Persoonlijk: Welcome To My Life! Hardlopen, taart & egel
16 nov 2015 Lifestyle 31

Persoonlijk: Welcome To My Life Hardlopen, taart & egel

Hoi! Een nieuw begin van een nieuwe week. Zoals elke maandag geef ik jullie een persoonlijk kijkje in de afgelopen week van mijn gezinnetje. Afgelopen week was voor mijn zoontje natuurlijk heel spannend omdat Sinterklaas onderweg was, brachten we een bezoekje aan mijn zus, maakten we een egel van klei en speelden we veel samen!

Nike

Ik begon de maandag met hardlopen. Lekker vroeg in de ochtend een rondje lopen. Ik had eigenlijk geen zin maar was achteraf toch blij en kon de dag energievol beginnen.

Sophia

Senna was de dag naar school. Tussen de middag heeft hij een broodje gegeten om vervolgens weer naar school te gaan. In de middag moest ik naar de arts en ik nam Sophia mee. Dat ging ook hartstikke goed.

Tiptoi

Dinsdag  bleef Senna in de middag lekker thuis. Ik maakte van deze middag gebruik om samen het nieuwe spel Tiptoi uit te proberen. De avond ervoor had ik er zelf al mee gespeeld en ik vond het wel erg leuk. Senna vermaakt zich er ook prima mee.. Binnenkort uitgebreide review..

Spelen

Het was een fijne speelmiddag. Het is ook zo leuk dat Sophia zelf lekker kan draaien. Ze kijkt de hele tijd naar wat Senna doet en lijkt daar echt plezier in te hebben. Zo lief!!

herfst

Woensdag had ik in de ochtend een belangrijke afspraak en in de middag hadden we zoals elke week de tuimeljudo. Tussendoor nog even snel met Sophia wat boodschapjes gedaan.. Wat een herfst..

Dr. Hauschka

Ik ontving een mooi pakketje van Dr. Hauschka met producten om een feest look mee te maken. Zo onwijs leuk, hier gaan jullie uiteraard meer van zien.

taart

Donderdag was de liefde van mijn leven jarig Uitgebreid gevierd hebben we het niet. Op de een of andere manier hebben we daar ook niet zo veel behoefte aan. Wel hebben we natuurlijk taartjes gegeten. Mijn zus kwam in de middag nog even op bezoek en dat was heel erg fijn .

hamburger

In de avond aten we de lekkerste hamburgers die ik ken.. Niet van die kleffe hamburgers maar gewoon echte goede.

selfie

Hoi vrijdag! Ik plaatste bovenstaande foto op Instagram en Facebook en vroeg naar jullie mening. De meeste gaven aan het wel een leuke trui te vinden. Ik heb het zelf gekocht omdat ik het een onwijs leuke trui vond. Toen ik het eenmaal aandeed twijfelde ik of het mij wel stond. Achja, ik ben er alsnog toch nog tevreden mee.

egel

Toen Senna uit school kwam had hij een zelfgemaakte egel mee. Toen ik Sophia naar bed bracht wilde hij met de egel naar boven lopen en liet hij deze op de trap vallen. Verdriet alom, hij was zo verdrietig! Ik heb daarom de klei uit de kast gepakt en we hebben nieuwe egels gemaakt! In de middag zijn we nog even naar mijn zus geweest.

zuurkool

In de avond aten Vincent en Senna een visschotel en dat was voor mij de ultieme gelegenheid om zuurkool te eten. Ik ben dol op zuurkool maar Senna en Vincent houden hier niet van. Ik heb echt genoten haha :).

mens erger je niet

Wat er vrijdagavond gebeurde weten we natuurlijk allemaal. Ik word nog steeds misselijk als ik er aan denk. Ik heb tot in de nacht met Vincent televisie gekeken tot ik er gewoon niet meer tegen kon. In de nacht op zaterdag werden we wakker van Senna die zich niet lekker voelde en heel erg gespuugd had. Dat werd dus nachtwerk. Zaterdagochtend voelde ik me beroerd en heb ik nog even in bed gelegen. Vincent heeft met de kindjes naar Sinterklaas gekeken en op dat soort momenten ben ik altijd blij dat ik een lieve man heb die alles even overneemt als het mij niet lukt. In de middag hebben Senna en ik nog lekker een spelletje gedaan. We hebben mens erger je niet in een speciale kinderversie, echt super leuk!

