Winweek: win een Eames Elephant Chair!
1 feb 2016 Lifestyle 121

Winweek: win een Eames Elephant Chair!

Hoi! Zoals ik vorige week al vertelde start vandaag in samenwerking met Themommydiaries.nl de #fabulouswinweek. En ik trap af met iets heel leuks, ik mag namelijk een van jullie blij maken met een Eames Olifant! Lees ook snel verder om te lezen wat je vandaag bij Tamara kan winnen!

Eames Schommelstoel

Charles and Ray Eames zijn ontwerpers die iedereen wel zal kennen. Eames is een merk dat waanzinnig populair is. Ook bij ons in huis hebben we een aantal mooie spullen van dit merk. Tijdens de zwangerschap van Sophia bijvoorbeeld, kochten we de Eames schommelstoel. We hebben er ontzettend veel plezier van gehad, en nog steeds!

Naast dat we de schommelstoel tijdens mijn zwangerschap van Sophia kochten, kochten we voor Senna zijn slaapkamer ook twee Eames kinderstoelen. Nog steeds ben ik er elke keer weer blij mee. Naast dat ze er stijlvol zijn, staan ze gewoon onwijs schattig in de kinderkamer van Senna.


Eames Elephant chair - olifant stoel kinderen

Eames elephant chair

Deze Eames elephant chair past perfect bij de kinderstoelen en is om verschillende redenen leuk. Het kan bijvoorbeeld dienst doen als een mooi object voor in het interieur. Maar het kan ook dienst doen als stoel! Kinderen kunnen er namelijk heel erg leuk op zitten.

Eames elephant chair

Eames elephant chair

Winnen

Een van jullie mag ik heel erg blij gaan maken met deze dominidesign reproductie van de eames elephant. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op deze leuke olifant!

 • Like mij op Facebook en like het bericht
 • Laat weten in de comments dat je meedoet.
 • Voor een extra winkans volg mij op Bloglovin (laat weten in de comments dat je dit gedaan hebt)

Vergeet niet om even een kijkje te nemen op de website van Dominidesign. Het delen van de winactie is niet verplicht maar wel heel lief!

De winnaar krijgt vrijdag 12 februari per mail bericht van mij. Zorg er voor dat je een geldig mailadres achter laat. Graag binnen 48 uur na ontvangt mail reageren, anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen. 

winweek

Koeka Boxkleed

Ook bij Tamara staat er vandaag een leuke winactie klaar. Bij haar kan je namelijk een Koeka boxkleed winnen. Koeka is zelf een van mijn favoriete merken, en met een kleintje is een boxkleed natuurlijk altijd fijn en handig! Ook al ligt Sophia zelf niet zo vaak meer in de box, ons boxkleed doet gewoon dienst als als speelkleed. Altijd handig dus! Lees snel bij Tamara wat de voorwaarden zijn.

Wat vind jij van de eerste twee winacties?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Saskia

  Wat een leuke winactie en een hele mooie stoel. Daar zal de winnaar vast heel blij mee zijn. Ik doe niet mee aan deze actie, ik heb helaas geen ruimte in huis voor deze mooie stoel.

 • Fleur

  Wat een gave winacties en wat een leuk idee om samen een winweek te houden! Ik doe graag mee voor deze leuke olifant en ik volg jou natuurlijk al op bloglovin’ 😀

 • alexa

  ahh wat super schattig! ik sla alleen over!!

 • Cassandra

  Wat gaaaaaaf! Ik doe mee! Ik Ben gek op het design van eames!

 • elisabeth maria martina

  wat een origineel kado voor een jarige kleinzoon zou dat zijn
  ik volg ook op bloglovin

 • Marije

  Ohhh ik hou van Eames zijn designs! De schommelstoel staat ook altijd nog hoog op mijn wishlist. En deze nu ook! Ik had vroeger een houten schommelolifant waar ik als kind heel vaak op zat. Hoe leuk is het om deze zit olifant in het kamertje van mijn dochter neer te zetten? Hij schommelt dan wel niet, maar dat bedenken we er gewoon bij 😉

 • marjo

  wauw wat een gave lamp,om verliefd op te worden!!!

 • Nynke B

  Wat ziet die er leuk uit. Ik doe mee hoor. Ik volg je ook op bloglovin.

 • Marian Zw.

