Biocura Nagellak Remover Pads
27 feb 2015 Beauty Nagels 9

Biocura Nagellak Remover Pads

Eerder schreef ik al eens een review over nagellak van het merk Biocura welke te koop is bij de Aldi. Deze nagellak remover pads gebruik ik al een tijdje en alhoewel ik er in eerste instantie geen review over wilde schrijven ben ik zo enthousiast dat ik het toch ga doen!

Biocura Nagellak Remover PadsDeze remover pads vielen mij als eerste op omdat de verpakking zo vrolijk roze is. Omdat ik altijd wel remover pads kan gebruiken nam ik ze mee naar huis. Het potje is dus roze en de instructies en ingrediënten staan in het Nederlands op de verpakking vermeld. Het potje bevat 60 stuks pads. Hieronder zal ik nog even de ingredienten benoemen:

Ingrediënten

Dimethyl, Glutarate, Dimethyl Adipate, Dimethyl Succinate, Parfum, Limonene, Tocopheryl Acetate, Linalool, Citral.

Biocura Nagellak Remover Pads

Groot voordeel vind ik persoonlijk dat de pads niet “stinken”. Wat heb ik een hekel aan die typische chemische nagellak geur, bah. Deze pads ruiken een beetje fruitachtig. Daarnaast laten de pads bij het afhalen van de nagellak een klein vettig laagje achter zodat de nagelriemen ook verzorgd worden. Het is overigens niet zo’n vervelende dikke laag, maar een klein laagje wat voldoende verzorging geeft. Mocht je dit laagje niet fijn vinden, was je gewoon je handen ;-).

Biocura Nagellak Remover Pads

Je haalt niet in een enkele veeg je nagellak eraf, maar dit is bijna met geen enkele remover het geval. Wat ik zelf prettig vind is om het schijfje een paar seconden op de nagel te leggen en daarna de lak er af te vegen. Met een enkele pad kan je alle tien de nagels behandelen en ben ik zelf met 3 minuten nagellak vrij.

Je merkt het al: ik ben enthousiast! Met name dat er geen vieze geur aan zit scoort bij mij al veel punten. Ook het verzorgende effect vind ik erg prettig en daarnaast zijn ze gewoon handig en snel in gebruik. Bij mij in de Aldi waren ze de laatste keer helaas uitverkocht maar als ze er weer zijn ga ik zeker weten inslaan!

Niet slim: ik ben mijn bon kwijt. De pads zijn te koop bij de Aldi en kost rond de € 2,– voor 60 pads.

Wat gebruik jij het liefste om je nagellak mee te verwijderen?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Nesrin

  Heel fijn dat je dit deelt. Wat een dikke pluspunt dat het niet stinkt!

 • Dineke

  super handig! Ik ben echt te lui om het er altijd af te halen. Dus dit zou voor mij ook erg handig zijn!

 • Isabel Cristina

  Wat een fijn review! Ik wist helemaal niet dat Aldi deze pads ook heeft. Ik ben gek op dit soort pads dus als ik in de buurt van een Aldi ben haal ik meteen een potje!

 • anouk

  De Aldi heeft zo veel spullen! Ik vind het een leuke winkel

 • Iris

  Ik steek mijn vinger in de fles remover, na een tijdje weken kun je de lak er met een watje in één keer afhalen. Er zit hoogstens nog een beetje aan de zijkanten.

 • Manon

  De Aldi krijgt steeds meer leuke dingen haha! Dit ziet er heel goed uit en super fijn dat er niet zo een vieze geur aan zit

 • beautifulday4makeup

  Wauw, goed dat ze je nagellak er toch vrij snel van afhalen

 • melissa

  Ik ben wel benieuwd naar deze pads – klinkt goed!

 • Angelique

  Klinkt goed! Heb ze zien liggen maar toch niet mee genomen, als ik hem nog zie van de week gaat hij mee, Vooral dat het in een potje zit vind ik erg makkelijk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.