huggies

In de middag ben ik nog even het dorp geweest en heb ik een mega pak huggies gekocht voor Sophia. 176 luiers, we kunnen dus even voorruit 🙂

kinderspeelgoed

Zondagochtend stond er een heel zenuwachtig jongetje aan mijn bed met de vraag of sinterklaas wel langs is geweest. We zijn naar beneden gegaan en ja hoor. Het was ook ZO schattig om te zien hoe spannend Senna het allemaal vond. Senna kreeg een lego raceauto en Sophia bovenstaande babytelefoon 🙂

cappuccino

Verder een rustige dag. Vincent liep mee met de zevenheuvelenloop (1:09) en de kindjes en ik zaten lekker warm binnen. Mijn ouders kwamen in de middag nog even op de koffie en lekker hebben we gewoon niets gedaan haha.

Dit was het weer! Aankomende week ga ik samen met Sophia naar een persevent in Amsterdam. Er is daar een nanny aanwezig waar Sophia naartoe kan. Ik heb er erg veel zin in. Het is het eerste event waar ik naartoe ga sinds ik ziek ben, dus weer even spannend allemaal! Bedankt voor het lezen allemaal en ik wens jullie een hele fijne week!

Ga jij deze week iets leuks doen?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Jeanine

  Dat taartje ziet er heerlijk uit. Gelukkig ben je toch nog tevreden over je trui, vind m ook nog steeds leuk! Benieuwd naar wat voor persevent je gaat.

 • Sandra

  Ik blijf er bij dat ik je trui heel leuk bij je vind staan hoor! Lekker fris kleurtje ook! Wat sneu dat Senna zijn mooie kunstwerk liet vallen. Leuk dat jullie gelijk een nieuwe konden maken! Ziet er grappig uit zo met die pasta er in geprikt. Nog gefeliciteerd met je man en heel veel plezier op het event deze week!

 • Carlijn

  Zo sneu, Senna die zijn egel liet vallen. Dikke tranen natuurlijk als iets wat je zelf hebt gemaakt kapot valt. Lief dat je gelijk nieuwe ging maken met hem. Ennehhh een persevent waar een nanny is? Dat is bijzonder! Ben wel heel benieuwd welk merk dat is, moet vast iets met kinderen zijn 😉 Leuk dat je er gewoon naartoe kan met Sophia op die manier!

 • Simpel, met een snufje liefde

  Zo sneu als ze hun zelfgemaakte knutsels laten vallen. Ik heb hier ook weleens opnieuw de klei en verf moeten pakken omdat er een taartje de trap af viel. Leuk trui!
  Ik wens je een fijne week toe!

 • eva

  Wat leuk om zo je week te volgen! Die trui vind ik erg leuk staan en ben ook benieuwd naar je review van de dr. Hauschka producten. Veel plezier met het persevent!
  Liefs,
  Eva

 • Chris

  Dat ziet er uit als een drukke week. Die taart ziet er erg lekker en vrolijk uit.

 • debby

  Wat een heerlijke week en die trui staat je prachtig. Heerlijk die kinderlijke onschuldigheid, of sinterklaas wel geweest is. Geniet van je week lieve saskia

 • Hanna @ eenbezigbijtje.nl

  Nog gefeliciteerd met je man! En dat taartje ziet er erg lekker uit.

 • jeapiebel

  Lekker lopen wat heerlijk. En wat je een mooie sneakers aan. Gefeliciteerd nog met je man. De taart ziet er heelijk uit. Ik ben ook benieuwd naar je persevent.

