Winnen: Therme Saigon Pink Lotus Pakket
23 okt 2015 Beauty Lichaamsverzorging 138

Winnen: Therme Saigon Pink Lotus Pakket

Wie jarig is trakteert! Ik ben vandaag jarig en het liefst wil ik jullie allemaal een taartje toesturen, maar helaas. Daarom iets anders. Samen met Therme bedacht ik deze leuke winactie waarmee ik twee van jullie blij mag maken met een geweldig leuk pakket met allemaal Therme Saigon Pink Lotus producten! In dit blogje zal ik jullie eerst meer vertellen over deze producten (en de heerlijke geur!) ook vertel ik jullie uiteraard hoe je kans maakt op het pakket met producten!

Therme

Als ik aan Therme denk, dan denk ik aan rust, en lekker ruikende producten. Vooral dat laatste kan ik heel lang van nagenieten. Een tijd terug ontving ik een prachtig pakket met allemaal heerlijke producten waaronder producten uit de Therme Saigon Pink Lotus lijn. Hieronder zal ik een aantal producten bespreken.

De producten van Therme Saigin Pink Lotus hebben hun romantische en luxueuze geur te danken aan de aroma’s van roze lotus, amber, vanille, en sandelhout. De amber en lotusextracten zorgen voor een intensieve voeding van de huid met daarbij een zijdezachte huid als resultaat.

Therme Saigon Pink Lotus

Therme Saigon Pink Lotus Hand cream

Een hydraterende, verzorgende en beschermende handcrème met een heerlijke geur! Onmisbaar voor de koude dagen die gaan komen. De handcrème trekt snel in en maakt de handen lekker zacht.

Therme Saigon Pink Lotus

Therme Saigon Pink Lotus

Therme Saigon Pink Lotus Shower Scrub

Een lekkere scrub voor onder de douche is onmisbaar. Deze scrub verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zijdezacht. Een feestje voor onder de douche!

Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Na het scrubben verdient de huid wel wat extra verzorging in vorm van een lekker verzorgende Body Butter. Deze Body Butter verzorgt de huid intensief en maakt haar lekker zacht.

Therme Saigon Pink Lotus Body Mist

Als je net als ik dol bent op de geur weet ik zeker dat je deze Body Mist zal waarderen. Geschikt voor haren en lichaam voor een perfecte en heerlijke geur.

Therme Saigon Pink Lotus

Therme Saigon Pink Lotus

Therme Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks

Kan het nog beter? Jazeker, want naast al deze producten zitten deze fragrance sticks ook nog in het pakket. Een product waar ik bijzonder enthousiast over ben. Deze fragrance sticks laten een heerlijk vrij subtiele geur achter. Wij hebben deze in de badkamer staan en ik vind het elke keer weer heerlijk om te ruiken. Succes gegarandeerd!

Therme Saigon Pink Lotus

Winnen Therme Saigon Pink Lotus

Ben je net zo enthousiast als ik? Maak dan kans op een pakketje met alle bovenstaande producten uit de Therme Saigon Pink Lotus lijn. Ik vind het geweldig leuk dat ik aan twee van jullie een pakket mag weggeven! Lees snel verder wat je hiervoor mag doen.

Eigenlijk is het heel simpel. Om mee te doen mag je hieronder een reactie achterlaten dat je mee doet. Volg Therme op Instagram. Als extra winkans (+1) mag je mij volgen op Facebook. Mij volgen op de overige kanalen  Bloglovin, Instagram en/of  twitter mag natuurlijk altijd, dat vind ik alleen maar ontzettend gezellig!

De winactie loopt tot volgende week vrijdag 30 oktober. Op zaterdag 31 oktober krijgt de winnares per mail bericht, laat daarom een geldig mailadres achter! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Succes lieve meiden, het is jullie van harte gegund! Fijne dag allemaal en veel liefs!

handtekening-saskia

tb

 

Reacties

 • Debbie Faber

  Ik doe graag mee met deze lekkere winactie 🙂

 • Marion

  Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Saskia! Maak er een mooie dag van! X

 • debby

  Hieperdepiephoeraatjes lieve Saskia, maak er een mooie dag van.

