Een kijkje in Sophia haar kledingkast!
19 jun 2015 Mama 21

Een kijkje in Sophia haar kledingkast!

Alhoewel Sophia nog bij ons op de slaapkamer slaapt vind ik het elke dag weer leuk om in haar kledingkast te kijken. Al dat roze vind ik zo leuk en snoezig! Ik zette daarom wat foto’s in een blogje, gewoon omdat ik dat leuk vind!
Het zijn geen heel heldere foto’s aangezien de kast van Sophia staat op een plek in de kamer waar niet veel licht is. Maar goed, het gaat ook niet om de perfecte foto’s maar gewoon een om een kijkje in de kledingkast van mijn dochtertje!

kleding

We hebben voor Sophia een hoogglans witte kledingkast. Het is dezelfde als die wij voor Senna hadden en we kochten het samen met een bedje en een commode. Het bovenste gedeelte van de kast is een leg gedeelte en het onderste gedeelte is om kleding op te hangen. Ik heb nu in de kladingkast wat kleertjes liggen die Sophia nog niet past. De kleertjes die Sophia momenteel wel past liggen in de commodekast.

kleding

Het hanggedeelte heb ik ingedeeld in twee delen: de witte hangers is voor kleding met maat 50 en de houten hangers is voor de kleding die groter is. Op deze manier kon ik het wat sneller overzien en hoef ik niet steeds te zoeken. In de bakjes onder zitten sokjes, spuugdoekjes en hydrofieldoeken.

Helemaal onderin zitten nog lades waar ik het beddengoed van Sophia in heb liggen. Ik heb er geen foto’s van gemaakt want het ziet er ook niet heel interessant uit.

kleding2

kleding3

Verder staat er in de kast nog een bakje met voorraadspulletjes zoals tubes Sudocreme en een manicuresetje. In de commodekast liggen verder al de rompertjes van Sophia en washandjes en handdoekjes en dergelijke.

 Zo, ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te krijgen in de kast van mijn dochter! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en ben benieuwd naar jullie reacties in de comments!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Elisabeth

  Echt leuk, een kijkje in de kast en wat een schattige kleertjes inderdaad! Ik wil ook een meisje…..

 • Anouk

  Ah kijk hoe schattig die kleine kleertjes!!

 • Tamara

  ahhhh zo schattig zo’n kast vol roze minikleertjes! Ik kan het hier ook niet laten om af en toe even te gluren!

 • Liset - Beautydagboek

  Wat heb je alles mooi geordend! Je ze heeft een prachtig gevulde kast en volgens mij ziet er er iedere dag als een prinsesje uit :).

 • Miranda

  ooh heerlijk zo’n meisjes kledingkast om in te snuffelen. Leuk om de foto’s te zien:)
  Ik ga nu ook regelmatig even in de kast van onze dochter kijken, haha. Ik kan niet wachten tot ik d’r al die kleertjes aan kan doen;)

 • Mandy

  Ik zie alleen maar schattige dingen, zo lief!

 • Kirsty

  Wat een superschattige kleertjes! 🙂

 • Lieke van Veen

  Vooral dat mintgroene truitje is super cute!

 • Sylvie

  SUPER leuk al dat roze!!

 • sandra

  leuke foto’s!

 • Iris

  Babykleertjes zijn altijd zo schattig!

 • Angela

  Ooh wat snoezig! Ons meisje is er nog niet eens en ook ik ben schuldig..
  Ik kijk minstens één keer per dag even in haar kledingkast.

 • Tamara

  Wat een schattige kleertjes! Shirtje met Nijntje is erg leuk!!

 • Manon

  Wat schattig om al die kleertjes te zien

 • Josan

  Tjonge jij hebt al beduidend meer kleding in de kast hangen dan ik 🙂 Als ik al die kleertje zie heb ik ook zin om weer te gaan shoppen.

 • Linda

  Wow, wat leuk zeg. Nette kast ook!

 • Dineke

  Nog zo klein, en al zoveel kleertjes haha!

 • Chinouk

  Ahhh, zo schattig al die kleine kleertjes!

 • marjon

  Ik vind het eerlijk gezegd altijd leuk om de kleren van iemand te zien. Dus zeker leuk een kijkje in haar kast. Netjs opgeruimd en leuke meiden dingen / kleren!

 • Nathlie

  Wat leuk om eens in iemand anders zijn kast te zien. Vooral omdat we een jongen hebben en er komt totaal geen roze aan te pas hihihi

 • Annemieke

  Oh harstikke leuk! Ik wil mijn zus binnenkort verassen door samen met mijn vriend binnenkort de handen uit de mouwen te zetten en saampjes langs een bouwmarkt om schuifwandkasten uit te kiezen voor mijn nichtje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.