  Dit kende ik nog niet, maar ziet er echt heel leuk uit. Wij hebben juist nog een mooi hoekje in de erker, daar staat al wel een tafeltje, dit zou prachtig als stoeltje kunnen dienen! En dan ziet het er ook ng eens hip uit! Ik ben echt enthousiast. Volg je ook op Bloglovin, artikel gesaved.

 • Vera

  Ooh, wat is ‘ie mooi! Ik zou hem erg graag winnen voor dochter Julia (20 maanden oud) en zoontje Samme (2,5 maand oud). En ik volg je natuurlijk op Bloglovin ☺

 • jodi - liefthuis

  Wauw ik wist niet dat eames ook deze olifant had. Ik laat hem aan mij voorbij gaan, succes iedereen. Ik hou jullie deze week goed in de gaten, misschien komt er nog een winactie voor mij voorbij.

 • Jennifer

  Supertoffe winactie! Wij zijn van de partij! Nu mevrouwtje groot genoeg is om met de oudere nichtjes ťe spelen, zijn we hier een speelhoekje voor ze aan t maken.

 • Anita Diepeveen

  Wat zou deze olifant een leuke zitplaats zijn We zijn nog niet zolang geleden verhuisd en wij willen nog heel graag iets leuks om op te zitten in onze woonkamer Ik ben zooooo verliefd io deze schattihe olifant en heb meteen meegedaan en gedeeld op facebook Anita Diepeveen en bloglovin (Anita (anita9810)
  Dit zullen ze allbei fantastisch vinden 😉

 • Iris

  Zoooooo, wat een gave winactie! Goed bezig jullie! Wij hebben net de kamer verbouwd en ineens veel meer ruimte! Dit zou echt mooi staan. Plus: we love animals! Op FB en bloglovin’ volgde ik je al lang…… 🙂

 • Minke

  Wat super gaaf zeg! Ik zou hem heel graag winnen. Ik volg je op bloglovin en ook op facebook.
  Luca is gek op olifanten dus zou heel leuk zijn voor hem. En later ook voor Nola natuurlijk.

 • Suzannedanielle@home.nl

  Ik doe zeker mee! Echt super die voor in huis. Niet voor kinderen maar gewoon voor de sier in het huis van mijn zus!! Zij is dol op olifanten!!

 • Riekie Bos

  SO CUTE, ik waag graag een kansje voor mijn jongste nichtje!
  duim duim duim. fijne dag en groetjes van Riekie

 • haia

  Leuk als cadeau er komen een paar verjaardagen aan. Ik volg je op bloglovin.

 • Iris Alexia

  Strak design is dat wow . Dat betekent dat je interieur er nog mag zijn ondanks de komst van kindjes. Erg smaakvol!

 • natasia

  wat een super leuk kinderstoeltje ik doe mee !!

 • Esther

  Wauw, wat een fantastische win actie!!
  Ik doe super graag mee voor ons zoontje van 3 jaar die helemaal gek is van dieren, dit zal hij fantastisch vinden!
  Ik ga duimen!!

 • Ilse

  Ik doe ook mee. Ik heb alles gedaan wat je moest doen om kans te maken.

 • Kiki

  Ik doe heel graag mee! Alles geliked!

 • WNijssen

  Super, ik loot onwijs graag mee voor deze super gave prijs!!

 • Mathiske's mama blog

  Wat een gave acties!! Ik doe mee!!

 • Joyce

  GAAF! Sofie haar slaapkamer is geel/grijs met olifantjes dus deze stoel past hier perfect bij!

 • Alicia Hofman

  Ik ben echt helemaal gek van olifantjes, ik heb dan ook mijn liefde voor olifantjes een beetje doorgevoerd op de kinderkamers haha!

 • Neelke

  Wat een leuke winactie, ik vind het olifantje echt super gaaf! Ik doe graag mee, en heb je nu ook op Bloglovin gevolgd. Bij mij deed de link naar Bloglovin het trouwens niet, maar ik heb je alsnog gevonden. Liefs!

 • Tamara TS

  Die is leuk!!! Dan zou ik de uitspraak: “Let me adress the elephant in the room” eindelijk kunnen gaan gebruiken. Of ik zet hem naast mijn porseleinkast, altijd leuk om uitspraken vrij letterlijk te nemen, toch? Ik doe graag mee.
  Ik was al overal volger en heb geliked.

