Ask Me Anything!
29 mrt 2015 Lifestyle 9

Ask Me Anything!

Het is al wel langer dan een jaar geleden dat ik eens een ask me anything artikel heb geplaatst. Inmiddels vond ik het wel weer tijd worden, in die tijd zijn er zo veel nieuwe lezers bijgekomen! Klik snel verder en ik vertel je er meer over!

In de comments mag je vragen aan mij stellen. Deze vragen mogen over van alles gaan. Bijvoorbeeld over mijn zwangerschap en moederschap, maar vragen over bijvoorbeeld mijn prenatale depressie wil ik ook graag beantwoorden. Ik zal dan over een tijdje een artikel maken waarin ik alle antwoorden geef. Mocht je dus vragen voor mij hebben mag je ze stellen. Ik beantwoord ze heel graag!

Onder aan dit artikel zal ik de eerdere blogjes over dit onderwerp plaatsen.

Fijne dag allemaal en veel liefs

handtekening-saskia

Eerdere Ask Me Anything Artikelen:

Ask Me Anything De Antwoorden #1

Ask Me Anything De Antwoorden #2

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Sophie

  Wat leuk dat we vragen kunnen stellen! Mijn vraag aan jou is hoeveel uur per dag dat je aan bloggen besteed (je eigen blog + artikelen van anderen lezen). Liefs!

 • Linda

  Hee wat leuk dat je weer een ask me anything gaat doen. Ik heb er even over nagedacht 🙂 en ik vraag mij af welke producten er in een beauty lijn zullen zitten als je deze zelf uit mocht brengen! Welke producten en wat zal je verbeteren en hoe zullen ze eruit zien?

 • Iris

  Stel, je mag een tijd lang maar één gerecht eten. Wat zou dat dan zijn?

 • Merel

  Naar welk land/stad wil je absoluut een keer heen?

 • Mary

  Ik vind het erg leuk om je blogs te lezen. En vind het knap dat je ook de mindere kanten van je zwangerschap niet onbesproken laat. Je kan obviously niet werken als wijkverpleegkundige maar ” werkt” wel aan je blog/social media kanalen. Ik vraag me daarom soms af wat je werkgever hiervan vind.

  • Saskia Hardeman

   Hoi Mary,

   Dankjewel voor je vraag. Ik zal deze zeker meenemen in het artikel maar wil hem graag al deels beantwoorden. De vraag die je stelt is iets waar ik zelf ook veel over heb nagedacht en advies over heb gevraagd. Echter mijn blog is geen werk maar een hobby en een uitlaatklep. Toen ik nog niet zo lang ziek was, was het bloggen heel belangrijk voor mij omdat ik hiermee voor mezelf kon “bewijzen” dat ik ook normaal kon zijn. Het is voor mij een groot falen geweest dat ik niet meer kon werken en mijn blog (en gezin natuurlijk) hebben ervoor gezorgd dat ik niet de hele dag in een hoekje heb zitten huilen. Ik hoop je vraag hiermee beantwoord te hebben. Groetjes Saskia

   • Mary

    Hai Saskia

    Dank je wel voor je eerlijke antwoord! Ik weet niet uit eigen ervaring hoe het is maar kan me (na bovenstaande uitleg nog meer) iets voorstellen bij je gevoelens.

    Groetjes Mary

 • Dani

  Hoi Saskia,

  Wat een leuke blog heb je! Ik vind het ook erg knap van je dat je zo open bent over je prenatale depressie. Vooral ook omdat de prenatale depressie toch minder bekendheid heeft dan de postnatale depressie.

  Ik vroeg me af waarom je destijds als verpleegkundige voor de buurtzorg hebt gekozen ipv het ziekenhuis. Aangezien je in een vorige blogpost ook aangaf dat je graag als verpleegkundig specialist in een ziekenhuis zou willen werken.

  Ik ben momenteel aan het afstuderen voor de hbo-v en zit zelf erg te twijfelen tussen de buurtzorg en het ziekenhuis.

  Groetjes,
  Dani

  • Saskia Hardeman

   Wat een ontzettend leuke vraag, ga ik graag voor je beantwoorden!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.