Een dag zonder schermen, kan jij dit? (win een Jumbo spellen pakket)
17 nov 2016 Speelgoed 75

Een dag zonder schermen, kan jij dit? (win een Jumbo spellen pakket)

Hier en daar lees ik er weleens wat over: steeds meer mensen zijn dat gedoe rondom tv, internet en social media zat en willen gewoon eens een dag, of zelfs langer, leven zonder schermen. Super knap als je het mij vraagt want heel eerlijk gezegd denk ik dat ik het best moeilijk zal krijgen als ik een dag zonder schermen zou moeten doen. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie hier over denken en ik mag ook nog eens maar liefst drie geweldig leuke spelpakketen van Jumbo weggeven!

Erg is dat eigenlijk he. Ik vind het best moeilijk om afstand te moeten doen van de schermen om mij heen. En het stomme is dat ik mij er vrij van bewust ben dat ik op een dag gewoon heel erg veel met mijn telefoon of laptop bezig ben. Nu ben ik natuurlijk een blogger en hoort dit er ook een beetje bij, maar zodra ik op de fiets zit en ik in de eerste paar minuten al de neiging krijg om mijn telefoon erbij te pakken, beginnen er toch wel wat alarmbellen te rinkelen.

Ik probeer dan ook regelmatig om mijn telefoon links te laten liggen. Als ik bijvoorbeeld met de kinderen boven ben om te spelen laat ik mijn telefoon expres beneden zodat ik ook niet heel even in de verleiding kan komen om ook maar heel even te kijken op instagram of welk social media kanaal dan ook.

Social media

Want vaak zeg ik mijzelf toe om heel even een social media kanaal te checken en ben ik vervolgens een half uur in de weer met reageren, gezellig kletsen met anderen via whats app, en al dat soort zaken. Super leuk allemaal, maar het natuurlijk nog veel en veel leuker om deze tijd samen met mijn kindjes te besteden.

Voor mij persoonlijk denk ik niet dat ik direct hoef te detoxen wat schermen betreft (lees: dat wil ik gewoon niet) maar is het gewoon goed om er wel bewust van te zijn wat voor een invloed schermen heeft op mij en mijn gezin.

Tanja Jess Vlog Kanaal

Tanja Jess kennen jullie allemaal natuurlijk nog wel van Goede Tijden Slechte Tijden, en zij durfde het aan om met haar gezin een digitale detox aan te gaan. Zij heeft dit gevlogd en op haar youtube kanaal (Tanja Jess Vlog) kan je deze vlogs bekijken. Deze digitale detox is tot stand gekomen in samenwerking met Jumbo. Ook daagt Jumbo jou uit om een digitale detox uit te proberen! Om je hierin te ondersteunen mag ik drie pakketten weggeven met ontzettend leuke spellen voor het hele gezin! Hieronder lees je de voorwaarden.

mens erger je niet

rubiks race

Win een Jumbo Spellen pakket!

Zoals ik al vertelde mag ik drie pakketten weggeven: in het pakket zitten de volgende spellen:

Pirates! Stratego

Mens erger je niet

Rubik’s Race

Om mee te doen met de winactie mag je mij volgen op een onderstaand kanaal naar keuze. Alles dat je volgt zorgt ervoor dat je één keer meedoet met de loting. Volg je mij bijvoorbeeld op twee kanalen, dan doe je twee keer mee. Bij drie kanalen drie keer, etcetera. Door op onderstaande icoontjes te klikken ga je gemakkelijk naar het kanaal van je keuze. En nadat jullie allemaal hebben meegedaan met deze winactie, mag de telefoon weer uitgezet worden ;).

 

Succes allemaal! De winactie loopt tot donderdag 24 november De drie winnaars zal ik op vrijdag 25 november bekend maken!

Vandaag de laatste dag dat je mee kan doen met de Baby Born Winactie

Een dag zonder schermen, kan jij dit?

Reacties

 • Anita te Gussinklo

  Ik houd van spelletjes, en volg je via 5 bovenstaande kanalen.

 • Ling Choi

  Wat leuk! Ons gezin is dol op spelletjes en we zitten regelmatig met z’n allen aan de tafel te spelen. Ik volg je op 3 kanalen.