 • Linda

  Wat een superactie! Heel erg gaaf!

 • Dhini

  wat leuk winactie. ik doe mee

 • Jess

  Wauw, wat een winactie. Ik doe zeker mee. Ik volgde je al op bloglovin en ben je gaan volgen op Facebook. Aangezien ons geboortekaartje een giraf had, krijgen we veel speelgoed en items van jungle dieren en is het thema van haar kamertje gegroeid. Deze olifant zou er goed bij passen. Fingers crossed !

 • Réwana

  .Nou, hier maken we gewoon plaats voor;)
  Hij is supergaafff en ik weet zeker dat mijn (bijna) 3jarige
  er ook blij mee zal zijn….z’n eigense olifant, whahaha, heel leuk!

 • Precilla den Daas

  Wat ontzettend leuk zeg, had deze nog nooit gezien maar ben stiekem wel een beetje verliefd.
  Feline begint net met zitten en ik zie haar al helemaal klimmen hierop!

  Ik volg je inmiddels op Bloglovin 😀

 • Mona - Vandaagismooi.nl

  Wat een onwijs stoeltje zeg!! Daar zou mijn dochter heel blij mee zijn 😀
  Ik volgde je al op Bloglovin haha.

 • Lisa

  Wat een leuke winactie zeg! Helemaal fan van het strakke design 🙂 Nog geen kinderen haha dus zal niet deelnemen 🙂

 • Janske

  Wat een stoere olifant! Ik kende het merk nog niet, maar hij is echt tof! Ik doe graag mee voor Lola, die vindt hem vast ontzettend leuk! Ik volg je overal 🙂 Fingers crossed!

 • Alicia

  Super leuke stoel, zou ik graag willen voor de nieuwe babykamer! Ik heb alle stappen gevolgd, dus ook Bloglovin en nu duimen 🙂

 • Dorien van Nijhuis

  Hele leuke winacties! Ik doe heel graag mee!

 • iulia van empel-stamate

  ik volg ook op bloglovin

 • Nadia

  Erg schattig! Leuke actie. Graag doe ik mee. Ik volg je op Facebook en bloglovin.

 • Pham

  Ik doe mee met deze super gave actie. Ontzettende leuke stoel! Ik volg je ook op bloglovin!

 • Karin

  Gaaf!!!!! En ja ik volg je ook op bloglovin 🙂

 • Kirsten

  Deze olifant zou erg leuk staan op Lenne haar kamer.. Ik doe heel graag mee!
  Ik heb je bericht op Facebook een like gegeven (pagina had al een like) & op Bloglovin’ volgde ik je al 🙂

 • Nicol Streek

  wij doen heel graag mee voor deze gave olifantenstoel, we zijn al een ruime tijd opzoek naar een mooie stoel die ook mooi in het interieur staat.
  Deze stoel voldoet daar helemaal aan!!
  We zijn verliefd:)
  denk niet alleen wij maar als onze kindjes hem zien worden ze wild:)

 • kim

  Geweldig ik ben dol op olifanten! !!!

 • Adelaide Balk

  Echt super gaaf. Ik doe graag mee, ik volg je al op Bloglovin wn volg nu ook je mede blogger via fb. Xxxxjes Aïde

 • Melanie

  Wat een super gave stoel! Ik doe graag mee 🙂

 • Marijke

  Volg ik je al zo lang, maar nog niet op Facebook zag ik. Natuurlijk even gedaan en het bericht geliked. Lijkt mij super leuk om deze te winnen!

 • Berendina

  Prachtig,ik maak graag kans!

 • Sanne

  Wow, supergaaf zeg! Ik doe graag mee aan deze actie! Zou fantastisch staan op de babykamer van ons aankomende mannetje !

 • Angeline

  Ik zou hem zo zelf op mijn slaapkamer zetten,wat een leukerd.Maar ik ga er toch maar mijn dochter mee verrassen voor
  haar allereerste kinderkamertje.Wat een onwijs leuk zitje.

 • Wendy

  Ik kende je nog niet, kwam via Tamara op jou pagina, volg inmiddels je blog en je hebt mijn likes ontvangen voor je pagina en berichtje op Facebook. Wat schrijf je mooi en wat een leuke win actie! Wij verwachten ons Kruimeltje in Maart en deze Eames Elephant Chair zou een geweldige aanvulling zijn op onze baby uitzet.

