Het grote feest dat Duplo heet (Duplo Rond de Wereld)
21 apr 2016 Mama Speelgoed 11

Het grote feest dat Duplo heet (Duplo Rond de Wereld)

Voordat ik kindjes mocht krijgen wist ik nooit zo veel van speelgoed af. Kinderen vinden vaak wel van alles leuk en over favorieten wist ik al helemaal niets te vertellen. Totdat ik een zoon kreeg die dol is op treinen. Voor zijn verjaardag kreeg hij de Duplo trein en sindsdien is er niets leukers in ons huis aan speelgoed dan de Duplo. 

Ik denk dat ik dit wel zo kan schrijven aangezien mijn zoontje elke dag met de Duplo speelt. Het lijkt gewoon nooit te vervelen. En ik vind het zelf ook ontzettend leuk. Zoals ik eerder al vertelde kochten wij voor onze dochter het kasteel van Sophia van Duplo. Ik weet niet wie daar enthousiaster over is, Sophia of ik haha.

Inmiddels hebben wij een hele verzameling aan Duplo. De favoriet van mijn zoon is en blijft de trein, maar eigenlijk is alles dat wij aan dit speelgoed hebben gewoon heel erg leuk. Onlangs lanceerde Duplo een hele nieuwe speelgoedset genaamd Rond de Wereld. Vijf producten in verschillenden prijsklassen vulden het assortiment aan. Het leuke aan deze speelgoedset is dat er van alles voorbij komt. Zoals lieve babydieren, maar ook dieren uit de jungle. Zo kunnen kinderen meer leren over de wereld om hen heen.

Duplo rond de wereld

Duplo rond de wereld

Duplo rond de wereld

Duplo rond de wereld

Duplo Poolgebied

Wij kregen het Poolgebied (10803) opgestuurd en bij het uitpakken had ik direct twee heel enthousiaste kinderen aan mijn been hangen. En geef ze eens ongelijk, want het ziet er ook ontzettend leuk, vrolijk en kleurrijk uit. Senna kon niet wachten om alles in elkaar te zetten wat we uiteraard ook direct hebben gedaan. En Sophia had al direct een gróte favoriet!..

Duplo rond de wereld

Namelijk de walvis! Ze is er gek op. Op haar manier speelt ze met de vis en een paar Duplo poppetjes. Wat mij overigens heel erg aan Jona in de Walvis doet denken maar dat terzijde 😉 Ik kan heel erg genieten als ik mijn kinderen zo zie spelen, dat is voor een moeder heel veel waard!

Naast bovenstaand poolgebied zijn de volgende producten nog verkrijgbaar in deze serie:

Duplo Jonge Dieren

Schattige duplo dieren zoals een schildpad en een giraffe! Duplo Jonge Dieren 10801

Duplo Savanne

Avonturen op de Savanne zijn er genoeg te bedenken met deze speelset. Onder andere bevat de set een zelf te bouwen boom en een aantal dieren zoals een giraffe. Duplo Savanne 10802

Duplo Jungle

Met deze set kan je op safari gaan in de jungle! Een lekker uitgebreide set met onder andere een olifant én een vliegtuig! Duplo Jungle 10804

Duplo Rond de wereld

En als laatste de meest uitgebreide set van allemaal! Hier is werkelijk van alles mee te beleven. Zo bevat de set heel veel fascinerende diersoorten en is uren speelplezier gegarandeerd! Duplo Rond de Wereld 10805

Duplo is te koop bij Bol.

Wat vind jij van deze speelsets? Is jouw kindje ook zo gek op Duplo? 

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Marcella

  Onze zoon is ook dol op duplo, hij raakt er niet mee uitgespeeld. Tegenwoordig neem ik dan ook altijd een paar blokjes en diertjes van duplo in mijn handtas mee, is hij tijd wel even zoet mee.

 • Ilse van Kreanimo

  Duplo is en blijft geweldig.
  Ik had deze al op de TV reclame gezien denk ik.
  Ik vind de walvis zooooooo leuk!

 • MetMirjam

  Jaa heel leuk! Fiene speelt ook heel graag met Duplo! Eerst was ze vooral aan het afbreken, maar nu is ze ook zelf lekker aan het bouwen. Zo leuk om te zien!

 • Lilian

  Wij hebben nog helemaal geen duplo in huis, voor welke leeftijd is het eigenlijk?

  • Saskia Hardeman

   Deze is van 2 tot 5. Maar je hebt ook duplo vanaf 1 1/2 jaar. Sophia speelt eigenlijk met alle duplo. En dan niet echt bouwen maar gewoon een beetje spelen op een baby manier 🙂 Omdat het groot is en het niet ingeslikt kan worden vind ik het ook heel fijn speelgoed voor haar.

 • Eline

  Duplo is echt superleuk! Jennifer is er nog te klein voor maar tegen die tijd gaan we absoluut Duplo voor haar kopen.

 • Birgit

  Mijn zoon heeft heel veel met de duplo gespeeld. Hij is nu op de leeftijd dat hij Lego leuker vind.
  Ook bij Sem was de trein favoriet.

 • Simone

  Mooie foto’s. Wij hebben ook een doos vol duplo, en Mirthe vind het nu vooral leuk om deze stukje voor stukje leeg te laden en alle onderdelen groendig te bestuderen en voelen. Nu al leuk dus.

 • Mathiske's mama blog

  Duplo hebben wij vroeger ook super veel mee gespeeld. Ik ga het ook zeker voor Emily.kopen

 • Ineke

  Ik vind ze helemaal geweldig! Playmobil, duplo & lego blijven hier toch favoriet speelgoed.

 • Joyce

  Luuk speelt ook dagelijks met Duplo. We hebben nieuwe sets, maar hij speelt ook nog met de oude Duplo die van mij geweest is vroeger. Het is niet kapot te krijgen en hoewel de kleuren nu wat mooier zijn geworden, ziet het er nog exact hetzelfde uit 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.