Collistar Scrub Balm
19 mrt 2015 Beauty Gezichtsverzorging 7

Collistar Scrub Balm

Sinds dit jaar heb ik erg veel last van droge lippen en kapotte lippen. Ik kan blijven smeren maar het komt altijd weer terug. Ik gebruik overigens geen lipproducten met minerale olieen, daar kan het dus niet aan liggen. Het vervelendste hieraan is dat het ook best pijnlijk kan zijn, een goede verzorging voor de lippen kan ik dus wel gebruiken. Al lange tijd ben ik nieuwsgierig naar de Collistar Scrub Balm. Daarom besloot ik dat het nu eens tijd werd aangezien ik veel goede verhalen heb gehoord over dit product. Vandaag mijn review!

Iedereen kent waarschijnlijk wel de lipscrubs van Lush. Ik vind deze fijn maar ben zelf niet zo’n fan van de potjes. Ik was dan ook al lange tijd nieuwsgierig naar de scrub van Collistar. Collistar ken ik zelf als een fijn merk met mooie producten dus mijn verwachtingen van dit product waren eigenlijk al vrij hoog. Laten we snel verder kijken!

Collistar Scrub Balm

De tube zit verpakt in een doosje wat ik van een luxe merk zoals deze eigenlijk ook wel verwacht. Het doosje zit ook weer verpakt in plastic, helemaal prima dus. De informatie weergeven op de verpakking is in het Italiaans.

Collistar Scrub Balm

De scrub zelf zit in een tube. Ja, helemaal goed!Dit vind ik zelf fijn omdat ik daarmee makkelijk en hygiënisch kan doseren. Ik kan de tube makkelijk meenemen in mijn tas en zo bijvoorbeeld onderweg gebruiken. De dop is aan het uiteinde plat, vind ik ook erg fijn omdat ik de tube zo makkelijk op mijn wastafel kan neerzetten. Pluspunten voor de verpakking dus!

Collistar Scrub Balm

De scrub voelt inderdaad aan als een balm. De kleur is lichtblauw, groenig. En de geur! Zo lekker; het ruikt en proeft naar vanillekoekjes.

Collistar Scrub Balm

Op bovenstaande foto kan je goed de scrubdeeltjes zien. Het zijn milde korreltjes die zachtjes scrubben.

Collistar Scrub Balm

Collistar Scrub Balm

Het gebruik van de lipscrub is erg simpel. Je brengt een beetje aan en wrijft dit goed uit over de lippen. Als je de scrub goed verdeeld hebt kan je het overtollige verwijderen met een (vochtig) wattenschijfje.

Zoals ik al vertelde vind ik de verpakking helemaal goed. Daar heb ik dan verder ook niets aan toe te voegen. De werking van de scrub is lekker mild en zacht wat heel erg prettig aanvoelt. Voor mij persoonlijk is deze scrub net iets te mild waardoor ik meerdere keren per dag mijn lippen moet scrubben. Wel een groot pluspunt is het vettige laagje die de scrub achterlaat. Dit heb ik bij een andere scrub nog niet gezien en dat is wel erg prettig. Mijn lippen worden zo namelijk extra goed verzorgd.

Jammer dus dat het net iets te mild voor mij is maar ik denk dat de meesten dit juist wel heel erg fijn vinden. En anders scrub je gewoon wat vaker, zeker geen straf met de lekkere geur!

Deze Collistar Scrub Balm is te koop bij de Drogist voor € 16,95. Tip: tijdens de 40% korting op lipproducten bij de iciparis kost deze lipscrub rond de € 10,00

Waar scrub jij je lippen het liefste mee?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

 

Reacties

 • Lisa

  Dat ziet er heel goed uit. Goeie Tip!

  elisabethsmusthaves.com

 • Iris

  Meestal ga ik mijn tanden poetsen als ik velletjes heb. Ik ga niet met de borstel over mijn lippen, maar de velletjes gaan wel (deels) weg. Even insmeren en klaar.

 • Anouk

  Collistar is echt een mooi merk! Je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt naar deze scrub

 • Manon

  Dat klinkt wel goed zeg!

 • Rianne

  Klinkt goed! Ik scrub m’n lippen niet echt met een product, soms even met de tandenborstel.

 • Chinouk

  Ik heb deze scrub balm zelf ook van Collistar, prettig en niet te heftig voor mijn lippen. Helaas is de actie van de 40% korting alweer voorbij bij de ICI Paris XL, maar hij komt meerdere keren per jaar.

 • Dineke

  Ik heb er al veel goede dingen over gehoord, al vind ik het maar een onzin product haha. Een tandenborstel doet ook goede dienst 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.