  Ik doe mee trouwens aan deze lekkere winactie

 • Chris

  Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een gezellige dag van.

 • Melissa Souidy

  Jaaaaa heerlijk

 • Lieke

  Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met je man en kindjes! Geniet ervan! 🙂

 • Anke Boonen

  Van harte gefeliciteerd

 • Jeapiebel

  Van harte gefeliciteerd!!! Hieper de piep! Hoera. Ik doe ook graag mee. Ik vind altijd dat Therm een heel leuk arsortiment en producten heeft. Deze producten Zijn echt een verwennerij voor de herfst, vind ik. Frangrance stick dat lijkt me echt lekker.

 • Els

  Van harte gefeliciteerd! Maak er een hele fijne dag van! Laat je lekker verwennen :-).

 • Irene Niec

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Heel graag doe ik mee voor de fijne prijs.
  Groetjes Irene.

 • Marange

  Heeeeerlijk!! Ik doe graag mee! Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Yvonne

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat lief dat jij ons een kado geeft op jouw verjaardag. Ooit kocht mijn vriendin een boek voor mij van haar verjaardagsgeld. Ware vriendschap en jij bent ook zo’n mooi mens! Fijne dag vandaag.

 • Eline

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Een fijne dag vandaag!!
  Ik doe ook graag mee met de aktie!

 • Bregje

  Van harte gefeliciteerd lieve Saskia! Ik wens je een hele fijne dag en een mooi en gezond(er) nieuw jaar! Ik doe graag mee met de winactie, heerlijke producten van Therme! <3

 • Loene

  Er is er een jarig, hoera hoera! Dat kun je wel zien dat is Saskia! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂
  Ooh, en natuurlijk wil ik altijd wel meedoen aan dit soort super leuke winacties!

 • Suzanne

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Nicole

  Gefeliciteerd met je verjaardag meis!

  Ik doe enorm graag mee want ik ben echt dol op Therme en hun producten.
  Tot nu toe is zen white lotus mijn favoriet maar wie weet wordt dit de volgende!

 • Anja

  Allereerst wil ik je natuurlijk van harte feliciteren! Wat een mooi gebaar om juist cadeautjes uit te delen als je jarig bent, maar hopelijk krijg je zelf ook nog wat leuks. Ik maak heel graag kans op dit fijne pakket, we zitten midden in de aankoop van een ander huis waarin de badkamer helemaal vernieuwd moet worden. Als ik win bewaar ik dit pakket tot alles klaar is, zodat ik mijn nieuwe badkamer in stijl in kan wijden! Fijne dag!

 • Caro ~ My Beautycase

  Gefeliciteerd!! Ik heb laatst een bodycream gekocht van Therme en ik vind ‘m zo lekker dat ik meteen meer producten wilde uittesten dus ik doe zeker mee met deze winactie! Ik volg Therme (en jou) op instagram en ook op Facebook! 🙂

 • Joycerdt

  Gefeliciteeeeeeeerd!!! Wens je een hele fijne dag <3. Lfs.x

 • Agnes Punt

  Gefeliciteerd. Leuke aktie op je verjaardag.

 • Adelaide Balk

  Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag

 • Karen Mee

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  En ik zou het pakket heeeel graag willen winnen

 • Jeanine

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wordt vast een topdag. Je win actie is erg leuk! Succes voor iedereen die meedoet.

 • Angelique

  Gefeliciteerd!!! Ik doe graag mee voor m’n zus die heeft het wel verdiend

 • Karen Mee

  nou zeg, m’n berichtje was gewoon verdwenen

  • Karen Mee

   Oh, nu zie ik hem wel weer staan maar maar half, ik volg jullie op fb en instagram.

