Dag Vakantie, Hoi School! (verwachtingen en terugblik)
31 aug 2020 Kinderen Lifestyle Mama 2

Dag Vakantie, Hoi School! (verwachtingen en terugblik)

Lieve lieve mensen! Wat is het eigenlijk lang geleden dat ik mijn laatste blog aan jullie schreef! Zes weken om precies te zijn. Helemaal in de planning zat het niet om zes weken afstand te nemen van mijn blog, maar het voelde heel goed en ik ben blij dat ik dit gedaan heb! Ik denk dat ik nu toch wel kan zeggen dat dit een van de fijnste vakanties van de afgelopen jaren is geweest, en dan zijn wij eigenlijk nog geen eens écht op vakantie geweest. 

Onze zomervakantie 2020

Met de intelligente lockdown nog in mijn achterhoofd begonnen wij zes weken geleden aan de zomervakantie. Ergens had ik het idee dat deze komende zes weken net zo zouden gaan worden als de tijd dat de kinderen niet naar school mochten. Dit was voor iedereen best een lastige tijd en ik was zo blij dat we dit hadden kunnen afsluiten.

Vakantie en Corona

In eerste instantie wilden wij toch graag naar het buitenland op vakantie. Ik had bedacht dat ik Zwitserland wel ok zou vinden. Dat is een schoon land, en ook een rustig land. Toch begon ik mij te beseffen dat het wellicht gewoon beter zou zijn om thuis te blijven. De laatste jaren zijn wij zo veel op vakantie geweest dat het best eens moet kunnen.

naar zwemles

Trots!

En het is echt een goede keuze geweest! Waar ik vooral het meeste trots op ben is dat ik de onrust van mijn kinderen weg heb kunnen halen deze afgelopen zes weken. Vooral mijn oudste was best een beetje hoteldebotel van schermgebruik op school en alle chaotische dingen, dat ik wel echt grenzen heb moeten stellen. Maar ook dat is weer goedgekomen en daar ben ik heel blij mee. Sterker nog, hij zit ontzettend goed in zijn vel (en dat was na de lockdown heel anders).

Zwemles de Peppel

Zwemles Sophia

Wat ook heel erg mee heeft geholpen zijn natuurlijk de zwemlessen van Sophia. Dit gaf een ritme aan onze dagen en dat was echt heerlijk. Naast dat het ons een ritme gaf, gaf het mij ook de mogelijkheid om tijd te hebben voor Senna alleen. Dat is iets wat niet heel vaak voor komt, en wat ik wel heel fijn vind.

Sophia heeft in de vakantie (bijna) elke dag gezwommen van half 9 tot 12. Zij is begonnen in de tweede week van de vakantie, en is na de derde week zwemles een paar keer per week gaan zwemmen. Ze vindt het echt heerlijk! Nu de scholen weer beginnen zal zij doorgaan met zwemmen, hetzij wekelijks in plaats van dagelijks.

Hellendoorn

Werken tijdens de vakantie

Afgelopen jaren heb ik Twinkelbella altijd door laten gaan in de vakantie. Dit jaar heb ik dit eens niet gedaan. En daar ben ik zo blij mee, ik heb nu echt de tijd gehad voor thuis en heb nooit met deadlines of andere afspraken in mijn hoofd gezeten. Dat is echt een verademing! Wel heb ik heel veel vragen gehad over hoe ik nu verder Twinkelbella wil gaan oppakken. Nou, ik start gewoon weer lekker! Vanaf deze week staat er gewoon weer dagelijks om 00.00 uur een artikel voor jullie klaar. Ook zal ik blijven vloggen en ben ik achter de schermen bezig met onder andere leuke winacties!

Dankjewel voor het lezen Hoe was jouw vakantie?

Reacties

  • Naomi

    Wat heerlijk dat jullie zo van de vakantie thuis hebben kunnen genieten. Fijn dat het toch wel heel anders was dan die weken dat de kinderen niet naar school konden vanwege de scholensluiting. En gezellig dat je weer terug bent. Dat ook;).
    Onlangs geplaatst door Naomi: Einde zomerrooster ~ Huishoudelijke blogmededelingen

  • Tamara

    Heerlijk een vakantie thuis! We zijn zo verwend met vakanties naar het buitenland, dat je af en toe vergeet hoe lekker het is om thuis te zijn. Hoe heeft Sophia het zwemmen ervaren? Vond ze het niet zwaar iedere dag zwemmen? Ik ga eens kijken of wij ook dit soort cursussen in de buurt hebben.
    Onlangs geplaatst door Tamara: Guilty pleasure: deze 12 mode-items zijn zo fout dat ze goud zijn!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.