Sinterklaastip: Duplo!
2 dec 2015 Mama Speelgoed 12

Sinterklaastip: Duplo!

Toen Senna 1 jaar werd kreeg hij de Duplo trein. Nog veel te jong dachten we, maar het leek ons erg leuk speelgoed om cadeau te geven. Vanaf het moment dat hij de trein in het oog kreeg is hij er fanatiek mee gaan spelen en speelt hij er nog steeds elke dag mee. We hebben door de jaren heen het een en ander aan Duplo uitgebreid, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit het ultieme cadeau vind voor sinterklaas maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag!

Geef Senna een doos met Duplo en hij zal zich voor de komende paar uur perfect vermaken. Ook al hebben we inmiddels al jaren Duplo in huis, het lijkt gewoon nooit te vervelen. Senna heeft er zijn fantasie al aardig op los gelaten. Zo maakte hij bijvoorbeeld eens een robot en wordt er regelmatig van dit speelgoed een garage gebouwd voor zijn auto’s. Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat hij er allemaal van maakt!

duplo

Duplo Het Grote Bos

Wat ik zelf zo leuk vind is dat als Sophia straks ouder is, zij ook lekker met de Duplo kan spelen. En misschien later zelfs onze kleinkinderen als dat ons gegeven mag zijn! Sophia krijgt daarom van ons voor sinterklaas het grote bos van Duplo. Voor nu is ons meisje er nog te klein voor, maar tot die tijd mag Senna er mee spelen. Of we bewaren het gewoon ūüôā

Voorlopig hebben we genoeg Duplo om ons de komende jaren mee te vermaken. Ik kan niet wachten totdat Sophia mij ook haar creaties kan laten zien, dat lijkt mij zo leuk en gezellig!

Duplo het grote bos is onder andere te koop bij Bol.com

Vindt jouw kindje (of jij) Duplo ook zo leuk?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via Facebook, Bloglovin , Instagram en/of twitter?

Dit artikel bevat een product welke is opgestuurd ter review. 

Reacties

 • Nicole

  Duplo! Vindt iedereen geweldig toch? Ik vind het zoooo jammer dat ik mijn eigen Duplo van vroeger niet meer heb!

 • Dhini

  Superleuk en lekker zoet bezig

 • haia

  Duplo is super leuk. Mijn oudste kindjes hebben nu lego ondekt. Hebben nog niet zoveel als de duplo’s maar weten weer wat te sparen
  Ben de naam kwijt maar ze hebben nu ook een knikkerbaan die op de duplo’s past. Is niet van duplo, kan ook apart gebouwdt worden. Lijkt me ook leuk . Kindjes zijn verzot op knikkerbanen.

 • Nathalie

  Duplo is en blijft leuk!
  Dat van mij en mijn zusje is nog altijd bij onze ouders, voor als er kinderen komen.
  Onze eigen meiden hebben een eigen collectie bij elkaar inmiddels, zowel duplo als lego friends inmiddels.
  Beide blijven leuk om mee te spelen!

 • Yvonne

  Hier is de duplo ook favoriet nummer 1. Elke dag wordt er mee gespeeld. Hij heeft er dan ook al veel van, dus kan iedere dag een nieuw rollenspel doen en weer ontdekken. Echt goed speelgoed, wat volgens mij nooit kapot gaat.

 • Saar

  Duplo blijft altijd en voor iedereen leuk!

 • Geertje - Stay At Home Mama

  Duplo is hier ook echt nog groot favoriet! Ze hebben Playmobil en lego friends… maar de duplo wordt het meeste mee gespeeld

 • Simone

  Wat een leuke set dit zeg, het bos! Ik heb al een aantal setjes met andere dieren. Ik vind het wel leuk om de kleine zo ook te leren over dieren.

 • Simpel, met een snuje liefde

  Duplo! Zo leuk, ze spelen er nu nog mee ( en ze zijn bijna 7)

 • Neelke

  Duplo is echt heerlijk speelgoed, mijn moeder heeft er nog steeds een grote doos van in de kast staan en het word nu weer heel intensief gebruikt door de kleinkinderen. Het is niet stuk te krijgen, dus je doet er superlang mee.

 • Fleur

  Die set ziet er leuk uit zeg! Wij zijn hier thuis ook Duplo-verslaafd ;P

 • Els

  Een geweldige tip! Vroeger echt zoveel mee gespeeld. Daarna kwam er LEGO, dat vond ik ook super leuk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.