 • Sarah

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Graag doe ik mee om deze leuke producten te winnen, ze zien er fijn uit! Ik volgde je al op FB, Bloglovin’ en Instagram. Groetjes, Sarah

 • Sofie

  ooooh wat fijn zeg! een geweldige verjaardag gewenst!

  ik volg je overal xxx

 • Astrid

  Ja ik wil!!! Ik van Pink en ik hou van ontspannen. Dus kom maar op met die prijs 🙂

 • Desiree

  Ik doe ontzettend graag mee.. ik heb een erg gevoelige en kwetsbare huid waardoor ik niet tegen veel producten kan.. Deze producten kan ik gelukkig wel tegen dus ik kan het goed gebruiken

 • Lifesabout

  Welkom bij de club en nogmaals van harte! Ik ben een te grote fan van Therme om niet mee te doen….I love it! En die sticks lijken mij heerlijk voor in de badkamer.
  Een fijne dag!

 • Renske

  Lieve Saskia, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je vandaag een mooie dag beleefd en flink verwend wordt door jouw man en de kindjes. 🙂

  Toevallig las ik vanmorgen ook een review over deze lijn van Therme en ik was enthousiast. Wat leuk dat je een pakket mag weggeven. Ik waag dan ook graag een kansje! 🙂 Ik volg je op alle kanalen en ben Therme gaan volgen op Instagram.

  Succes met het kiezen van een winnares! En natuurlijk nog een hele fijne verjaardag!

 • Mandy

  Van hartelijke gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren en ik doe graag mee met deze leuke actie

 • Wilma

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🙂

  ik doe supergraaaag mee, ik vind de producten van Therme super heerlijk!

  Liefs Wilma

 • Ramona Pisters

  Van harte gefeliciteerd

 • Jorine

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een geweldige winactie, ik loot heel graag mee.

 • Lucie

  Hiep hiep hoera en van harte!! Een hele fijne verjaardag met je kindjes en je lief! En wat gul dat je op je verjaardag op zoiets heerlijks trakteert, eigenlijk zou ik nu gelijk in de benen moeten om jou een cadeautje te brengen! En om heel eerlijk te zijn, zo’n verwenpakketje van Thermen is zó verleidelijk dat ik daar natuurlijk graag kans op maak! Voor het grote genieten, en ik hoop dat jij dat vandaag ook gaat doen!

 • Esmeralda

  Ik doe erg graag mee met deze leuke maar vooral lkkr win actie.

 • Ysanne

  Aah gefeliciteerd! Dat je een hele fijne dag mag hebben 🙂 De winactie gun ik iemand anders! Fijn weekend alvast!

 • Dorrub

  gefeliciteerd! ik doe gráág mee!

 • Evelien DV

  Gefeliciteerd! Geniet van je dag! Ik doe graag mee en volg Therme op Instagram. Succes iedereen!

 • Simone

  Ik vind dit leuker als taart, dus geen probleem hoor hihi. Happy B-day!!! Ik doe heel graag mee! Altijd fijn zo’n verwenpakket! Xx

 • Gonny

  Van harte gefeliciteerd!
  Maak er een gezellige dag van…

  +
  Ik doe graag mee voor zo’n heerlijk setje.
  Leuk verjaardagscadeau… ben zelf nl de 28e jarig…

 • Ria

  Jezelf douchen en verwennen in Oosterse sferen…

 • Charlotte

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er maar een gezellige dag van! x

 • Janna Talsma

  Van harte gefeliciteerd, veel gezelligheid toegewensd.

 • Eline

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Hopelijk heb je een mooie dag!
  En wat lief dat je zo’n leuke winactie organiseert. Ik doe dan ook graag mee :-)!

 • Franny

  Gefeliciteerd een fijne dag toegewenst! En voor de dag erna heb je dit heerlijke pakket voor een verwen momentje.
  Zou graag ook z on vetwenmomentje willen winnen

 • Vandecasteele Linda

  Hartelijke Felicitaties met jou verjaardag Saskia , ik hoop dat het voor jou een keileuke dag word , wat een prachtige actie , i liked & shared

 • lin mommysworld

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Wat een leuke actie ook! Ik wil wel meedoen 😉 Enn ik volg je natuurlijk overal al!

  Een hele fijne verjaardag vandaag!! Liefss Lin

 • Asmahane

  Oh wat een leuke winactie! En dat ter ere van je verjaardag, superleuk! Nog eens gefeliciteerd en ik hoop deze set te kunnen winnen. Ben zo benieuwd!

 • manon

  Als eerste van harte gefeliciteerd! Wat een leuke actie zeg.

