Outfit Senna & Sophia
20 sep 2015 Mama 25

Outfit Senna & Sophia

Ik denk dat de meeste mama’s het wel zullen herkennen dat het leuk is om hun kindjes te kleden. Zelf vind ik het altijd leuk om te doen en is het natuurlijk extra fijn als mijn kindjes er verzorgd bijlopen. Dit keer mijn twee kindjes in twee leuke outfits!

Het valt niet mee om kinderen te fotograferen haha. Sophia ligt nog lekker stil maar oh die Senna is best lastig om netjes op de foto te krijgen. Gelukkig is het gelukt! De kleertjes van zowel Senna en Sophia zijn van lief!

Lief! Lifestyle

Lief!

Onze prinses draagt een shirtje van Lief! en een roze bijpassend broekje. Vooral over het broekje ben ik heel enthousiast. De stof is lekker zacht en warm genoeg voor de koudere dagen. Zeker met het oog op het najaar en de winter vind ik deze ideaal.

Lief! Lifestyle

Voor als het nog kouder gaat worden kan een mooi warm vest natuurlijk niet ontbreken. Dit vest vind ik zo leuk omdat het vrij simpel is met roze accenten in de vorm van knopen. Ik houd ervan!

Lief! Lifestyle

Senna lijkt de laatste tijd een of andere groeispurt te hebben doorgemaakt. Hij wordt zo groot! De broek en het shirt welke Senna aanheeft vind ik hem zo leuk staan. Het is warm genoeg voor het najaar (eventueel met vest) en het ziet er nog zo lekker zomers uit.

lief!

Het blauwe vest welke je hierboven op de foto ziet vind ik echt geweldig. Het staat Senna erg mooi en in de herfst kan het nog lekker naar buiten gedragen worden.

Lief! Lifestyle

Alhoewel ik het helaas niet altijd helemaal kan voorkomen, houd ik niet van grote prints op de shirts van mijn kinderen. Daarom vind ik dit shirt ook zo leuk omdat het met de gekleurde letters toch nog iets vrolijks heeft.

Zowel de kleertjes van Senna als Sophia vind ik zo leuk! We hebben er al veel complimenten over gekregen, vooral de outfit van Senna doet het erg goed.

Ben jij al bezig met kleding voor het najaar?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Tamara

  wat een superleuke setjes! Dat vestje van Sophia is echt heeeel schattig!!

 • Bien

  Leuke outfits!! Staat ze goed allebei, schattige kindjes!

 • lin mommysworld

  Wat een leuke setjes!

 • Simone

  Ja! Mini zit ergens de komende weken in maatje 62 gok ik dus ik was al bezig zn kast uit te pluizen op zoek naar wat er allemaal is. En wat ik allemaal nog moet kopen, gna gna. De setjes die jij de kids aan hebt getrokken zijn erg leuk!

 • Sandra

  Wat leuk! Ik vind Lief! vaak een beetje suf, maar deze kleren vind ik stoer! Wat een knappe kids heb je toch. Ik val weer in herhaling, haha. 🙂

 • Lifesabout

  Allebei heel lief! Dat grijze vestje vind ik echt super leuk! Ik ga kijken of ze hem ook in een grotere maat hebben.

 • Sofie katelijne

  Onwijs schattige kindjes!

 • Loene

  Awww, wat een schatjes! En die kleertjes… staat de kids super! 🙂

 • Emilie

  Het vestje van Sophia is heel mooi 🙂

 • Celine

  Wat een leuke setjes!! Super schattig! Liefs, Celine

 • Channah

  Dat grijze vestje vind ik onwijs leuk! Zo leuk dat we nu weer naar wat kouder weer gaan, alle maillots, jurkjes, vestjes en alle andere leuke dingen kunnen tevoorschijn getoverd worden!

 • Charlotte

  Super lieve outfits en leuke foto’s! Die op de trampoline is leuk!

 • Nienke

  Leuk om te zien! Ik koop nu al veel kleertjes voor mijn kleine neefjes en nichtjes. Zo leuk om te doen! Jouw kids zien er echt leuk uit! Ik ben ook niet zo’n fan van grote prints op shirts (en al helemaal niet op broeken/rokjes), haha

 • Jess

  Die warme trui van Sophia is mijn favoriet! 🙂 super schattige outfits.

 • Florentine

  Wat een onwijs cute outfitjes! haha! ♥

 • Margriet

  Oh dat vest is echt heel lief en lijkt me heerlijk warm.

 • Iris

  Zo’n vest wil ik wel in het groot 🙂 .

 • kim

  Aww, zo leuk om te zien! <3

 • debby

  Wat een prachtige kinderen heb jij toch zeg en wat is baby Sophia een prachtige baby. Zelf ben ik nog niet echt bezig met voorjaarskleding.

 • vandana

  Wat schattig!

 • Lilussh

  soo cute :))

 • Linda

  Leuke setjes! Grijze vestje had ik voor Elaiza ook, heeft ze heel veel aangehad.

 • Josan

  Dat vestje van Sophia is te leuk. Ziet er heerlijk warm uit.

 • Martina

  Het vest voor Sophia is mijn favoriet!

 • Lisa

  Wat een super leuke en schattige outfits! Erg leuk gecombineerd <3

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.