Nieuwe Rubriek: Terugblik op de zwangerschap van ….
5 okt 2016 Mama 0

Nieuwe Rubriek: Terugblik op de zwangerschap van ….

Degene die mij op Facebook volgen hebben al kunnen lezen dat ik een nieuwe rubriek ga starten. Al lange tijd wilde ik hier mee beginnen maar kon geen concreet idee bedenken. Totdat ik mij opeens bedacht dat ik heel graag verhalen over de zwangerschap van anderen zou willen lezen. Ervaringsverhalen van verschillende vrouwen met verschillende zwangerschappen. En zo werd de nieuwe rubriek geboren!

Inmiddels heb ik al heel veel aanmeldingen mogen ontvangen en zelfs al een aantal verhalen! Heel erg veel dank voor jullie betrokkenheid, daar ben ik echt dankbaar voor. Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze rubriek kan dit natuurlijk! Het enige dat je even mag doen is een mail sturen naar info@twinkelbella.nl ovm Terugblik op de zwangerschap. Ik zal dan verdere info naar je toe mailen.

Doordat ik zo veel aanmeldingen heb mogen ontvangen verwacht ik al vrij snel met de nieuwe rubriek te kunnen beginnen. Ik ga er nog even goed naar kijken wanneer en op welke dag ik ermee ga starten maar ik houd jullie natuurlijk op de hoogte! Volg mij ook op social media zoals  Facebook en Instagram om helemaal op de hoogte te blijven van alles wat er met mij en met mijn blog gebeurt!

Doe jij al mee met de winactie van Disney on Ice?

handtekening-saskia
Volg jij mij ook al op 
YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.