 • Patricia Schmitz-Heres

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Ik ben een fan van dit merk, dus ook deze producten zullen in de smaak vallen 😀

 • Carolien

  Gefeliciteerd! En ook ik doe graag mee aan deze leuke winactie!

 • roos

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  En wat leuk dat je op je eigen verjaardag kadootjes weggeeft! Ik doe graag mee!
  Fijne avond en hopelijk krijg je vanavond zelf ook veel kadootjes!
  Xxx roos

 • Heleen

  Mooiste kleur en heerlijkste geur! Ik doe mee, fijn!
  Fijne verjaardag voor jou en super dat je er ook voor ons een leuke dag van maakt!

  • Heleen

   Volg je via Facebook en bloglovin

 • Liesbeth

  Ten eerste wil ik je hartelijk feliciteren met je verjaardag, nog een leuke dag verder gewenst. 🙂 Ten tweede: W.O.W.!! Wat een pracht van een pakket geef je weg op je eigen verjaardag! 🙂 Heel graag waag ook ik een kansje, ik heb deze geweldige actie meteen gedeeld op mijn tijdlijn en volg je vanaf nu via instagram, facebook en bloglovin’ . Ook volg ik Therme via instagram.

 • Iris

  Gefeliciteerd! Ik doe niet mee bij deze actie, aangezien ik pas al iets gewonnen heb. 🙂

 • Bertine

  van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! ik heb serieus nog nooit iets van dit merk geprobeerd dus ik ben erg benieuwd en doe dus ook graag mee met je winactie!! ik volg Therme nu op instagram en ik volgde jou al op Facebook. Ook op veel meer plekken op het WWW maar dat geldt niet voor de punten maar wel voor de gezelligheid, haha! Ik wens je een fijne verjaardag:)

 • Jana

  Wauw dat klinkt goed zeg :amber, vanille, en sandelhout <3, my favourites! Ik doe graag mee aan de winactie en volg je via de social media kanalen ;). Groetjes xx

 • StephanieSmolders

  Waw, leuk die winactie! Ik vind alleen de kleur al tof! Ik doe mee.

  Liefs & succes aan alle anderen!

 • Charlotte

  Hoi! 🙂

  Ik zag je berichtje voorbij komen in de Facebookgroep van The Bloggerlist. Ik hou zelf ontzettend veel van verzorgingsproducten, zoals douchegels, body lotions, body butters, handcrèmes, … Voor zulke producten heb ik echt een zwak. Ik zou dus graag mijn kansje wagen, als ik als Belgische mag meedoen tenminste?

  Ik duim alvast!
  Liefs, Charlotte

 • Rianne Weerd

  Van harte gefeliciteerd! Maak er nog een mooie avond van. Leuk dat je gaat uitdelen, na het lezen ben ik wel erg nieuwsgierig geworden naar de geur! Ik volg je via FB en Bloglovin

 • Rosanne

  Gefeliciteerd lieve Saskia! Ik hoop dat je onwijs hebt genoten van je verjaardag!
  Ik doe graag mee met je winactie, ik volgde je al op je social media pagina’s en volg nu ook de instagram pagina van therme.

 • Annelies Pietens

  Er is er 1 jarig hoera, hoera.. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En bedankt voor deze leuke actie.. k doe dan ook graag mee..

 • Anita H.

  Ik doe ook mee.

 • Iris

  Hiep Hiep Hoera, van harte gefeliciteerd. Leuk idee, op je eigen verjaardag cadeautjes weggeven. Ik doe graag mee. Als operatie assistent is een handcreme een absolute must! Ik ben heel benieuwd naar deze lijn!

 • Liesbeth

  Hé dat is vreemd: mijn reactie is kwijt?? In ieder geval: nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag en helemaal te gek dat je iets weggeeft op je eigen verjaardag 🙂 Ik volg je op bloglovin’ , facebook en instagram en heb deze geweldige actie gedeeld op mijn facebook-tijdlijn. Fijne avond verder 🙂

 • beautifulday4makeup

  Die geurstokjes zou ik zo in mijn living willen zetten

 • Annie de Waal

  Ik volg je op facebook.