 • Ceciel

  Ik maak graag als 55e kans!! Alle likes staan er en ook de bloglovin!! Nu duimen voor deze prachtige witte reus in ons huis!

 • Anneke

  Yep, alle stapjes doorlopen èn ik volg je sowieso al op Bloglovin 😉
  Duimen maar!!!!!
  Hij zou trouwens prachtig staan in onze woonkamer en als mijn broer ooit kindjes krijgt, zou ik hem doorgeven aan hem. Hij is namelijk compleet knettergek op olifanten 😉

 • chen

  niet alleen functioneel maar ook heel erg decoratief

 • Charlotte

  Ik doe graag mee!

 • Leonie

  Ik hoop dat ik nog mee kan doen; kwam vanmorgen pas uit het werk:)
  Ik doe heeel graag mee! Heb je geliked op Facebook + het artikel ook…!

 • Leonie

  (+ ik heb je ook op bloglovin toegevoegd:))

 • Lieke blondeel

  O wauw ! Doe graag mee
  Zou super staan in jet interieur ! Ik volg je
  Oo
  Bloglovin

 • Leentje Vonk

  Ahhhhhh wat een super super gaaf ding!!! Iets wat leuk is voor de kids en ook nog is mooi staat in je woonkamer, win win!
  Maak dolgraag kans dus meteen toegevoegd op Fb (leentje vonk) en ista. (leentje.30).
  Ik heb nog geen blogloving, had er eerlijk gezegd ook nog nooit van gehoord (bloos) maar dat gaan we meteen even regelen 😉
  Spannend!!! 😀

 • lieke

  wow die olifant zou helemaal super zijn in ons huis, we zijn hier vorig jaar komen wonen en maken het stapje bij beetje verder af. dit zou super staan in het speelhoekje van onze dochter Myla (2) en zoon Wout (6 maanden).
  Heb aan alle punten gehoor gegeven 🙂

 • Fleur

  Wat een superleuke kruk, die zou geweldig staan in ons nieuwe huis. Weet alleen niet of ik hem in een kinderkamer zet of gewoon in de woonkamer, zodat ik hem ook nog eens zie ;D

 • Iris

  Ow wat een geweldige winactie!!!! Ik ben gek op de Eames 🙂 heb zelf ook de schommelstoel!! Maar deze kinderstoeltjes zijn helemaal geweldig!! (komen ze ook in volwassen versie? hihi)

  Ik volg je op facebook en ik volg bloglovin al een tijdje 😀

 • Anna Wienen

  Echt een super gave winacte… Wat zou die mooi staan op de babykamer…
  Facebook: Anna York

 • Nina Mol

  Enig istie! Ik doe graag mee! Ik doe mee op FB, BL en Twitter! (@Mol075)

 • Jacqueline de Waal

  Wat een enig stoeltje ik hou van olifanten.

 • Leonie Vastenhout

  Ik doe graag mee voor dit fantastische Eames olifantje want ik ben dol op design en dit is een echte blikvanger! Natuurlijk volg ik je op Facebook, Bloglovin, Instagram en Twitter 🙂

 • Maartje

  Hi hi!

  Ooooh, wat een leuk ding!
  Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje die nu bijna twee weekjes oud is. Zou echt super zijn voor de babykamer. Paps en mams hebben niet veel ruimte, dus moet erg selectief zijn, maar deze zou zeker een plaatsje krijgen!

  p.s. heb geen facebook, dus kan helaas niets liken, hoop dat ik toch een kansje maak!

 • Inge

  Met deze prachtige Eames olifant
  is mijn nichtje het blijste kind van het land.
  Zij is gek op dit leuke dier
  dus hiermee doe ik haar veel plezier!

