Ons interieur
23 dec 2014 Lifestyle 19

Ons interieur

Vincent en ik wonen sinds de zwangerschap van Senna in het huis waar we nog steeds heel gelukkig zijn. Het huis dat we kochten is een huis dat net even iets anders is dan anders. En juist daarom trok het ons zo aan. Vanaf het begin dat we in het huis kwamen wonen hadden we een aantal meningsverschillen over de inrichting. Die meningsverschillen waren er eerder in ons appartement trouwens ook, maar een huis is toch net weer iets anders. Zo houdt Vincent van een strakke inrichting en houd ik daar ook van, maar ik houd ook van een landelijke inrichting. Ik vertel je vandaag iets meer over onze inrichting!

Ons huis bestaat uit veel hoogglans witte meubels. Hier waren we het beiden over eens dat we dit mooi vinden. Verder hebben we veel antraciet tinten in huis en taupe. Het voordeel van een strakke inrichting is dat je dit met een leuk bloemetje of iets anders gezelligs op tafel al snel tot een gezellige plek kan maken. Een nadeel is dat elk troepje of dingetje direct opvalt en het huis omtovert tot een grote chaos. Dit hebben we maar al te goed ondervonden sinds Senna heeft ontdekt dat hij zijn speelgoed in het hele huis kan gebruiken.

interieur

Interieur

Maar even terug naar ons interieur. Naast meubels hebben we een aantal planten in huis. En niet van die kleintjes maar hele grote. Dit hebben we bewust gedaan omdat we schilderijen aan de muur niet altijd even mooi vinden en we toch naar iets zochten wat de leegte zou opvullen. Toch bleef er een plekje boven de bank welke zo leeg bleef. Deze muur is ook nog eens wit waarvan ik vind dat dit extra opvalt. Al enige tijd waren we op zoek naar iets om deze ruimte mee op te vullen. Naast dat wij in de toekomst nog lampen kopen voor dit plekje, vonden we het ook een mooie plek voor een Canvas schilderij. Toen ik dan ook de vraag kreeg of ik een foto op Canvas wilde testen was ik direct enthousiast. Het leek mij leuk om een foto van ons gezinnetje te laten afdrukken, maar omdat ik nu in verwachting ben wachten wij daar liever op tot dat we compleet zijn. Omdat we houden van zwart/wit foto’s en het mooi vinden om bekende mensen van vroeger in ons huis te hebben hangen, zoals bijvoorbeeld Audrey Hepburn in de hal, kwamen we snel op het idee om een portret te laten afdrukken van Ayrtron Senna.

Ayrton Senna

Ayrton Senna

Eerlijk is eerlijk: van Ayrton Senna had ik voordat ik Vincent leerde kennen ook nog nooit gehoord. Ayrton Senna is een formule 1 coureur die behoorlijk geschiedenis heeft geschreven. Nu hoor ik jullie denken: maar je zoontje heet toch ook Senna? Ja. Klopt.

Heel in het begin heb ik nog even moeten wennen aan een vreemde man boven mijn bank maar inmiddels kan ik zeggen dat ik het bij ons interieur vind passen. Het formaat van het Canvas is niet te klein en niet groot, gewoon precies goed genoeg. Ja, ik ben wel heel tevreden met deze keuze. De kwaliteit is erg mooi en de levering was ook nog eens snel!

Excuus voor de slechte foto’s. Ik heb honderden foto’s genomen maar het slechte weer van de laatste dagen helpt gewoon niet mee. Ik hoop dat jullie het wel leuk vonden om een klein kijkje te nemen in ons huis. Mochten jullie het leuk vinden wil ik ook weleens foto’s maken van de rest van het huis. Als je dit leuk vindt lees ik dit graag terug in de comments.

Wat heb jij voor interieur? Houd jij wel van veel canvas foto’s cq schilderijen aan de muur? Ik ben heel erg benieuwd, laat je reactie achter in de comments, ik lees ze erg graag.

Reacties

 • Kimberley

  O, ik vind je dienbladje op tafel heel cute. Wij hebben overigens dezelfde kleuren in huis. Alleen planten sterven bij mij nogal snel. Vandaar dat er een paar vetplantjes her en der staan, maar een grote plant niet. Is gewoon zielig, haha.

 • Anke Boonen

  Mooi hoor jullie inrichting ! Wij houden helemaal niet van veel schilderijen….heb er twee in de kamer. 1 canvas van ja inderdaad mijn zoontje…haha. ergeen mooi rennend op de heide (veluwe) en nog schilderij gemaakt Door schilder uit familie. Dit is mijn ouderlijk huis (boerderij) die werd gesloopt. Is nu een mooie herinnering!

 • Marina

  Leuk om een kijkje te krijgen in jullie huisje! Mooi ingericht.

  Liefs, Marina

 • Nelleke

  ’t Is moeilijk he, met dit donkere weer om goede foto’s te maken. Maar ik vind ze wel goed gelukt hoor! Ik had nog nooit van Ayrton Senna gehoord, maar vind het wel een bijzonder mooie foto. Die kaarsjes op het tafeltje zijn leuk!

 • Amy

  haha, die verschillen zijn er bij ons ook maar dan juist helemaal andersom: ik houd meer van een strakke en moderne inrichting. Bij ons hangt er dan ook niet zo heel erg veel aan de muren, maar her en der hebben we wel wat foto’s hangen.

 • Marion

  Wat prachtig! Ja, ik ben een groot formule 1 fan en kijk al sinds kinds af aan. Ik kan me nog herinneren toen Ayrton Senna verongelijkte. Wat een ontzettend mooie foto. Ben helemaal onder de indruk!

 • melissa

  Oh ik hou ook zowel van moderne als landelijke stijl! Ik vind die roze zetel er zo leuk uitzien 🙂 x

 • 4.Balou

  Leuke inrichting! Ik hou ook echt van hoogglans wit!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 • Nina Simplynspecial

  Valt niet mee soms, om het eens te worden hierover haha. Ik heb dit soms al met mijn vriend, en we wonen nog niet eens samen! Ik ben ook wel benieuwd naar de rest 😉

 • beautifulday4makeup

  Ooh die roze sofa lijkt mij keileuk.

 • Svenja

  Wat hebben jullie het onwijs mooi en knus ingericht, love it <3

 • Danique

  Die roze stoel is ontzettend gaaf! Ik ben altijd bang dat een strakke inrichting ‘etalage-achtig’ wordt, maar bij jullie is dat zeker niet het geval! Het ziet er gezellig uit 🙂

 • Manon

  Wat een mooie inrichting! Ik vind die stijl ook heel erg mooi!

 • angelique

  Leuke stijl kan ik me wel in vinden! Van die coureur wist ik inderdaad, je vriend heeft de film vast ook wel in bezit haha

 • maroussia

  Ziet er heel gezellig uit! x

 • Sara

  Leuk dat je ons even laat meekijken in de interieur! Ziet er leuk uit!

  X Sara

 • Manon

  Wat heb je het fijn ingericht!

 • Iris

  Ik zou wel wat meer minimalisme in huis willen, daar ben ik nu druk mee bezig. Ik gooi/geef van alles weg. Met dat schilderijenprobleem zit ik ook, ik houd van lege muren. Echter, al die spijkers zien er ook zo raar uit.

 • Mandy

  Mijn vriend keek toevallig over mijn schouder mee. Wist ik niet, maar ineens hoorde ik he dat is Senna. Mannen en auto ’s 😉 , haha. Gave stoel hebben jullie trouwens in huis.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.