 • Anna

  Heeel tof! Ik doe mee..
  Ik volg je via facebook:
  An Na
  En instagram : Newyorkje88

 • Jolanda leary

  Leuke winactie met een goede achtergrond. Ik betrap me er ook steeds vaker op dat ik “even gauw” op mijn telefoon kijk terwijl ik eigenlijk andere dingen aan het doen ben. Vroeger zat ik avonden lang spelletjes te spelen met familie en vrienden. Dat is al jaren voorbij omdat bijvoorbeeld candy crush ook zo leuk is. Hoe bedoel je? Mens erger je niet was toch altijd veel leuker?! Bizar wat social media en dat soort dingen met eens mens kunnen doen eigenlijk. Detoxen vind ik ook niet nodig, zolang je het besef hebt wat het met je doet en hoe je ermee om gaat ben je goed bezig.

  Ik waag graag een gokje om dit pakket te winnen. In de hoop dat we deze wintermaanden weer wat vaker zonder mobiel aan de keukentafel zitten 😄

  Groetjes jolanda

 • Anita koekkoek

  Wauw super leuk 😀😀 ik volg je via Facebook de rest heb ik niet 😉 en wat je al schrijft…. we kijken zoveel op die schermpjes, alleen facebook is écht al genoeg 😂 anders komen we niet meer weg erbij haha. . Ik doe heel graag mee met de winactie, mn 2 meiden vinden het heerlijk om spelletjes te doen en vooral nu de koude maanden eraan komen dat we toch meer binnen zitten 😄
  Zou echt een super leuke verrassing zijn als ze dit uit de zak van sinterklaas mogen halen ❤❤
  Groetjes anita

 • Charlotte Lutterman

  Wat enorm leuk zeg!☺️ Wij zijn hier thuis allemaal gek op spelletjes en daarom waag ik graag een kansje voor zo’n mooi spellenpakket!☺️ Ik volg je inmiddels op alle kanalen.😉

 • Willianne

  Hoi! Doe heel graag mee, voor mijn zoontje Derek. Leuke nieuwe spellen helpen er wel bij om je telefoon even aan de kant te schuiven:). En in de december maand is dat natuurlijk extra gezellig.
  Volg je op 4 kanalen. Instagramnaam is Solisme.

 • Jacmana

  Heerlijk die spelletjes en zeker die zonder scherm, dat is pas echt genieten, van en met elkaar

 • Viv

  Jaaaa wat ontzettend leuk!! Pirates stratego staat hoog op het wensenlijstje van onze bijna 6 jarige. Al jaren is hij ons piraatje haha met verkleedpartijtjes, carnaval enz. Dat zou nog eens een geweldige verrassing zijn! We zijn een echt spelletjes gezin. Wat is er nu gezelliger dan met z’n allen aan de keukentafel en spelen maar. Geregeld schuiven er vrienden of familie aan, ik vind het genieten met een hoofdletter G. Het gaat ook vaak hard tegen hard hoor 😉 want iedereen wil winnen ;-). Een leuk pakket en voor ieder wat wils, we hebben ze alledrie nog niet.

  Een digitale detox van 24 uur zal ik nog wel redden maar een week….nee denk niet dat me dat zal lukken. Daarvoor gebruik ik het net te veel!

  Ik volg je op 4 plaatsen (you tube doe ik niks mee behalve af en toe wat muziek opzoeken)!

 • Kim

  Wat een leuke en goede winactie!
  Ik doe heel graag mee😊 Ik merk dat we hier in huis toch snel naar een beeldscherm grijpen en zeker als we heel druk zijn. Een spelletje met het hele gezin of vrienden zou heel leuk zijn!
  Ik volg je op instagram en Facebook.

 • Marjo

  Super leuk! Hier hebben wij al een tijde peeling erop gezet dus vanaf vijf uur en dan tot het eten, is een half uur/drie kwartier. Werkt wel! Ik volg je alleen niet op twitter verder wel!

 • Ingrid Dijk-Hopster

  Leuke actie wij zijn dol op spelletjes en spelen ook geregeld een middag spellen.

 • Alicia Hofman-Voshol

  Wat leuk! Ik probeer bewuste momenten te pakken waarop we geen schermen aan hebben en dan inderdaad een spelletje te doen of puzzel te maken. Ik volg je op alle kanalen!:)

 • natasia

  super leuk!! ook als er vriendjes komen spelen is dit leuk!! of met heel het gezin! ik doe mee ik volg je op 3 kanalen haha klinkt zo apart

  grts natas

 • Manon

  Leuk! Ik wil wel meedoen! Vroeger (lees: voordat ik mama werd) deden wij heel vaak spelletjes. Nu ben ik of bezig met mijn gezin, werk of blog (plus alle bijkomende social media activiteiten). Zo’n spelletjespakket zou een leuke boost zijn om weer terug naar vroeger te gaan!

 • Stefanie

  Leuke winactie en doe graag mee! Wij vinden het wel leuk om spelletjes te spelen 🙂 en een dag niet schermen vind ik denk ik toch wel moeilijk hoor haha
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Sinterklaas of kerst tag

 • Lieke - Life As Lieke

  Ik zou ook echt niet zonder Social media kunnen, ik kijk er ook echt te vaak op…Ik probeer het wel te minderen maar het lukt nog niet erg haha!
  Onlangs geplaatst door Lieke – Life As Lieke: Plog 12 november – naar het bos

 • Lieke van Veen

  Heel erg leuk! Eigenlijk ben ik veel te vaak bezig met mijn laptop en telefoon. Alhoewel ik spelletjes ook graag doe.
  Ik doe mee met deze winactie. Zoals je weet volg ik je al een tijdje op alle kanalen.

 • Wendy

  Heerlijk om bordspellen te doen, maar tegenwoordig doe je het te weinig door alle digitale middelen. Maar een bordspel is een stuk gezelliger dan een computerspelletje.
  Ik volg via facebook en bloglovin.

 • Nicole @ Everyday-Life.nl

  Wat een gave prijs! Ik doe graag mee! Ik volg je al overal 🙂
  Onlangs geplaatst door Nicole @ Everyday-Life.nl: Stel zelf je eigen kerstkaart samen!

 • Kelly Aarts

  Leuk! Ik doe graag mee. Hoewel ik alleen Facebook heb, waag ik toch graag een gokje. Wie niet waagt… 😉

 • Sabine

  Ik volg je via Bloglovin en Facebook. Ik speel graag spelletjes met vrienden. Social media uit vind ik echt de ultieme vakantie.

 • Jolande

  Oh wat leuk, dat wil ik winnen voor de kleinkinderen.!

 • elisabeth maria martina

  ik volg op facebook, instagram, youtube en bloglovin

  voor mijn kleindochters een topkado, ze zijn dol op spelletjes spelen

 • Romy

  Wauw, dat is nog eens toevallig! Ik zette vandaag een artikel online over detoxen met social media en meer tijd besteden aan bijvoorbeeld gesprekken voeren. Een bordspel is natuurlijk ook niet verkeerd! Ik zou dan ook graag kans maken 🙂 Ik volg je op Bloglovin en Instagram.
  Onlangs geplaatst door Romy: Social media – de angst om iets te missen

 • Samantha

  Jaa leuk om onze spelletjes kast mee uit te breiden! Ik betrap mezelf helaas ook te vaak dat ik nee zeg omdat ik dan ‘druk’ ben met m’n mobiel..terwijl we allebei gek op spelletjes zijn! Ook leuk voor de winter nu we minder naar buiten kunnen.
  Ik volg je trouwens overal

 • Anja

  Wat een gave aktie!
  Ik volg je op 3 kanalen!

 • Marange

  Gaaaf!!! Ik doe graag mee. Hier proberen we ook familie night 1x in de week te houden, met inderdaad spelletjes. Ze zijn dus zeer welkom😉
  Ik volg je op al je kanalen behalve twitter

 • Mariska

  Lijkt me heerlijk.
  Lekker een avondje met elkaar ipv een avondje naast elkaar.

 • Danielle

  We zijn dol op spelletjes hier thuis!! Helaas vind ik ze vaak wat prijzig waardoor we hier thuis niet veel verschillende hebben. Dit zou dus geweldig zijn! (Volg je op Instagram en Facebook)

 • yasmin

  Super leuk, ik doe mee! Ik zou vaker spelletjes moeten / willen spelen. Ik merk zelf dat ik soms ook veel op mijn telefoon zit, dus laat hem soms bewust ergens liggen zodat hij niet in mijn directe buurt is en / of ik zet het geluid uit.
  Ik volg je op youtube en instagram. X Yasmin

 • Blog & Beauty

  Wat een leuke winactie. Ik doe zeker mee! Ik hou van spelletjes en tijd doorbrengen met mijn gezin.
  Onlangs geplaatst door Blog & Beauty: Wereld Prematuren Dag

 • Marian

  Tja ook wij turen wel vaak naar al die schermpjes. Maar ook houden we van lekker buiten zijn en van spelletjes spelen. Vooral in de donkere tijd van het jaar doen we dat veel, altijd erg gezellig. Uitbreiding van onze spelletjescollectie zou helemaal mooi zijn, ook leuk om een nieuw spel te ontdekken. Volg op bloglovin en youtube en gedeeld met G+

 • Marianne

  Ja! Leuke actie!
  In mijn Day Zero Project geef ik mijzelf iedere maand het doel om 24 uur lang je telefoon uit te zetten! Ook heb ik een doel er instaan om een week lang geen social media oid te gebruiken! Dit spellenpakket komt dan ook zeker van pas!
  Onlangs geplaatst door Marianne: Zoon vs Dochter | Het verschil | Deel 3: Karakter

 • Dorien

  Leuke, eerlijke blog. Ik zou het ook heel moeilijk vinden, hoewel een dag me wel moet lukken. Maar ons leven is ‘verweven’ met schermpjes. Dat heeft nadelen, maar ook zeker voordelen. Zaak is inderdaad de juiste balans te vinden en de belangrijkste dingen in het leven voorrang te geven ;-). De kinderen zijn maar 1 x klein zeg ik vaak tegen mezelf… en wat ik als voorbeeld geef, doen zij ook.
  Ik volg op FB, Twitter en Instagram. Mijn dochter is dól op spelletjes, en deze spellen hebben we alledrie nog niet, dus dat zou erg leuk zijn! Gaaf!

 • SophiaG

  We zijn hier dol op spelletjes spelen. Dit spellenpakket is dan ook zeer welkom.
  Zo komen we de komende gure avonden weer door.

 • Daphne

  Tof! Ik doe mee!!! 😊😊

 • Liesbeth

  Ik doe heel graag mee! Deze spelletjes zouden heel fijn zijn voor in de klas!!!! Ik volg je op Facebook, Bloglovin, Instagram

 • Jonna@Burgertrutjes

  Leuke actie! Wij zijn echte spelletjesfreaks. Helemaal tijdens familieweekenden. Met oud en nieuw gaan we weer een weekje op vakantie met mijn zus en gezin naar Duitsland in een bosrijke omgeving. Geen wifi en geen tv, maar oh wat is dit fijn! Deze spellen hebben we nog niet eerder gespeeld. Dus leuk om de Detox uitdaging aan te gaan en mijn familie te verslaan met deze spellen
  Onlangs geplaatst door Jonna@Burgertrutjes: Facebook Leugens – de vijf grootste leugens op Facebook ever

 • kristel

  Met deze leuke spelletjes wil ik dit graag proberen 🙂 heerlijk een avondje met de familie spelletjes spelen. Net als vroeger weer herrinneringen ophalen. Ik volg je op 4 kanalen 🙂

 • Anita H.

  Aan alles voldaan. Ik doe graag mee.

 • Marcia Kan

  Spelletjes zijn altijd een succes, altijd fijn om samen bezig te zijn! Ik heb de vlogs van Tanja Jess gevolgd, respect dat ze deze schermloze challenge met haar gezin aan wilde gaan! Grappig om te zien dat haar man i.p.v. met zijn gsm/tablet nu obsessief ging puzzelen hahaha, soms zelfs tot diep in de nacht… Wel een eye-opener en lijkt me zeker goed om eens met de schermpjes te minderen. Ik zet voorzichtig in: voortaan een schermloze avond ga ik bij dezen in het leven roepen! Nu mijn man en kids nog zien te overtuigen… 😉

 • Marianne Bakker

  Ontschermen misschien moet dat een van mijn voornemens voor 2017 worden. In ieder geval minder schermen en meer tijd voor de kinderen.
  Spelletjes zijn altijd geslaagd en deze vallen ook nog eens in de leeftijdscategorie van onze jongens.

  Ik volg je op zowel fb als ook op instagram.

 • Elle Iram

  Wij houden graag van spelletjes spelen dus jaaaaaaaa je maakt ons er blij mee.

  Ik volg je via Instagram en Facebook

 • MarjonS

  Ik doe graag mee voor deze spellen 🙂
  Volgen doe ik je op bloglovin, ig, twitter en fb…. byjon.nl – marjon1911

 • Leonie van Mil

  Leuk ik doe mee!! Ik volg je op alle kanalen. Voor een blogger ook wel heel lastig om een detox te houden. En ik moet zeggen dat ik daar ook geen behoefte aan heb, maar het mag inderdaad wel minder.
  Onlangs geplaatst door Leonie van Mil: Hoe kom ik aan mijn inspiratie?

 • Marina

  Ohhhhh, wat een leuke winactie. Wij zijn dol op spelletjes, maar doen ook veel spelletjes op de telefoon. Het lijkt mij leuk om een keer met ons gezin een leuke spellenavond te doen. Maar ja, dan moet je wel spellen hebben. Dus ik doe graag mee !! Ik volg je via verschillende kanalen, behalve Twitter, want dat heb ik niet. Groetjes van Marina.

 • Jenn

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je al op bloglovin, en volgens mij ook op twitter en instagram, maar ik ga vanavond even kijken!
  Een dag zonder schermen zou me prima af gaan. Meerdere dagen wordt al lastiger hoor. Ooit heb ik een week zonder facebook gedaan, dat zou ik nu niet meer kunnen, alleen al omdat ik dan ook belangrijke dingen ga missen.
  Onlangs geplaatst door Jenn: Matthijs Maaltijdbox + recept: viscurry met sugarsnaps

 • Desire Meijer

  Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik gezellig de warme kachel en kaarsjes aangestoken.

  De Sint is weer in het land samen met al zijn Pieten.
  Hierbij is er weer een periode aangebroken waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Twinkelbella zo enorm werd verblijd.

  Ons gezinnetje is dol op gezelschapsspelletjes spelen.
  De kinderen zullen zich met deze leuke spelletjes van Jumbo zeker niet vervelen.

  Als moeder zijnde vind ik het heerlijk als de schermen een dagje uit gaan.
  En de kinderen bij het echte leuke speelgoed zoals gezelschapsspelletjes stil staan.

  Nu maar heel hard hopen dat de TwinkelbellaSint niet stilletjes ons huisje voorbij zal rijden.
  Maar onze kinderen met deze geweldig leuke spelletjes zal verblijden.

 • Marian Zw

  Ik loot ook mee, lekker weer eens met zn allen aan de tafel een spelletje doen. Volg je op facebook, twitter, instagram en bloglovin

 • Anita

  Wat een leuke actie weer ik doe mee voor mijn drie schatjes

 • Sabine Flothuis

  Zou erg leuk zijn om hier een kansje op te maken! We zijn echt dol op spelletjes en dit is wel een heeeeeeeeel leuk pakket 🙂
  Ik volg alle kanalen al een flink poosje met veel plezier en die extra kansjes zijn daardoor wel heel erg fijn 😉 We duimen!!

 • Jolein koolske

  Oh wat een super gaaf spellen pakket 🙂 Ik doe dolgraag mee. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een dag zonder telefoon al erg lastig zou vinden. Als ik boodschappen ben doen en mijn telefoon vergeten ben voel ik me al niet op mijn gemak. Want denk altijd ‘stel dat er iets met mijn opa etc gebeurd, en ze me net niet kunnen bereiken’. Zonder Facebook etc. Zou ik ook even moet afkicken hoor whahahhaha ik volg je via Facebook 🙂

 • Anne

  telefoon aan de kant, televisie uit, bakje chips en een flesje kindercola voor de kleintjes en heerlijk de donkere avonden als het buiten koud en guur is met ons allen aan de keukentafel spelletjes spelen (net als vroeger toen ik klein was) heerlijk tijd voor elkaar in deze toch wel drukke tijd waarin we altijd online zijn of aan een beeldscherm gekluisterd.
  Ik maak graag een kans, lekker in de kerstvakantie hele dagen spelletjes spelen

 • Linda Meester

  Hartstikke leuk pakket. Schermen uit lukt steeds vaker als we er bewust op letten. Televisie uit tijdens het diner is al een stap vooruit
  Onlangs geplaatst door Linda Meester: Review: Dyson de Pure Cool Link™ luchtreiniger.

 • Michel Henrichs

  Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Het zou mij dan ook fantastisch lijken om dit mooie spellenpakket te winnen en hier heerlijk met mijn gezin van de genieten.

 • Lydia

  Wow sas, wat heb je toch een ontzettend leuke win acties! Lukas en ik spelen erg graag spelletjes! Die lukas van jullie gekregen heeft voor zijn verjaardag is een groot succes 😊 doe dus graag mee😉 ik volg je met veel plezier op 3 kanalen.

 • Carina peters

  Loot graag mee voor deze leuke actie, leuke spellen voor de kerstdagen.
  Ik volg je via facebook, twitter, instagram en blogloving.

 • Linda Smeets

  Wat leuk! Wij (ons gezin) vinden het leuk om spelletjes te spelen. #qualitytime
  Ik doe daarom dan ook graag mee en volg via Facebook, Bloglovin en Twitter.
  En nu maar duinen dat de Sint ons huisje weet te vinden.

  Fijn weekend toegewenst!

 • Laura

  Super leuk ! Ik volg je op 3 van de 5 kanalen 🙂
  Nu de winter eraan komt wordt het ook echt weer spellerjestijd! Super leuk pakket

 • Yessica leidner

  Super leuk zeg nou er doen zoveel enthousiaste deelnemers mee Ik waag toch graag een kansje zou heel leuk zijn zo leuke spel met ons gezinnetje te spelen

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee voor de kinderen, zullen ze erg leuk vinden, vooral nu de winter eraan komt, dan kunnen ze heerlijk binnen spelen.

 • melissa

  Topactie! zeker met de koude donkere (feest)dagen. ik doe graag mee en volg via alle kanalen muv twitter. liefs melissa

 • Sharon

  Toffe actie! Wij spelen altijd spelletjes op zondag; uitbreiding is altijd fijn!

 • Bodil

  Heerlijk, samen een spelletje spelen! Het enige waarvoor de telefoons dan gepakt worden, is om leuke foto’s te maken 😉

 • brants

  doe graag mee voor dit leuke pakketje voor mijn kleikinderen

 • kempenaers

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter en kleinzoon,, spelen veel spelletjes in de vakanties en op reis, nieuwe spellen zijn altijd welkom

 • Jeanne

  Superactie! Spelletjes zijn veel leuker als het online gamen.

 • Renée

  Superleuk. Wij doen heel vaak spelletjes. Maar een beetje variatie is niet weg!

 • Helma Keijzer

  Hoi hoi, mijn dochter mag op schooldagen 1x 20 minuten op een schermpje. In het weekend 2x 20 minuten. Natuurlijk is het soms meer soms minder. En hoop ik dat ik haar kan begeleiden in de schermpjes jungle. Nu is ze nog 6 maar voor je het weer …! Bij De kids op mijn werk zie ik veel verslaving. En nog dichterbij bij mezelf. Ik probeer als de dames wakker zijn zo min mogelijk op t scherm te staren..dat valt niet mee.
  Spelletjes zijn zoveel leuker! Echte interactie met elkaar. Na het eten de kleinste mop naar bed en met oudste lekker spelen. Ik doe graag mee (YouTube ig fb). Groetjes

 • Jaccomijne keijser

  Schermpjes zijn hele leuke handige dingen maar om herinneringen te maken is quality time wat je nodig hebt.spelletjes doen is super leuk ,uitdagen,leren winnen en verliezen maar vooral lol en aandacht voor en met elkaar!en wat is nou leuker om nieuwe spelletjes te mogen winnen en daarna te spelen!
  Ik volg trouwens op facebook you tube en instergram 😉

 • Melissa Souidy

  Gelukkig geven mijn kids niet zoveel om de schermen zoals tv en tablet.
  Maar spelen vinden ze natuurlijk geweldig.
  Op de vrije dagen spelen we graag een spelletje. Daarom maak ik graag kans

 • Nadia

  Dagelijks max. 30 min. televisie Of tablet. In het weekend ook een lange film. En ik ben altijd in de buurt. 🙂 Toen ik nog jong was mocht ik maar in het weekend televisie kijken.
  Ik doe graag mee met deze leuke weggeefactie. Ik volg je al op alle 5 social media kanalen en heb deze leuke actie op FB gedeeld.. 🙂

 • Sonja Hubregtse

  Een bordspel spelen vinden wij zo gezellig allemaal,
  Veel beter dan die spelletjes op de computer digitaal.
  Wij hopen daarom dat we winnen,
  Dan kunnen de spelletjes tijdens de donkere avondjes gaan beginnen !

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.