  Ik volg ik je op Facebook, Bloglovin en Twitter

 • anja

  wat een lief klein olifantje die zou ik graag willen winnen

 • MarliesS

  Deze Eames Elephant Chair is heel erg leuk.
  Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin en ik heb de actie op Facebook gedeeld en op Twitter geretweet

 • marijke mulder

  wat een bijzondere winactie erg leuk heel orgineel zou leuk zijn als je deze wint,succes met jullie actie s

 • marijke mulder

  wat een erg leuke actie dit krukje ie erg gaaf

 • Roos

  Wauw wat een leuke ‘stoel’! ik ben dol op olifanten, zulke mooie beesten. Vroeger had ik heel erg flaporen, waar ik inmiddels aan geopereerd ben, maar ik heb dus een zwak voor grote oren. Lekker cheesy, maar het is nu eenmaal zo. We gaan binnenkort de jongens op 1 kamer laten slapen en ik denk dat deze olifant geweldig zou staan in hun grote jongens kamer!
  (ik volgde je al op bloglovin en fb)

 • Kelly

  Wat een suoergaaf ding!!! Ik doe graag mee voor deze toffe olifant. Je FB likete ik al, en vanag nu ook je Bloglovin (daar doe ik normaal niet zoveel mee… vandaar nog niet ;)…)

 • melissa van stipdonk

  wat een superleuke en originele stoel: tuurlijk doe ik mee. veel te gaaf deze actie. ik volg via bl en fb! liefs melissa

 • cora

  leuk zeg. ik doe graag mee.

 • Jan

  Ik waag graag een kansje

 • Aniek

  Ik doe graag mee.

 • Judith

  Wat een ontzettend leuke stoel, ik doe graag mee.

 • natasja emmen

  WHOW wat een onwijs gave olifant, ik zou er echt dolblij mee zijn, fingers crossed!
  Like op facebook en follow op bloglovin

 • Zoë

  Ik doe mee voor ons meisje. Door papa’s grote voorliefde voor olifanten heeft ze vele olifanten items. Deze mooie Eames chair zou de kers op de taart zijn voor haar nieuwe kamertje in ons nieuwe huis. Leuk detail is dat op de kraamafdeling vh ziekenhuis waar ik van haar ben bevallen exact de ze stoelen stonden! We vonden ze uniek!

 • Lia

  Jaa leuk!! Ik hou van je blog en ik hou van eames, dus dit is een perfecte combinatie! 🙂
  Ik heb je geliked op fb en gevolgd op bloglovin en nu ga ik zitten duimen tot 12 feb…

 • Anneliese de Waal

  Heel erg leuk !!!, ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky.

  Groetjes Anneliese

 • Willemien

  Nu ik zwanger ben van ons eerste kindje lijkt het mij zoooo leuk om dit mooie stoeltje in de kinderkamer te zetten! Hij is zo leuk!

 • Sigrid

  Wat een mooie prijs om weg te mogen geven! En wat lief dat jullie zo samenwerken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik door de acties jullie blogs heb ontdekt maar vind ze beiden helemaal leuk. Die olifant is ook super! In ons interieur vind je best wat dierendingen terug: een gouden kip, een aardewerken varken, een flock vogeltjeslamp, een pauwenoog in een floating list… Maar een olifant, díe hebben we nog niet! Lijkt me helemaal leuk. Ik hoor mijn man al zuchten en zie mijn kinderen al een sprongetje maken 😉 Ik volg je via BL.

  • Sigrid

   (En op FB met dit mailadres, ik ben met FB gestopt maar vind sommige acties zo leuk!)

 • Marianne

  Wow, die is gaaf! Ik doe graag mee!

 • Michael noo

  wil heel graag kans maken op deze super prijs

 • Lynn Mahieu

  Wow wat is dit leuk! Het ziet er helemaal niet uit als een stoel en zou even goed een kunstwerkje in de ruimte kunnen zijn! Ik zou deze graag winnen om bij mijn ouders te zetten zodat mijn kleine spruit bij hun ook een eigen stoeltje zal krijgen. Maar vooral omdat mijn mama zo dol is op olifanten dat het volledig zal meevloeien in haar ‘interieur’ 😉 Prima combinatie dus!

 • Marloes

  Wat een ontzettend gave winactie!! Ik doe hier heeeel graag aan mee!!
  Aangezien mijn dochter in de dierentuin wil wonen… heeft ze zo een beetje dierentuin bij zich met zo’;n mooie olifant!

 • Karen Vonk

  Zo’n hip design en ook nog zo leuk, daar maak ik graag kans op!

 • Anita H.

  Gaaf. Ik waag graag een kans.

 • Nancy

  Wat een leuk stoeltje ik doe graag mee voor mijn zoontje die erg gek op olifanten is en die dan elke dag op zijn eigen olifant kan zitten.

 • marieke

  ik doe graag mee, wat een grappige stoel is dit.