 • Marijke I easydailyfood

  Wat een fantastisch idee een egel van klei en pasta. Zou mijn dochtertje ook super leuk vinden. Zei het al op instagram, vind de trui super leuk!

 • Suzanne

  Ik vind je trui heel leuk staan hoor! En wat leuk om een egel te maken met klei en penne 🙂 Zo simpel maar zo leuk!

 • Tamara

  Ik vind die trui je superleuk staan! Die telefoon hebben we ook voor Lauren haha! Leuk is hij he? Nogmaals gefeliciteerd met je man en veel plezier bij het persevent!

 • Nilou

  Ahhh superlieve man heb je en mooie trui had je aan

 • Loene

  Die foto waar Sophia in de kinderwagen ligt is zoooo schattig! Die trui met witte stipjes is ook super schattig en staat je ook super leuk! 🙂

 • Britt

  Leuk overzichtje!

 • Lieke

  Wat een heerlijke foto’s weer Saskia! Ik zei het al op IG, maar die trui staat je echt leuk!

 • Anne-Sterre

  Ik kan me het verdriet van Senna wel voorstellen, sneu dat zijn egel kapot viel. Deze egels vind ik ook heel mooi. Die trui staat je erg leuk trouwens!

 • Yvonne

  Echt een leuke trui! Ik zag het al op de eerste foto bovenaan! Hij staat je goed.
  Leuke week heb je gehad, leuke egels gemaakt zeg.
  En wat was het spannend he, de Sint is er nu, de schoentjes zijn al een keer gezet.
  Fijne tijd zo met kindjes.
  Hopelijk is Sophia weer beter! Ze kan in elk geval weer een tijdje vooruit met luiers 🙂
  Succes deze week bij het event!

 • Sax and the Pretty

  Superleuke bolletjestrui! Heb er zelf ook een, maar dan in het zwart. Gehaktballen, hmmmm! x

 • Madelon

  Leuke trui hoor, heel vrolijk ook! En die egel, jammer dat hij viel maar wat een leuke manier om egels te maken. Heel simpel en vrolijk !

 • Iris

  Nog gefeliciteerd met Vincent!

 • Els

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vind je trui juist hartstikke leuk! Niet twijfelen! En die egels zijn ook schattig gemaakt! Veel plezier bij het persevent!

 • Angèlique

  Ach wat leuk die egel!

 • Milou

  Ahw, gos! Dat is altijd zo zielig he, als je kind iets kapot maakt waar hij zo trots op was! Wel leuke nieuwe egels hebben jullie gemaakt zeg!

 • Babs

  Wat een leuke foto’s. En wat ziet dat taartje er lekker uit zeg mmmh.

 • Ysanne

  Aah gefeliciteerd met je man! Wel sneu voor Senna inderdaad, altijd zo zielig. Ik vind die trui trouwens heeel leuk, niet zo’n standaard kleurtje maar staat je heel goed!

 • Sarah

  Dat worden spannende weken voor Senna door Sinterklaas! Ik heb op een basisschool gewerkt en de kinderen waren tijdens Sinterklaas altijd aan het stuiteren!

  Ik vind je trui trouwens heel leuk!

  Fijne week weer!

 • Elma

  Ik vind je trui leuk hoor, staat je prachtig! En schattig he hoe de kindjes helemaal in spanning zitten of Sinterklaas is geweest.

 • Fenna

  Ik vind de trui leuk! De sinterklaastijd is toch wel een van mijn favo tijden in het jaar. Alle kinderen in spanning, zo schattig

 • Saskia

  Wat lief dat je samen een nieuwe egel hebt gemaakt! Ik dacht dat jullie met de judo zouden gaan stoppen?

  • Saskia Hardeman

   Wat scherp zeg haha 🙂 Probleempje met de opzegging, ik was drie dagen te laat met de brief, terwijl ze daar toestemming voor hadden gegeven. Nu mogen we pas per januari stoppen, maar ik denk dat we wel eerder niet meer gaan. Hangt een beetje van Sen af.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.