Waarom de sauna gezond is (+kortingscode!)
28 nov 2014 Gezondheid Lifestyle 11

Waarom de sauna gezond is (+kortingscode!)

Bron Afbeelding

Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een dagje sauna met bijvoorbeeld je zus of je vriendin is daarom ook zeker een aanrader om te doen. Jumbo en Palmolive hebben dit jaar wederom de leuke actie waarmee je kan sparen voor een gratis tweede kaartje voor de sauna! In dit artikel vertel ik hoe je kan sparen voor een tweede gratis kaartje, maar ik vertel je ook waarom het gezond is om regelmatig naar de sauna te gaan. En als extraatje voor mijn lezers mag ik aan 25 van jullie een kortingscode weggeven voor 50% korting, of het tweede kaartje gratis! Lees je mee?

Sauna & Gezondheid

Dat de sauna goed is voor de gezondheid is iets wat jullie waarschijnlijk allemaal wel weten. Toch schrijf ik nog even kort op een rijtje waarom de sauna zo gezond is!

 • Door de warmte komt het lichaam tot rust en kunnen pijnklachten zoals bijvoorbeeld gewrichtspijn en/of spierpijn afnemen. Ook kan een sauna er voor zorgen dat verzuurde of vermoeide spieren zich makkelijker herstellen!
 • Een hete sauna zorgt voor een verbeterde ademhaling. Voor mensen met een luchtwegaandoening is een saunabezoekje ook zeker aan te raden. Door gebruik van de sauna worden de slijmvliezen soepeler en de doorbloeding van de luchtwegen worden beter. Ook zal vastzittend slijm losraken waardoor mensen makkelijker en dieper kunnen ademhalen.
 • Ook is de sauna goed voor het immuunsysteem. Door de warmte worden er door het lichaam meer witte bloedcellen aangemaakt wat er voor zorgt dat je beschermd wordt tegen onder andere virussen en bacteriën.
 • De sauna zorgt voor een goede doorbloeding wat heel veel voordelen heeft. Zo is een goede doorbloeding zeer positief voor je huid maar zorgt het er ook voor dat je je vol energie voelt!
 • Last but not least: de sauna zorgt ongetwijfeld voor ontspanning en rust. Door er een fijne dag of avond van te maken met bijvoorbeeld een vriendin zal je helemaal tot rust komen!

Jumbo & Palmolive

Eigenlijk is het heel simpel: je koopt twee producten van Palmolive bij de Jumbo. Het volgende wat je dan moet doen is naar de website gaan van Spa Online Sauna Actie. Daar kan je de keuze maken voor je favoriete sauna en de kaartjes bestellen. Om de kaartjes te bestellen dien je de barcode als kortingscode op de website in te voeren. Vervolgens ontvang je de voucher en lever je deze in bij de sauna! Aan deze actie doen veel verschillende spa’s mee, er is dus veel keuze! Wanneer je een dagentree koopt mag je gebruik maken van alle faciliteiten die de spa biedt. Deze actie is geldig vanaf 2 december 2014.

Kortingscode

Aan 25 van mijn lezers mag ik een code weggeven welke je kan gebruiken voor 50% korting, of voor een tweede kaartje gratis op spaonline.com! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@twinkelbella.nl met als onderwerp: Kortingscode Sauna. De eerste 25 mails zullen zo snel mogelijk de kortingscode in hun inbox krijgen.
Breng jij weleens een bezoekje aan de sauna?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

tb

Reacties

 • Whitney

  Heeerlijk een sauna. Ik heb gekeken en de sauna die ik het meest bezoek staat er niet tussen dus heb je niet gemaild. Vind het anders zondee 🙂

 • Inge | blogboutique

  De sauna is echt heerlijk om te ontspannen. Ik kom er altijd helemaal tot rust.

 • Diana Carlton

  Ik kom eigenlijk nooit bij de sauna. Wel een leuke actie voor de meiden die graag naar de sauna gaan!

 • Maris

  Leuk mijn favoriete spa staat er ook tussen! Eens kijken of ik binnenkort een gaatje in mijn agenda hebt 😀

 • Birgit

  Ik ga eigenlijk nooit naar de sauna.. Wel een leuke actie! 🙂

 • Cheyenne

  Ik wist niet dat een sauna nemen voor zoveel dingen goed was! Ik heb het na 2 seconden altijd al veel te benauwd haha!

 • Iris

  Ik heb nog nooit een sauna van binnen gezien, maar het lijkt me fijn voor altijd koude handen en voeten.

 • Infinity

  Ik ben dol op de sauna! Zo relaxend. Daar kom je pas echt tot rust. <3

 • Maroussia

  Leuke actie zeg. Ik ben nog nooit in een spa geweest. X

 • Merel

  Sinds ik mijn 9e ga ik al met mijn ouders naar de sauna meestal rond de vakanties. Ik weet dat veel jongens en meisjes van mijn leeftijd niet heen gaan, maar ik vind het heerlijk om een dagje te ontspannen in de sauna. Heerlijk een dagje relaxen en je lichaam opladen voor wat er komen gaat de komende weken. Krijg weer helemaal zin om er een dagje heen te gaan door je blogje!
  Fijn weekend!

 • Claudia

  Ik vind een sauna op zijn tijd wel lekker, maar liefst wel met een mooie bikini aan. Ik heb een soort aantrekkingskracht dat iedereen om me heen vaak met hun benen wijd gaan zitten. Niet aantrekkelijk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.