 • Liesbeth

  Hoi hoi! Heel graag doe ik mee aan deze win-actie! Ik wilhet hert in mijn woonkamer graag vervangen voor deze leuke olifant! En ik weet genoeg kindjes die er graag op gaan zitten!

 • SophiaG

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Isa.
  Ik volg je al op Facebook en op Bloglovin’

 • Marianne

  Wij zouden er graag eentje winnen voor onze dochter Malayka!
  En om in de toekomst uw blog te kunnen blijven lezen volgen we op bloglovin en op Facebook 😉

 • Alyt

  OLI FANT ASTISCH
  Ja hier wordt je op slag verliefd op, althans ik wel.
  Doe heeeeel graag mee. We hebben een nieuw (knutsel) hoekje voor de (gast) kinderen in de woonkamer en deze olifant zou hier Olifantastisch staan!

 • brants harry

  hier heb nog wel een mooi plaatsje voor

 • Janine

  Wat een fantastische winactie weer! De olifant zou ik dolgraag een mooie plek in huis geven, nog meer plezier in huis. Uiteraard volg ik je op zowel Facebook als op Bloglovin’!

 • Mil0u21

  Oh wat is deze leuk!! Ik wist helemaal niet dat dit bestond! Onwijs graag! Zou ik graag willen winnen voor M.

 • Silke P

  Gaaf, heel grappig dit stoeltje!
  ik doe heel graag mee.
  Ik volg je ook op Bloglovin!

 • Astrid

  Su-per-tof. Ik doe enorm graag mee voor mijn toekomstige babykamer, ik zie het al helemaal voor me <3

 • jessica

  Wauw wat is die leuk! Dat zouden wij geweldig vinden om te winnen. Ik heb wel iets met olifanten. Ik moet dan altijd weer terug denken aan mijn liefste oma. Chloé zal er denk de hele dag op gaan zitten hihi

 • Oma Will

  Wat een schattig olifanten stoeltje.
  Daar zou mijn jongste kleinkind heel blij mee zijn.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook.
  Mag ik meedoen?

 • Nicola

  Waaaaaw, wat een geweldige stoel die Eames elephant chair! Dit zouden echt een fantastische toevoeging zijn aan inrichting van de babykamer voor onze kleine man die onderweg is. Helemaal in <3

  Facebook liked, shared en bloglovin followed.

  Wish me luck! *winwinwin*

 • Carina peters

  Oh deze is too cute! Loot graag mee. Hier een nieuwe van je blog!

 • Marian

  Wat gaaf! Mijn zusje heeft iets met olifanten en is druk bezig met de babykamer. Wat zou ik haar graag deze cadeau geven, want dat ze dit geweldig vindt voor de babykamer dat weet ik wel zeker! Hoop dat ik ook mee mag met doen met G+ ipv Facebook. Volg je ook op Bloglovin.

 • Cd

  Echt prachtig! Ik heb het bericht geliket op fb en volg je op bloglovin. Duimen maar!

 • Doenja

  Jaaaa, ik doe heel graag mee! En je zit sinds het begin al in mijn bloglovin lijstje 🙂

 • Linda Smeets

  Wat een ontzettend mooi functioneel object! Ik maak graag kans en via Bloglovin volg ik al geruime tijd.

 • Nicol streek

  Zooo omzettend gaaf deze stoel!
  Je wilt deze gewoon op een mooie plek in je huis zetten. Erg mooi!!!
  De kindjes zullen hem ook geweldig vinden

 • Ilja W

  Ik doe graag op de valreep ook nog even mee, ik vind hem zo ontzettend stoer! En nu duimen. Hihi! Ik heb de actie op Fb geliked en gedeeld en ik volg je op Bloglovin’

 • Wai-Han

  Ik heb mijn zoon deze olifant laten zien (hij is 2,5) en is superverliefd geworden!! Olihorton olihorton!!! Ik hoop dolgraag dat hij deze kan winnen! Dan zou hij elke dag erop zitten hihi. Ik heb aangemeld op je blog, nu duimen hihi

  Gr

  Wai-Han Li

 • Fleur

  Wat een gave stoel! Deze zou ik heel graag willen winnen

 • Lotte & Saar

  Deze is ook gaaaaf!
  Ik volg je nu ook op bloglovin!

 • Kirsten hulsman

  Heel tof! Doe graag mee:)

 • k de graaf

  prachtig maak graag kans

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.