FOTODAGBOEK: FASHION, SCHOOL & BABY!
7 sep 2020 Kinderen Lifestyle Mama 4

FOTODAGBOEK: FASHION, SCHOOL & BABY!

Hoi! Het fotodagboek is iets dat jullie al heel lang niet meer gezien hebben hier op mijn blog. Toch lijkt het mij leuk om weer eens wat te plaatsen en te kijken hoe jullie dit vinden! Ik vind het altijd weer fijn om zo even terug te kijken op onze week. Dus bij deze! Kijk je mee?

Maandag was het weer zover. De vakantie is voorbij en de kindjes mogen weer naar school. Ze hadden er heel veel zin in. Ik bracht de kinderen op de fiets en dat ging prima. Vanaf deze week is er voor hen op school een continuerooster. Heerlijk!

Ik haalde om 14.00 uur een heel moe meisje op uit school. Ik vind het dan nooit zo erg dat ze gewoon lekker op de bank gaat liggen en tv wil kijken. Moet kunnen. Senna heeft een vriendje te spelen en zij moeten wel eerst naar buiten voordat ze een spel op de playstation mogen spelen.

Dinsdag een lekker rustig dagje met mijn favoriete outfit haha Ik kreeg een ontplofte inbox over die tas.. Die is van Tommy Hilfiger! Heb hem al een paar jaar en draag hem graag in fases. En elke keer weer dat ik hem draag krijg ik er zo veel vragen over.

Ik loop er dus eigenlijk altijd met een boog omheen, om die nieuwe m&m chocolade. Maar oh deze is lekker! En snel op ook.

Woensdag volg ik eerst een les xco! Altijd weer fijn om de dag mee te beginnen. Daarna even onder de douche en aan het werk. Het loopt allemaal weer lekker sinds ik deze week begon met werken. Zo fijn.

En deze keer geen woensdagmiddag speelmiddag. Ik haal de kindjes pas om 14.00 uur op van school..  Sophia vermaakt zich heel erg met dit serviesje dat ik jaren geleden eens van een vriendin kreeg.

En er komt deze dag een extra weekvlog online! Heb jij deze al gezien? Normaal op woensdag komt er een extra video online maar ik plaatste alsnog de weekvlog omdat het eerder mis ging.

Donderdag in de ochtend ga ik eerst eens op bezoek bij dit liefje. Het is niet de eerste keer dat ik haar zie (ze is zes weken oud inmiddels), maar wel de eerste keer dat ik uitgebreid met haar kan knuffelen en de fles geven. Ze gaat zo hard. Een heel ander koppie ook al dan na de geboorte

Dit armbandje van Dior heb ik heel lang geleden eens van mijn moeder gekregen. Hij wordt een beetje vaal, maar oh ik ben er nog steeds blij mee.

Vrijdag kleed ik in de ochtend de kindjes aan (Sen doet het trouwens zelf) en daarna zwaai ik ze uit. Vincent brengt de kinderen op vrijdag altijd naar school. Zo fijn!

In de avond naar mijn lieve vriendin. We kijken Grease! Oh geweldig vind ik die musical. Ik krijg  van haar deze kaart. Te lief.

Zaterdag mag dit lieve poppedijntje weer zwemmen. Het is wel heel anders.. Dit keer een les van drie kwartier wat echt binnen no time voorbij is.

Ik zou deze dag met mijn zus gaan shoppen maar dit gaat helaas niet door. We gaan wel uit eten! En ja ik vergeet foto’s te maken haha.

En zondag! Ik pas even wat nieuwe kleding. Daar komt snel een shoplog van aan. Verder gewoon een rustig dagje. Houd ervan.

Dit was het! Mochten jullie nog meer van onze afgelopen week zien vergeet dan onze weekvlog niet! Klik hier.

Dankjewel voor het lezen! Zouden jullie een dergelijk dagboek wekelijks willen zien? Ik ben benieuwd. liefs.

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.