Outfit Sophia & kletsen
27 jan 2016 Mama 16

Outfit Sophia & kletsen

Regelmatig krijg ik de vraag of ik weer eens een outfit wil posten van Sophia. Nou, dat leek mij ook wel weer eens leuk en toevallig had ik nog iets liggen wat nog even mooi op de foto mocht, dus vandaag combineer ik een outfit van Sophia met een kletspraatje! Lees je gezellig mee?

Noppies

Een hele tijd geleden al kreeg ik de vraag of ik eens iets wilde proberen van het merk Noppies voor Sophia. Sophia was toen net twee maanden, of jonger, en ik vond al snel een leuk jurkje die ik wel wilde proberen. Ik gaf maat 74 door, niet wetende dat dit de komende maanden echt veel te groot zou zijn!

8 maanden oud

Sophia is nu namelijk acht maanden oud en past nog steeds met een makkie maat 62. Dit jurkje is dan nog steeds iets te groot, maar ach, het is ook weer te schattig om zo lang in de kast te laten hangen. Het jurkje combineer ik met een lekkere warme majo in de kleur roze of grijs.

outfit1

Klein maar fijn

Een kleintje dus die Sophia van ons. Ik ben zelf ook niet zo heel groot, en Vincent ook niet. Toch was Senna op deze leeftijd al een heel stuk groter. Grappig is het ook om af en toe foto’s van Senna terug te bekijken en de vergelijking te maken met Sophia nu.

Ontwikkeling

Vorige week ben ik met onze kleine meid naar het consultatiebureau geweest en het gaat hartstikke goed met haar. Toch fijn om die bevestiging te krijgen, al hadden we zelf natuurlijk ook door dat Sophia het goed doet. Inmiddels blijft ze overdag iets langer wakker. Sophia is namelijk een echte slaapkop en kon gemakkelijk naast de nacht, overdag nog vijf uur slapen. Nu merk ik dat ze in de ochtend een uurtje slaapt, en in de middag maximaal twee. Verder speelt ze lekker en kletst ze er op los.

Tot zover een kleine update van onze kleine meid! Zou je het leuk vinden om vaker outfits van een van de kindjes te zien?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Sandra

  Hihi, wat een súper schattig jurkje voor Sophia aan! Noppies is echt een leuk merk voor kinder kleding. Wat goed dat ze zo goed ontwikkeld! Heerlijk toch, dat ze niet zo groot is? Klein maar fijn en lekker lang nog ‘baby’. 🙂

 • simpel, met een snufje liefd

  Wat een schattig jurkje! En wat word ze al groot, kwa ontwikkeling dan.

 • Wilmaaa

  Wat een leuk truitje 🙂 Ik vind outfits altijd erg gaaf!

 • jeapiebel

  Ik denk dat Sophie echt een natuurtalent is als het op fotografie aankomt. Zij lacht er vaak zo schattig bij. Al weet je dat het goed is, is het zeker altijd fijn om te horen dat het goed gaat met haar via consultatiebureau.

 • Lisa

  Noppies heeft zulke leuke kinderkleding! Als ik later kinderen krijg, dan ga ik zeker hier wat items shoppen haha. Fijn om te horen dat het zo goed gaat met Sophia! Liefs

 • Mona - Vandaagismooi.nl

  Wat een ontzettend leuk setje en wat een lekker bekkie zeg hihi, cute!

 • Sandra

  OH die foto! Zo cute! haha. Jurkje is ook mooi hoor, haha!

 • Iris

  Wat een dropje! Daar word je toch vrolijk van hihi.

 • Elles [3lles.nl]

  Klein maar fijn dat zeg ik maar altijd. Heel schattig jurkje, lekker snoepig!
  Liefs,
  Elles

 • Charlotte

  Wat een heerlijke foto van je mooie meisje!

 • Iris

  Aww, het staat Sophia prachtig!

 • Nina

  Wat een leuke foto van Sophia! Fijn dat alles goed gaat met haar. Ik vind Noppies ook echt een mooi merk, het eerste pakje van mijn zoontje (nu nog in de buik) is ervan. En in mijn hoofd heb ik alvast de halve voorjaarscollectie aangeschaft, haha.

 • heidi

  Wat een schatje is het.

 • Bertine

  ah leuk zeg met die vrolijke tekst en foto!

 • Nathalie

  Mooi meisje!
  En erg leuk shirtje!

 • Joyce rdt

  Wat leuk zeg en wat heerlijk om te horen dat alles goed gaat, kan me voorstellen dat zo’n bevestiging fijn is!

  Ik zou zeggen blijven posten die berichtjes, kan ik kledingtips op doen voor de dochter van mijn vriendin ;).
  Liefs.x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.