HIER TWIJFEL IK OVER #WEEKVLOG 12
2 sep 2020 Mama 3

HIER TWIJFEL IK OVER #WEEKVLOG 12

Er ging afgelopen zaterdag iets mis met de weekvlog helaas. Vandaar dat ik hem vandaag alsnog plaats. Het was de laatste week van de vakantie en ik vertel over de twijfels die ik heb en hoe ik hiermee omga.

Reacties

 • Naomi

  Hahaha, hoe Senna zegt: “Je doet niks!” Heerlijk om te zien/horen. Ik snap je twijfels wel. Volgens mij moet je vooral doen wat voor jezelf goed voelt.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Hypochondrische humor – deel 2

 • Yvonne babin

  Ik wil de vlogs heel graag blijven zien 😊
  Waar is jouw schouder tasje van, op het laatst van het filmpje.

 • Evelien

  Hoi Saskia,
  Vind het altijd superleuk om jouw opruimroutine te zien. Misschien een idee om daar nog een blog of video over te maken? Bijvoorbeeld, doe je makkelijk spullen weg. En zo ja, wat doe je dan weg? Was zo benieuwd wat je dan allemaal weg doet.. 😉

  Is maar een idee hoor 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.