Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 46)
17 nov 2014 Lifestyle 18

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 46)

Het is maandag en ik ga de week weer van start met een aantal foto’s van mijn afgelopen week. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat de laatste weken nogal saai zijn. Geen spannende dingen, maar veel rust. Het spugen en de misselijkheid zijn nog volop aanwezig maargoed, dit hoort bij een zwangerschap dus daar wil ik verder niet op ingaan. Met mijn kleine vriendje Senna heb ik nu wel lekker veel qualitytime en dat is ook wat waard! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?Cadeautje baby

Begin van de week maakte ik mijn zwangerschap bekend (klik). Ik kreeg zo veel lieve mailtjes en reacties van jullie. Heel bijzonder, dankjulliewel hiervoor!

Passen positiekleding

Nu ik zwanger ben van de tweede merk ik dat mijn buik sneller gaat groeien en veel kleding niet zo lekker zit. Met een vriendinnetje ging ik positiekleding passen, maar ik kocht niets.

Verjaardag

Ook was Vincent jarig en maakte Senna een mooie tekening met heel veel stickers 🙂

Verjaardag

We kochten voor Vincent een geurtje bij de Douglas. Ik vind het altijd zo moeilijk om een cadeau voor hem te vinden!

Taart

En bij een verjaardag hoort taart!

Kapper

Eens in de zoveel tijd komt de kapper bij mijn schoonouders en wordt Senna ook geknipt. Het was ook echt weer nodig.

Bladerdeeghapjes

Voor de intocht van Sinterklaas maakte ik hapjes. De intocht zelf was weer erg leuk. Wel verdrietig van de arrestaties, triest dat dit gebeurt.

Sinterklaas

Jaja, en daar is de Sint dan! Ik krijg toch altijd weer van die kindgevoelens als ik Sinterklaas zie.

uit eten

Mijn ouders namen ons mee uit eten. Was heel gezellig en erg lekker. Ik nam lekker biefstuk (wel goed doorgebakken).

selfie

Tussen het eten door nog even een selfie.

ontbijt

Onverwachts ging afgelopen weekend Senna uit logeren. Vincent en ik konden wel even wat slaap en rust gebruiken en de ouders van Vincent stonden te springen om Senna bij hun te hebben. Dit was voor het eerst dat ik een nacht zonder Senna was en ik vond het wel heel spannend. Zondagochtend maakte Vincent heel lief een ontbijtje, zo leuk!

Winactie

Doe jij ook mee met de winactie?

Dit was het weer voor deze week, tot volgende week!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Marina

  Ooo, ik vind cadeautjes voor mannen kopen ook altijd zo lastig! Moeilijk om toch iets origineels te bedenken.
  Wat vond je van het nachtje zonder Senna?

  Liefs, Marina

 • Diana Carlton

  Ik kan ook zo genieten van het Sinterklaas feest! Zo leuk om al die gespannen koppies te zien van de kinderen, wanneer Sinterklaas voor ze staat.

 • Esmeralda

  Ziet er uit als een gezellige week! Zo leuk de Sinterklaas intocht, alleen zo jammer dat er nu zo’n smet op ligt door al het gedoe eromheen. Ik hoop dat je zoontje er niets van mee heeft gekregen en er toch van heeft genoten! 🙂

 • Manon

  Lastig dat je zo last hebt van die misselijkheid etc. Lijkt me niet prettig. Leuk dat je de intocht hebt gekeken, zo leuk is dat altijd, gaat nooit vervelen.

 • Milou

  Wat vervelend dat je zoveel last hebt van misselijkheid, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt. Voor de rest een leuke week met natuurlijk de Sinterklaas intocht:-)

 • Petra

  De misselijkheid is niet grappig, maar ja, het hoort er , net zoals je al zei, wel bij natuurlijk….Het sinterklaas feest is zo leuk, ik vind het genieten en als ik dan die vrolijke mensen zie en de drumband al die liedjes hoor spelen, krijg ik altijd de neiging om ook te gaan huppelen….zo leuk!

 • Petra

  De misselijkheid is niet grappig, maar ja, het hoort er , net zoals je al zei, wel bij natuurlijk….Het sinterklaas feest is zo leuk, ik vind het genieten en als ik dan die vrolijke mensen zie en de drumband al die liedjes hoor spelen, krijg ik altijd de neiging om ook te gaan huppelen….zo leuk!

 • Amy

  Wat een heerlijk huiselijk weekje. Sinterklaas blijft leuk inderdaad, ik vind het nog steeds altijd een fijne tijd 🙂

 • Iris

  Nog gefeliciteerd met Vincent! Het cadeauprobleem voor mannen is, helaas, maar al te bekend. Het is gewoon zo lastig!

 • Petra

  Oh ik vind het ook altijd zo lastig om een cadeau voor manlief te kopen. Hier hebben we ook genoten van Sinterklaas. Geweldig die stralende gezichtjes van de kinderen.

 • Cheyenne

  Fijne foto’s Saskia!

 • wellnewss

  Leuke week heb je gehad:) dat hele arrestatie gebeuren maakt mij ook erg verdrietig. Het is een kinderfeest, laat het ook zo. Fijne week toegewenst! Xx Laura

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Leuke foto’s allemaal! Ja ik begrijp dat dus ook niet he, heel die heisa weer rond Sinterklaas. Er wordt nu veel meer verdriet gezaaid door en zelfs geweld bij te gebruiken dan vroeger toen er geen haan naar kraaide. Triest, en erg voor de kinderen!

  X Sara

 • Laura - Dagelijkse hap

  Spannend, zo’n tweede zwangerschap! Gefeliciteerd 😀 Geniet er van 😉

 • Maroussia

  Ik heb de intocht ook bekeken. Ik vind het zo zonde dat mensen demonstreren tegen sinterklaas 🙁 Het is z’n leuk kinderfeest… x

 • Angelique

  Wat een heerlijke week weer

 • Denise

  Wat leuk dat je weer zwanger bent, gefeliciteerd! Aan de foto’s te zien heb je een erg leuke week gehad, fijn hé genieten van de kleine dingen!

 • Sanne

  Leuk om dit te zien! Dat Blond Amsterdam bordje heb ik ook. Ik vind het zo leuk.

  xx Sanne

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.