenschap? Klinkt heerlijk! Jep, perfectionisme is er hier ook nog steeds maar is gelukkig al veel minder dan dat t is geweest!

 • Jenn

  Zingen in de auto doe ik ook. En ik doe er ook nog gekke dansjes bij.

  leuk om te lezen!

 • Kaboutertuin

  Wat een leuk feitjes! Ik vind thee mee naar bed ook, heerlijk! Maar doe dat niet standaard iedere avond πŸ˜‰
  Tante worden lijkt mij ook heel speciaal. Jammer genoeg heeft mijn zus nog geen kindjes.

 • Linda

  Wat grappig dat je bij Vincent in de klas hebt gezeten, en wat bijzonder dat jullie elkaar alsnog hebben gevonden. Lijkt mij erg leuk om dezelfde herinneringen aan die tijd te delen πŸ™‚

 • Iris

  Dat perfectionisme komt me erg bekend voor!

 • Teddy

  Wat leuk om te lezen! Ik ben zelf ook erg perfectionistisch, dus dat herken ik wel!

 • Whitney

  Ha! Lees het nu pas. Leuk gedaan! Thee mee naar bed, doe ik ook wel eens.. Heerlijk en dan lekker slapen πŸ™‚

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.