Paul Frank Lip Smackers
24 dec 2013 Beauty Lichaamsverzorging 25

Paul Frank Lip Smackers

Als er iets is waar ik een zwak voor heb is het wel voor lipbalsems. Alhoewel ik de winter vaak als excuus gebruik om er heel veel te kopen maakt het voor mij niet uit welk seizoen het is, lippenbalsems moet ik gewoon altijd in de buurt hebben. Toen ik onlangs bij het Kruidvat deze schattige lippenbalsems van Paul Frank zag twijfelde ik geen moment en nam er twee mee! Nieuwsgierig? Klik dan verder en lees mee!

Paul Frank Lip smackers

Eigenlijk heb ik helemaal niets met Lipsmackers. Tjah “vroeger” toen ik een jaar of negen was denk ik spaarde ik ze allemaal en kon ik er uren naar kijken en snuffelen. Heel af en toe zie ik Lipsmackers ergens op een blog voorbij komen en vind ik het leuk om te zien maar daar houdt het dan ook mee op. Toen ik deze Lipsmackers zag vond ik deze zo ontzettend schattig en moesten ze met mij me naar huis. Het zal vast heel veel te maken hebben met de roze verpakking want zeg nou zelf, ziet het er niet heel schattig uit?

Lipsmackers

Bovenstaande vind ik qua verpakking toch wel het allerleukste. Het roze heeft een schattige uitstraling. Ook al ben ik niet dol op lippenbalsems in blikjes toch blijf ik ze altijd maar weer kopen. De geur van deze Cotton Cady is moeilijk te omschrijven maar herinnert mij aan de geur van Lipsmacker van vroeger. Een Lipsmacker geur dus 😀 Zoals je ziet is de substantie licht roze, de kleur geeft alleen niet af op de lippen en is vrijwel transparant.

Lipsmackers

Deze Lipsmacker in stick herrinert mij volledig aan vroeger de verpakking is exact hetzelfde afgezien van Paul Frank dan. En dan de geur.. ja meiden de geur vind ik echt een beetje chemisch en is niet iets waar ik persoonlijk van houd. Bij het opendoen van het product ruik ik echt zo’n kauwgomballen aardbei geur. Hmz ik ben er niet dol op maar er zullen er vast bij zijn die er wel van houden!

Lipsmackers

Conclusie

De verpakkingen vind ik echt geweldig leuk. Qua geur zou ik gaan voor het blikje, deze geur is subtieler en niet overheersend. Er zijn meerdere geuren verkrijgbaar. In de winkel zag ik ook de geur van kokos met banaan, maar deze heb ik laten liggen omdat ik totaal niet van kokos houd. Zelf vind ik overigens Lipsmackers meer leuk als hebbedingetje dan dat het iets goeds voor mijn lippen zou doen, dan ga ik toch eerder voor bijvoorbeeld de babylips. Leuk detail is trouwens dat alle Lipsmackers welke gebasseerd zijn op Paul frank als hoofdgeur banaan hebben. Tenslotte is Paul Frank natuurlijk een aapje 🙂

Deze Lipsmackers zijn te koop bij het Kruidvat. Voor de stick  van 4 gram product betaal je 1,10. Voor het blikje welke 9,3 gram product bevat betaal je 1,40.

Wat vind jij van Lipsmackers?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Linda

  Ik kan mij de laatste keer dat ik dit merk gebruikte eigenlijk niet eens herinneren. Maar wat zijn deze leuk en wat vrolijkt Paul Frank de boel op! Ik ben verkocht 🙂 het blikje dan, van een chemische aardbei loop ik niet echt warm .. hihi

 • Tjuly

  Ik zag deze bij Iciparis liggen! Paul Frank is altijd zo grappig om te zien……:)

 • Luuke

  Ik had eerst de kokos, die gaf een heel raar gevoel als je die op had (qua smaak).

 • Kirsty

  Aaaww ik vind de verpakkingen er echt superschattig uitzien! 😀

 • Anoeska

  Wat leuk zeg! Ik vind dit merk echt schattig.

 • Delanghaarkapster

  Echt leuk, ik hou wel van die chemische luchtjes haha en de prijs is echt goed te doen! 🙂

 • WeHeartFit

  Schattig! Maar wel wat je zegt, eerder een leuk hebbedingetje dan serieus verzorgingsproduct.

 • Beautyjuf

  Ahh, jeugdsentiment..! 😉 Erg cute product!

 • Maria Antoinette

  Smack smack! Ja dit is echt sentiment! Zelf had ik ze als kleine meid niet eens. Maar ik leende ‘m altijd van mijn vriendinnetje 😛

  Fijne Feestdagen en een Knallend Nieuwjaar! + Liefs,

  Maria Antoinette

 • Gwen

  Heel leuk deze zeg! Ik blijf de ultieme vette lippenbalsem in een blikje toch echt de Jip&Janneke vd Hema vinden. Ben opeens benieuwd of ze die nog verkopen! Heb er fijne herinneringen aan, zelfs in de wasmachine (oeps, sorry mam) bleef ie goed en het ‘smaakte’ zo lekker naar kaarsvet (?!) haha.

 • Mandy

  Het ziet er inderdaad erg leuk uit. Ik zou het zelf niet zo snel nemen. Ook omdat ik altijd trouw aan mijn labello ben.

 • Sabine

  Het ziet er zo schattig uit!

 • Melissa

  Deze lijken me erg fijn, ze zien er in ieder geval al erg schattig uit!
  Fijne Kerstdagen!
  x

 • Kimberly

  Ik vind de verpakkingen zo ontzettend schattig en leuk! Ik wil de lipsmacker nog wel proberen, maar ik hou ook niet zo van zo’n geur dus kan beter voor het blikje gaan zo te lezen 😀 Fijne kerst alvast <3

 • Elke

  Ah, die verpakkingen gewoon te leuk!
  & fijne feestdagen toegewenst!

 • Nicky

  dit merk heb ik nog nooit uitgeprobeerd, de verpakking vind ik wel heel leuk.

 • OnlineBeautyMagazine

  Ik heb er zelf ook eentje gehad, eentje in een potje. Die rook erg lekker vond ik!

 • Michaela

  Deze heb ik ook zien liggen, de verpakking is echt ontzettend schattig! 😀 Alleen wel jammer van dat chemisch geurtje!

 • Robin

  Ik heb dat potje ook, maar ik vind hem niet zo geweldig eigenlijk.

 • De Dotties

  Wat is de verpakking steeds schattig zeg!

 • Jhemyla

  Ik heb ook super veel lipproducten maar het erge is dat ik ze bijna nooit gebruik

 • Iris - The Beauty Magazine

  Super schattig! Helemaal dat girafje! <3

 • Yu Fan

  Wat een schattige verpakkingen! Jammer dat het wat chemisch ruikt..

 • Lotje

  Ah dat blikje is zo leuk!

 • fashionadvies

  Awh die zijn mega cute om te zien :D!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv