Baby Born 25 jaar (winactie)
10 nov 2016 Mama 97

Baby Born 25 jaar (winactie)

Baby Born is 25 jaar oud en dit moet natuurlijk gevierd worden! Het hele jaar door is één goort Baby Born feest en ook ik mag met jullie de verjaardag van Baby Born gaan vieren door iets heel leuks aan jullie weg te geven!

Baby Born Pop

Een baby born pop is waar ik als klein meisje alleen maar van kon dromen. Zoals jullie misschien weten ben ik 31 jaar, wat betekent dat ik nog mee heb gemaakt toen de eerste Baby Born uitkwam (hihi wat klinkt dat). Destijds was een Baby Born Pop best bijzonder. Tegenwoordig hebben heel veel poppenkindjes een Baby Born, toen ik jong was waren er echt maar een paar meisjes die zo’n pop hadden. Zelf heb ik er nooit een gehad, maar wie weet dat Sophia er ooit nog een krijgt!

Baby Born Kleertjes

Speciaal voor de 25e verjaardag van Baby Born zijn er een aantal nieuwe outfits uitgebracht. Onder andere bijvoorbeeld een feestjurk voor Baby Born, een regenpretset én een winterset! Met deze laatste mag ik een van jullie heel erg blij gaan maken!

baby born winterset

Baby Born Winterset

BABY born® is dol op de winter; spelen in de sneeuw en de prachtige ijsbloemen die ze in de tuin tegenkomt maken haar dolgelukkig. Speciaal voor de kerst krijgt ze een kledingset in zachte rozetinten: een trendy asymmetrisch shirt met een print van Bello de hond, bijpassende broek en ijsbloemenmuts. De bodysuit is versierd met de favoriete winterbloem van BABY born®. Haar pluizige winterse schoenen houden haar voeten lekker warm.

baby born kleding

Baby Born Winactie

Deze achtdelige set zal ongetwijfeld voor heel veel plezier gaan zorgen voor alle leuke poppenkindjes. Aan een van jullie ga ik een van deze sets weggeven, hieronder lees je de voorwaarden:

Om mee te doen met de winactie mag je mij volgen op een onderstaand kanaal naar keuze. Alles dat je volgt zorgt ervoor dat je één keer meedoet met de loting. Volg je mij bijvoorbeeld op twee kanalen, dan doe je twee keer mee. Bij drie kanalen drie keer, etcetera. Door op onderstaande icoontjes te klikken ga je gemakkelijk naar het kanaal van je keuze.

 

De winactie loopt tot en met donderdag 17 november, op vrijdag 18 november zal ik de winnaar bekend maken.

Laat hieronder in de comments weten op welk kanaal je mij volgt en voor wie je deze kleding set zou willen winnen!

Reacties

 • Nynke

  Dat zal mijn nichtje leuk vinden. ze is altijd bezig met het aan en uitkleden van de poppen. Dat is soms nog best lastig voor die kleine handjes. Ik volg je via youtube, bloglovin en FB.

 • Sandra

  Dit vond ik vroeger echt helemaal geweldig haha!
  Onlangs geplaatst door Sandra: WISHLIST BEAUTYAPPARATEN (EN PARFUM)

 • Alicia Hofman - Voshol

  Ik volg je al op alle kanalen! Mijn dochter is vrijdag 18 november jarig dus dit zou wel een heel gaaf cadeautje zijn! Bij opa en oma heeft ze mijn baby born van vroeger nog dus dit setje is wel erg leuk!

 • Lieke van Veen

  Ik doe super graag mee voor mijn nichtje.
  Ik volg je al een tijdje via facebook (lieke van veen), youtube (liekeee24), twitter _liekeee, instagram liekevv24

 • Miranda

  Wat een leuke set kleding! Ik doe graag mee voor mijn dochter Mila. En volgens mij volg ik je op alle kanalen.

 • Jolanda leary

  Ja daar is die dan! Ik volg je al een tijd via ig en fb. Ik wil hem graag winnen voor mijn 17 maanden oude poppenmoedertje 😍😍

 • Anne

  Heel gaaf, ik volg je op alle kanalen behalve twitter..
  Ik zou dit graag voor mijn dochtertje winnen ☺️

 • Hantzen

  Ik volg je op fb en IG!
  Zou het graag willen winnen voor mijn dochter, welke nu al een echte poppen mama is maar met het feit dat elk moment haar broertje of zusjes geboren kan worden zal ze ongetwijfeld nog meer met haar poppen willen spelen! (Ze is momenteel heerlijk aan het imiteren en kopiëren 😉)

 • Patricia Hoveling

  Wat een super leuke fantastische win actie😍 hier zou ons meisje echt blij van worden, kan ze weer heerlijk om tutten met haar pop aan en uitkleden heerlijk om haar zo bezig te zien..!!
  Ik volg je op Facebook😇

 • Jacmana

  Ik volg je alleen op facebook, maar zou dit heel graag winnen voor ons moedertje Lenn

 • Ada

  Mijn dochter heeft 28 jaar geleden haar baby born van mij gehad zou super zijn om er nu een te winnen voor mijn kleindochter die een echt poppenmeisje is

 • Lisette

  Superleuke winactie! Ik volg je op fb en Instagram, zou graag winnen voor mijn nichtje Annabelle

 • Joyce

  Jaaa super voor mijn dochtertje die morgen 1 wordt.
  Ze krijgt van haar oma de baby born voor haar verjaardag dus dit setje past er helemaal bij! 😍

  Ik volg je op instagram en Facebook ☺️

 • Jetteke

  Ik volg je op Instagram en Facebook. Zou graag winnen voor mijn dochter een echte poppen moeder 😊

 • Miron Maessen

  Wat ontzettend leuk zeg! Ik doe mee voor mn dochter Mik :).
  Ik volg je op 3 kanalen, twitter,FB en Instagram (hmm lijkt verdacht veel op stalk-gedrag ;p).

  Groetjes Miron

 • Lonneke

  Voor mijn dochtertje doe ik heel graag mee! Ik volgende je al op Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter en nu volg ik je ook op Youtube!

 • Mireille

  Super leuke actie! Ik zou hem graag winnen voor mijn dochtertje van 1,5! ❤️
  Ik volg je op Facebook, Instagram, YouTube en twitter.

 • Marjo

  Met twee meisjes die woest zijn van poppen is dit een fantastische set! Baby born heeft heel veel leuke nieuwe dingen erbij, en de meiden zijn erg enthousiast! Doe dus heel graag mee, ik volg je alleen niet op twotter, de rest wel! Nu duimen voor de meiden!

 • Nancy van der kamp

  Super leuke actie! Ik doe mee voor Mn kleine vriendinnetje en volg je overal op alle kanalen 😜 Extra kans dus

 • Marange

  Super leuk!! Voor mijn poppenmoeder Mia!! Ik volg je op FB, Bloglovin” en IG
  Duim duim duim

 • Linda Laumann Grooten

  Leuk voor me meisje haar eerste baby born..

 • Samantha

  Dat zal de kleine meid hier in huis super leuk vinden! Regelmatig komt de baby born tevoorschijn en gaat tie mee naar bed, bad en naar buiten haha. Ik volg je overal 🙂

 • Cindy

  Ik volg je op FB en IG.
  M’n dochter van 4 zou een kledingsetje erg leuk vinden voor haar babyborn, haar zusje van 7 maanden kan er later ook mee spelen.

 • Gera

  Ooooh, ik wilde er ook altijd één! Maar net als jij kreeg ik er geen, want ik was niet echt een poppenmeisje. Ze waren ook enorm duur hè?

 • Lucie R.

  Wat een schattige warme kleertjes voor Baby Born, en heerlijk warm, net als deze actie! Hier zou ik mijn nichtje die pas “grote zus” is geworden héél blij mee maken, net als haar mama, dan kunnen ze allebei gezellig en ongestoord (…knipoog) voor hun lieve pop zorgen!
  En ik ben volgend op Facebook, Twitter en Bloglovin!

 • Saar

  Super graag voor sun de liefste poppen mama ever!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Lyn Palmen

  Wat een geweldige win actie!
  super leuk voor onze dochter Sophia, kan ze baby born eens andere kleertjes aandoen dan haar eigen prematuur kleertjes.
  ik volg je op fb, Twitter, youtube en Instagram.

  groetjes!

 • Sharon

  Wat een lieve actie! Daar worden mijn poppenmoedertjes blij van 🙂 Ik volg je op Facebook en op Instagram.

 • Anita te Gussinklo

  Super leuk, ik volg je op alle 5 de social media kanalen.

 • maaike van der kaaij

  Heel leuk, zowel mijn dochter als zoon spelen met de Baby Born aka Olivia en ik heb goede herinneringen aan vroeger toen mijn zusje er als enige van de 4 zusjes bij ons thuis eentje had!!! Ik volg je via alle kanalen (via mijn eigen email en/of blog Groceries Glossy)

 • Kirsten

  Ik volg je overal al, maar doe graag mee met je winactie voor Lenne. Zij krijgt morgen van de Sint een Baby Born dus dit zou een welkome aanvulling zijn 🙂

 • Anna

  Super leuk ik doe mee voor mijn dochtertje..
  Ik volg je via facebook: An Na

 • Jessica

  Aah super gaaf. Ik heb helaas zelf nooit een baby Born gehad, ik wou er altijd eentje graag hebben maar helaas. Maar nu zou het super leuk zijn als mijn dochter van bijna drie deze zou winnen. Ze zal het geweldig vinden. Heeft ze ook iets om voor te zorgen. Nu wil ze mij vaak helpen met haar broertje van 5 weken oud. Fingers crossed! Ik volgde je al op Facebook, Instagram en YouTube. En nu volg ik je ook op bloglovin.
  Wat doe je het leuk! Vooral je vlogs vinden wij leuk! Ga zo door.

 • Marieke

  Hoi, hoi, ik volg je met veel plezier @Facebook & @Instagram. Mijn dochtertje Isa zou je enorm blij maken met dit cadeau. Kortom, jaaaaaaaaaaa – ik doe graag mee met de loting! Groetjes!

 • Marianne Verheulpen

  Leuk voor mijn kleine meid!
  ik volg op FB, Instagram en Bloglovin

 • Yvonne Goudzwaard

  Ik volg je op facebook ik zou ze willen voor suzanne maaskant die heeft vandaag de poppen in de wasmachine gevonden

 • Evelien

  Mijn dochter zou het geweldig vinden dit setje te winnen.
  😍
  Volg je op 3 kanalen dus 3x kans 🍀🍀🍀

 • Linda Raaijmakers

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Marit Sneijder

  Leuk voor poppenmama Liv! Ik volg je op IG FB Twitter en ik heb net maar eens je YouTube kanaal geabonneerd ✌🏼️

 • Irma

  Super leuk extra sinterklaascadeautje voor ons dochtertje, ze krijgt de baby born van de Sint!
  (ik volg je op alle kanalen)

 • Kim

  Ik volg je via fb. Wat leuk een winterset! Ik heb net de herfst set gekocht voor Lynn en ze vindt t geweldig!!! Ik loot dus graag mee!

 • Ingrid & Florien

  Ontzettend leuk Saskia,
  Onze Florien van 1,5 is een echte poppenmoeder en loopt de hele dag met de baby born pop 👶 van haar grote zus rond. Flesjes geven, omkleden, luiers verschonen ze is er de hele dag druk mee. Lijkt me erg leuk om deze prachtige winterset voor haar te winnen. We volgen je op Facebook, twitter, instagram en bloglovin

 • Kim

  Wat een leuke actie! Ik volg je op Facebook en instagram en waag graag een gokje voor mijn dochtertje.

 • Kimberly

  Wat leuk! Mijn dochter krijgt deze december boot haar verjaardag de Baby Born pop met de verjaardagsset. Deze set zou er natuurlijk ontzettend leuk bij zijn. Ik volg je met Beebs and Moms op bloglovin, Facebook, instagram en Twitter 😊

 • Rachel

  Via instagram! Voor mijn dochter Lova Mae.
  Ze is nu 14 weken en ik heb mijn babyborn (25 jaar oud) van de week bij mijn ouders van zolder gehaald. Deze ligt klaar voor haar straks. Heeft alleen hele ouderwetse kleertjes aan Hihi. Ik heb zelf tot mijn vijftiende met baby born gespeeld zo bijzonder en blij dag deze bewaard is gebleven.
  Groetjes van Rachel

 • willie-anne

  Wat een leuke actie, ik volg je op facebook Instagram en youtube, ik doe graag mee voor mijn 2 dochtertje van 2 en 4 jaar, echte poppenmoedertjes, daar zouden ze heel blij mee zijn!

 • Marcia Kan

  Jaaaaaa, wat een geweldige actie! Leuke kledingset hoor! Mijn dochters kunnen urenlang met hun poppen spelen, met deze leuke kledingstukken zullen ze helemaal opgaan in hun spel! Ik volg u op Facebook Twitter, Instagram (marcia1981k) en via YouTube en Bloglovin!

 • Astrid martens

  Ik zou deze heel graag winnen voor mijn dochtertje. Ze is in december jarig en kan zich geen beter verjaardagscadeau wensen. Ze heeft het constant over baby born en krijgt van ons de baby born pop.
  Bedankt voor deze kans
  Ik volg je via YouTube en Facebook

 • Ilse Koppenhol

  Doe mee via Facebook voor mijn Poppenmoedertje

 • MARIJKE

  Wauw wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 3,5! Ik volgde je al op instagram & twitter (ik ben:easydailyfoodcom). Fingers crossed!

 • Sandra van Breugel

  Mijn dochter heeft aan sinterklaas een babyborn gevraagd, alleen was toen het budget van sinterklaas op dus dit setje zou geweldig zijn dan kan baby born ook een keertje schone kleertjes aan.
  Ik volg je op faceboek!

 • Wille

  Oh lieve Twinkelbella en Sinterklaas,
  Wat zou ik blij zijn met dit prachtige droompakket-
  Met dit pakket heeft mijn dochter zoveel pret.
  Ik volg je alleen op Facebook is dat genoeg – ik hoop het zo!
  Want wat geef je een enorm cadeau!
  Voor mijn bijna vierjarige dochter die de 18e november verjaart-
  is er dit jaar behalve de taart-
  geen cadeau van BabyBorn bij-
  en met dit cadeau maak ik haar juist super blij!
  Maar met Sinterklaas dichtbij werd het toch wat veel en duur
  als ik dit win zijn de druiven niet zuur
  maar heerlijk zoet zoals het zou moeten zijn.
  Met dit pakketje wordt haar vierde verjaardag en Sinterklaas reuze-reuze -reuze fijn!

 • wilmsen anita

  ik volg op facebook en wil graag winnen voor mijn kleindochters

 • Alyt van der Heide

  JaAA! Hier moet ik gewoon aan meedoen. Mijn jongste dochter van 4 is vanaf jongs af aan al een echte poppenmama. Eerst pakte ze de pop van haar grote zus altijd af. Maar op haar vierde verjaardag heeft ze dan haar eigen pop gekregen.
  Zou dolgraag voor haar deze BabyBorn winterset willen winnen. Ze doet niks anders dan moederen, met pop wandelen in bad eten geven, insmeren met crème……

  Ps heb je pagina al lang geleden geliked en krijg ook altijd je berichten op mijn tijdlijn. Hoop dat je mij ziet als liker.

 • SophiaG

  Ik doe mee voor mijn oudste dochtertje, Isa. Ze is 4 jaar en vind haar pop het einde. Ik volg je op alle kanalen.

 • Jeldou

  Doe graag mee voor mn meissie 🙂 Volg je op facebook

 • Kim Kouwenberg

  Leukkkkk! Doe graag mee!

 • Marian

  Ik volg je op alle kanalen en het schattige setje wil ik winnen voor oppaskindje Geertje!

 • Liesbeth

  Ooohhh superleuk voor de Baby Born in mijn kleuterklas! Kan ze ook lekker aangekleed worden voor de winter! Ik doe graag mee. Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram!

 • gerda

  ik volg je op Facebook, zou dit graag willen winnen voor mijn kleindochter

 • Claudia Diependaal

  Ik die heel erg graag mee.

 • Jan

  Voor onze prachtige dochter.

 • Nina Mol

  Wow! Helemaal TE GEK ! xxx

 • tine van aken

  Dochtertje is bijna jarig dus dit zou een oogverblindend cadeau zijn! Volg op Facebook, Bloglovin, Instagram!

 • elisabeth maria martina

  mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #jezoumaarmogenwinnen
  facebook/instagram/youtube

 • Floor

  Leuke actie, ik volg je op youtube, twitter & bloglovin en doe mee voor mijn nichtje!

 • Anneliese de Waal

  Dat zou mijn dochtertje Sam prachtig vinden, heel erg leuk !!.
  Ik doe graag voor haar mee.

 • Margret Verhappen

  Poppenmoedertje Anoek krijgt in haar schoen een nieuwe interactieve Baby Born. De winterset zou geweldig zijn als aanvulling (heb deze set overigens ook nog nergens gezien in de winkels). Kleertjes aan, kleertjes uit, en nog een keer … en nog een keer

 • Jolein koolske

  Oh wat super leuk voor mijn knappe dochters !!! Ze zijn echte kleine poppenmoedertjes 💖 En inden het heerlijk om lekker te tutten met de babyborn, aankleden, uitkleden, drinken geven, plassen, haarbandje in. Super leuk !!!

  • Jolein koolske

   Ik volg je trouwens op Facebook 😃

 • Lies

  Leuk! Ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk allang op bloglovin en instagram!

 • melissa van stipdonk

  Wat een geweldige actie voor ons 5 jarige poppenmoedertje Elise. Baby born staat ook bovenaan haar lijstje! haar poppen neemt ze overal mee naartoe, dus ik waag graag een kansje voor deze leuke pop. ik volg via instagram, fb, bloglovin en youtube. liefs melissa

 • patricia

  Wat een super leuke actie!
  Zou fantastisch zijn voor mijn prinses.
  Ik volg uiteraard op Facebook, Instagram, Twitter & Youtube.
  Succes voor iedereen..

 • Manon

  Oeeh leuk! Dit setje vind Jenna vast geweldig voor haar “baby” 🙂

 • Aleesha

  Ik volg je op Facebook en zou de set graag willen winnen voor mijn dochter.

 • Karen Postma

  Ik volg je via Facebook Instagram en Twitter en zou dit heel graag winnen voor mijn nichtje Amelia

 • Bianca Fenna

  Super leuke actie, super leuk wintersetje voor de Baby Born van mijn meisjes. Die willen ze graag samen delen. Super gewoon en hier doe ik dus heeeeel graag aan mee.

 • Susan

  Mijn meisje zei pas. Ik heb geen poppenkleertjes…. Nou als je niet alle kleertjes uit doet maar ik snap natuurlijk ook dat de pop ook elke net als haar een nieuw setje aan moet!

 • Dorien

  Ik volg je op Facebook, Twitter & Instagram.
  Mijn dochter maak ik dolgelukkig met poppenkleertjes. Altijd druk in de weer ermee. Dus ik doe heel graag mee!

 • Vivianne

  Super leuk! Onze dochter is een echt poppenmoedertje. Hiervan zal ze een gat in de lucht springen!

 • Bodil

  Wauw, wat gaaf! Daar zal Alyssa heel blij van worden! Ik volg je via Bloglovin’ en maak erg graag kans!

 • Suzanne Schiffers

  Ik volg je op elk kanaal 🙂 superleuk!
  Wil het graag winnen voor de 2-jarige dochter van mijn beste vriendinnetje.

 • Michiel

  Volg je op Facebook. Zou zo graag dit willen winnen voor mijn 2 dochters die helemaal gek zijn met poppen en er de hele dag mee bezig zijn.

 • Kim

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 poppen mama’s isa (4jaar) en liv (bijna 2jaar)💞 Zou een super leuk cadeau zijn om aan hen te geven. Zij in een kerst outfit en pop ook😉
  Ik volg je op Facebook en instagram.

 • kristel

  Super leuk voor mijn dochter of tewel poppenmoeder Noor. Ik volg je op facebook,pinterest en youtube.

 • Marianne Bakker

  De babyborn ligt al klaar voor haar verjaardag.. wat zou deze set er mooi bij passen ❣❣

  Ik volg je op facebook en instagram.

 • Marian

  Wat een leuk setje! Ons kleine moedertje kan ik hier vast heel blij mee maken. Ze vindt het erg leuk om haar Baby Born aan te kleden. Net zoals mama met de baby!

 • Ilona

  Wauw wat een leuke kleertjes! Ik zou het graag winnen voor mijn dochtertje Hailey (3jr). Ze is gek op BabyBorn en deze kleertjes hebben we nog niet. Toch wel fijn met die koude dagen! 😁
  Ik volg je op Facebook, Instagram en Bloglovin.

 • Carina peters

  Wow wat een leuk setje, blijft leuk. Ik loot graag mee voor Bella, de pop van Sofia, een lief meisje van 5 die een echte poppen moeder is.
  Ik volg je op facebook en instagram.

 • Linda scheltis

  Mijn jongste dochter van 2,5 heeft ook zo’n te schattige baby born pop.
  Wat vraag jij aan sint? Een pop een buggy en kleertjes dat is het enige wat ze zegt! Zou zo leuk zijn voor haar!

  Ik volg je op instagram linda.jula.cleo en op Facebook.

  Fijne dag!

 • Charlotte Lutterman

  Ik volg je op alle kanalen!☺️ Wat een leuk setje zeg, ik waag graag een kansje!😉

 • Aysegul sucu

  Ik volg jullie op 3 kanalen op facebook instagram e youtube en graag zou ik deze prijs voor de pop van de dochters van mijn vriend willen winnen. Ze willen heel graag nieuwe kledingset hebben voor hun poppen

 • Danielle

  Op zowel Instagram als Facebook volg ik je! Met heel veel plezier! En zo’n geweldige winactie maakt het volgen extra leuk! 😍 Ik doe heel graag mee!

 • Karlijn

  Mijn lieve vriendinnetje wordt volgende week 3 jaar en is helemaal gek met haar pop, en haar kleine broertje van 1. Alles in huis is roze en staat vol met wandelwagentjes voor het poppenkind, het kleine broertje wordt wat groot om nog als pop te behandelen dus nieuwe spulletjes zijn van harte welkom!
  Ik volg je op facebook en Instagram

 • Elle Iram

  Loot graag mee voor mijn 3 jarige dochter.
  Sinds kort speelt ze liever met poppen dan met dinosauriërs.

  Volg je via Instagram en Facebook

 • Laura

  Baby born nostalgie !! Heel erg leuk. Zelf had ik ook zo’n pop. Super leuk. Ga duimpje draaien om hem te winnen. Zou mijn dochter straks super leuk vinden denk ik 🙂

 • Lieke

  Ik zou graag die pop willen hebben omdat het mijn grootste droom is om die te hebben
  Ik wil die pop al heel lang graag hebben
  Ik vind het heel leuk om daar mee te spelen
  Ik ben met mijn pop die ik nu heb elke dag mee bezig
  Daarom wil ik die graag hebben want baby born baby is mijn lievelings pop

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.