Even Kletsen! (bevalling enzo..)
28 mei 2015 Lifestyle Mama 21

Even Kletsen! (bevalling enzo..)

Hoi! Het is weer een tijd geleden dat ik een kletsartikel plaatste. Nu ik zo tegen de bevalling aanloop en het ook bekend is hoe deze gaat plaatsvinden vind ik het weer tijd om even bij te praten. Momenteel ben ik 38 weken zwanger wat betekent dat het vanaf nu heel snel gaat! Vandaag vertel ik meer over de bevalling en hoe het momenteel gaat!

Gyneacoloog

Gisteren (woensdag) hadden we een afspraak bij de gynaecoloog. Het werd even extra spannend omdat ik sinds gistermiddag veel krampen heb in mijn buik en de halve nacht heb wakker gelegen van de buikpijn. Even dacht ik dat het begonnen was maar omdat de krampen erg onregelmatig zijn weet ik dat het ook nog even kan duren. Nu ik dit berichtje schrijf is het woensdagavond en heb ik nog steeds krampen. Met name als ik iets ga doen komt de pijn en de harde buiken. Ik probeer er nu gewoon maar niet te veel aan te denken en gewoon de dagelijkse dingen te doen.

Keizersnede

Wat betreft de bevalling staat het nu vast dat ik een keizersnede krijg. We hebben ook de datum gekregen en leven daar nu naar toe. We maken de datum van de keizersnede alleen bekend aan familie, dit voelt even goed zo. Voor jullie de hint dat het ergens volgende week is 😉 De reden van de keizersnede ligt medisch en we hebben op advies hiervoor gekozen. Misschien dat ik hier nog eens wat meer over vertel. De keuze alleen vond ik al erg moeilijk dat we het nu allemaal even laten bezinken. Zoals ik in een eerder blogje al vertelde was mijn wens om dit keer een natuurlijke bevalling te mogen meemaken. Nu dit niet zal gaan gebeuren is het toch even afscheid nemen van het idee op een natuurlijke manier te kunnen bevallen. Aan de andere kant geeft het ook een stuk rust dat we nu de keuze hebben gemaakt.

Aanhankelijk

Aan Senna hebben we ook verteld dat zijn zusje bijna wordt geboren. Hij vindt het heel spannend. Opvallend is dat hij de laatste tijd onwijs aanhankelijk is. Ik geniet er van hoor, kan niet genoeg snuffelen aan die schattige haartjes van hem. Ik ben heel benieuwd hoe het straks gaat na de bevalling. Ik kan niet wachten totdat Senna voor het eerst zijn zusje kan ontmoeten.

Zo, jullie zijn ook weer op de hoogte. Nu begint het echte aftellen! Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Hoe gaat het met jou?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Natuurlijke bevalling of keizersnede?

Borstvoeding na spoedkeizersnede

De laatste loodjes Zwangerschap To-do List

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Amy

  Wat spannend, dat de datum nu zo dichterbij komt. Doe maar lekker rustig aan de komende week.. Laat het aftellen maar beginnen! 🙂

 • Iris | Todayslipstick

  Heel veel succes met de bevalling! Geniet van de komende week en straks van jullie meisje!
  Liefs, Iris

 • Renske

  Spannend hoor! Ik kan me voorstellen dat het even als een soort ‘teleurstelling’ voelt dat je niet op een natuurlijke manier kunt bevallen. Maar gelukkig weet je het een plekje te geven. Vooral als het medisch is, is het goed dat jullie naar het advies hebben geluisterd. 🙂 Succes nog met de laatste loodjes!

 • Romy

  Wat spannend dat je nu echt kan aftellen! Ik kan me voorstellen dat je de keizersnede even een plek moest geven. Hopelijk wordt het evengoed een mooie ervaring. Succes alvast!

 • Mandy

  Wat spannend zeg. Vervelend dat je nu extra veel last hebt van harde buiken. Maar extra met Senna knuffelen. Succes met de laatste loodjes, nog even wachten en jullie dochter is er.

 • Kimberly

  Wat schattig dat Senna nu zo aanhankelijk is. En wat spannend, dat wachten! Ik ben zelf ook geboren met een keizersnede trouwens. Mijn moeder weet dus niet hoe het is om natuurlijk teb evallen 😉

 • Mary

  Wat ontzettend spannend! Succes met de laatste loodjes.

 • Manon

  Spannend, dat je nu zo naar die datum toe kan leven. Spannend, maar ook leuk, lijkt me! Probeer nog even genieten thuis met zijn 3’en 🙂

 • Eline

  Wat spannend dat de datum nu vast staat! Heel veel succes alvast, ook met de laatste loodjes!

 • Manon

  Wat spannend allemaal zeg en ook leuk voor Senna dat hij zijn zusje zo kan zien! Ik wens je heel veel succes volgende week x

 • Iris

  Veel succes alvast! Het lijkt me wel apart om nu al precies te weten wanneer jullie met z’n viertjes zijn.

 • Rosanne

  Wat spannend zeg! En ook wel fijn denk ik, dat het nu duidelijk is van hoe en wat.
  Heel veel succes (en ook genieten) van de allerlaatste lootjes!
  Ik ben erg benieuwd naar de baby en ook hoe Senna op haar zal reageren!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat spannend zeg! Heel veel succes met de laatste loodjes en met het toeleven naar ‘de’ dag!

 • beautifulday4makeup

  Wat spannend allemaal. Nog even volhouden

 • Eline

  Lijkt me heel gek om te weten wanneer je kind precies komt. Voor nu is het fijn dat je er zo lekker naartoe kunt leven 😀

 • Appeltjegeertje

  Hoi Saskia,

  Ik wil je heel veel succes wensen met de laatste loodjes. Zet ‘m op he 🙂 xx Geertje

 • zomersproetje

  Aftellen geblazen inderdaad! Spannend! Geniet er nog even van zo met zijn drietjes.

 • Sylvie

  Wat spannend, het aftellen is dus écht begonnen! Succes nog even de laatste daagjes, hopelijk heb je minder pijn en kun je nog even wat leuke dingen met Senna doen 🙂

 • Sandra

  Spannend hoor.. lekker rustig aan doen en lekker met Senna knuffelen! Gek eigenlijk dat je nu al weet wanneer je gaat bevallen… Ik wens je heel veel succes!!

 • Saskia Hippyhappymommy

  spannend! Jammer dat je dit keer ook niet op de natuurlijke wijze mag bevallen. Hoop dat je herstel dit keer beter gaat. Xx

 • Nina Simplynspecial

  wat spannend dat het nu zo concreet is allemaal 🙂 Ben heel benieuwd naar jullie meisje! Succes met de laatste loodjes. X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.