Veranderingen in ons huis
24 mrt 2015 Lifestyle 12

Veranderingen in ons huis

De laatste weken zijn wij lekker veel in ons huisje bezig geweest. Over ongeveer twee maanden krijgen wij er een kindje bij en we willen graag alles helemaal perfect in orde hebben. We hebben dus heel veel uitgezocht en heel veel spullen weggedaan. Er moeten nog wat kleine dingen worden gedaan maar we zijn zo goed als klaar. In dit blogje vertel ik je meer over de veranderingen in ons huis!

Wij wonen in een koophuis waar we aardig wat ruimte hebben. Een tweede kindje is dan ook geen enkel probleem alleen moesten daarvoor wel wat veranderingen in huis plaatsvinden. Zo heeft Senna een nieuwe kamer gekregen en krijg de baby de oude slaapkamer van Senna. De meubels die van Senna zijn geweest worden nu van de baby. Omdat we de kamer drie jaar geleden voordat Senna werd geboren hebben geschilderd en ingericht hoefde hier bijna niets meer aan te gebeuren. Wij twijfelen nog wel om een enkele muur waar wat kleine beschadigingen opzitten opnieuw te doen. Verder hoeft de kamer alleen maar te worden ingericht en moeten alle kleertjes e.d. worden gewassen en gestreken. Ook wil ik nog kijken naar wat leuke spulletjes voor in de babykamer.

eames schommelstoel

Onlangs hebben we bovenstaande schommelstoel gekocht waar ik heel erg blij mee ben. Schommelstoelen vind ik geweldig. Ik zie mijzelf hier al helemaal borstvoeding in geven (alhoewel ik dat nu denk en dit uiteindelijk waarschijnlijk gewoon lekker in bed doe ;-)). Verder hebben we aardig wat roze spulletjes zoals bijvoorbeeld het dekentje. Omdat mijn eerste kindje een jongen is, en we weten dat wij nu een meisje krijgen ga ik nu helemaal los met roze. Wat ik bij deze schommelstoel nog zoek is een mooi vloerkleed. Naast dat ik een kleedje gewoon fijn vind, lijkt het mij ook mooi staan bij het interieur van de babykamer.

woonkamer

Ook onze woonkamer heeft een aantal veranderingen ondergaan. Zo heeft Vincent vrijwel alle meubels anders neergezet. Mijn lievelingsplekje is toch wel de zithoek bij de bank. En ook hier ben ik nog voor op zoek naar een leuk vloerkleed. Ditmaal meer om de ruimte op te vullen. Omdat wij veel hoogglans witte meubels hebben lijkt een wit kleed of een lichte kleur grijs welke past bij de bank hier heel mooi voor. Ik ben nog eens van plan om wat meer gedetailleerde foto’s te maken van ons huis, het lijkt mij erg leuk om dit aan jullie te laten zien!

kamer

Voor nu ben ik heel tevreden met hoe ons huis is ingericht. Het voelt ook echt heerlijk om zo veel opgeruimd te hebben en ook de ruimte te hebben. Extra leuk is dat Senna ontzettend blij is met zijn nieuwe kamer. Dat geeft wel echt een voldaan gevoel omdat ik dit een van de belangrijkste maar ook spannendste dingen vond. Het lijkt er zelfs op dat hij nu extra goed slaapt in zijn nieuwe kamer, hoera! 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit keer iets te lezen over de veranderingen in ons huis! Nu de lente aanbreekt merk ik ook dat ik extra zin krijg om alles netjes, blinkend en fris te maken. Komende weken kan ik mij daarom ook helemaal uitleven op de babykamer!

Krijg jij nu de lente aanbreekt ook de schoonmaak/opruim kriebels?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Ons Interieur

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Dana

  Super leuk om te lezen, fijn dat je alle voorbereidingen al hebt gedaan en geen last minute dingen!

 • Lifesabout

  Ik vind veranderingen in huis ook altijd heerlijk! Vooral als de lente aanbreekt. Leuk om te zien welke veranderingen je hebt aangebracht!

 • Manon

  Heel leuk gedaan! dat stoeltje vind ik echt te leuk

 • Wendy

  Meestal komen die schoonmaakkriebels bij mij dan inderdaad ook opborrelen, maar ze zijn er tot nu toe nog niet. Ik denk dat ik stiekem nog op iets mooier weer wacht, zodat ik de deuren en ramen allemaal even lekker open kan zetten, zonder dat het toch eigenlijk wel een beetje koud is. 🙂

 • Simone

  Wat heeft Senna een stoere jongenskamer! 😀 Daar zal ie wel heel blij mee zijn! Babykamer inrichten lijkt me ook super. En daarbij lekker een opgeruimd gevoel. Volgens mij is jullie huisje nu helemaal klaar voor de kleine!

 • Iris

  Hmm, dit geeft mij weer het gevoel dat ik al mijn meubels moet verplaatsen, verven, nieuwe spulletjes erin. Totaal niet realistisch, maar toch.

 • Milou

  Oh heerlijk, veranderingen in je interieur. Ik zou het het liefst iedere dag doen! Ik vind die stoeltjes van Eames echt heel gaaf.

 • Linda

  Senna heeft echt een hele mooie nieuwe kamer gekregen en de baby kamer ziet er zo ook al fijn uit, ik snap het wel dat je nu helemaal los gaat met roze haha! Ook de vaas met bloemen vind ik erg mooi, dat brengt zoveel sfeer met zich mee. Ik ben ook een echte fan van witte meubelen en het lijkt mij dan ook erg leuk om meer foto’s van je huis te zien 🙂 .

 • Kim

  Zo even alles omgooien vind ik zelf altijd leuk om te doen! Senna zijn kamer is erg mooi geworden. <3 Fijn dat hij nu zo goed slaapt, hihi. 😀

 • Renske

  Wat een leuke veranderingen! En wat heeft Senna een stoere jongenskamer. Helemaal leuk! 🙂

 • beautifulday4makeup

  Wat een leuke veranderingen heb je doorgevoerd

 • gwen

  Wij hebben een klein roze hoogpolig vloerkleed vd Ikea. 1m bij 1m ongeveer, ideaal op de kinderkamers!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.