  Gefeliciteerd.

  Een erg leuke win actie, een prachtige prijs, ik doe graag mee !! 🙂

  Groetjes van Annie

 • Anouck

  Proficiat en wat een leuke actie zeg ik wens je alle geluk en gezondheid toe en doe graag mee

 • nathalie de bruijn

  wauw, wat een super pakket! wat leuk dat je dit gaat weggeven! ik kan helaas niet Therme op instagram volgen maar wel facebook, dus dat iig gedaan.

 • Benthe Klaassen

  Van harte gefeliciteerd! Wat een heerlijke verwen actie.. Ik houd ontzettend van beauty producten en ben erg benieuwd naar deze lijn. Ik doe graag mee! Liefs

 • Sofie

  Dikke proficiat ! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Benthe

  Van harte gefeliciteerd! Allereerst, wat een super geweldige verwen actie! Wat heerlijk.. Ik hou erg van beauty producten uitproberen en ik ben dan ook erg benieuwd naar deze lijn! Een lekkere rustdag maak ik er dan van. Ik doe graag mee! Ik heb therme gevolgd. Liefs

 • michael

  Ik doe mee

 • Ton Scheids

  Mijn vrouw gebruikt de Therme Zen White Lotus, dus zou het fijn zijn om deze eens uit te proberen. De reviews beloven veel! Succes met je aktie en…nogmaals: Gefeliciteerd! Ton

 • Anton Matton

  Twinkelbella, gefeliciteerd! Als mannen ook mee mogen doen aan deze aktie, doe ik graag me voor mijn moeder. Ik ken nl. geen andere vrouw, die zo begaan is met uiterlijke (en innerlijke) verzorging als mijn moeder. Het ruikt ook altijd heerlijk bij ons in huis en we krijgen dagelijks een goede maaltijd voorgeschoteld. Ik zie natuurlijk dat mijn moeder Therme-produkten gebruik, maar heb deze geur-variant nog niet bij ons in de badkamer zien staan, dus leuk voor haar om eens uit te proberen. Ik wens u veel succes met uw werk! Gr. Anton

 • JeanF

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze actie

 • Susan

  Wat een heerlijk verwenpakket..!
  Ik doe graag mee xx ♡♡

 • Ilsiee prins

  Van harte!!! En op naar de volgende gezonde & gelukkige jaartjes!! Wat superleuk dat je dit viert met de lezers van je blog…. En wat een ontzettende verwennerij zeg, heeeerlijk! Ik doe graag mee voor een kansje op dit fijne verwennerijpakket, kan zeker wel een verwenmomentje gebruiken.. Heeerlijke producten, zelf ben ik ook erg benieuwd naar de sticks! 😉

  Groetjes & een fijn weekend

 • Emely Hermans

  Van harte gefeliciteerd!

  En wat een leuke actie! Ik doe graag mee, want ik ben gek op producten van Therme, wil mezelf vanwege mijn zwangerschap wat extra verwennen en 30 oktober ben ik jarig! Dus het zou een perfect cadeautje zijn

 • Tamara Vermeulen

  Alsnog heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.Ik maak graag een kans op deze heerlijke producten.
  Wat een verwennerij.Als ik ze in gedachten op mijn badkamer zie maakt het me nu al blij.

 • natasja emmen

  Super gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag!!

  Ik doe natuurlijk even mee aan deze heerlijke aktie, ik maak dolgraag kans!!

 • Mary

  Nog van harte gefeliciteerd!

  Wat een verwennerij deze producten. Ik doe dan ook erg graag mee. Ik volgde je al op facebook.

 • Hilde VE

  Nog een dikke proficiat met jouw verjaardag! Ik volg op Facebook, Twitter en Bloglovin’, die andere kanalen heb ik niet. Wat een leuk pakketje trouwens ! x

 • Anouk

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Saar

  Van harte gefeliciteerd!

 • Esmée

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een leuke actie. Ik kan wel wat douchespullen gebruiken, omdat we over een paar weken een nieuwe badkamer krijgen. De spullen van Therme vind ik heerlijk. Ik volg Therme en jou op instagram, en op bloglovin. Ben benieuwd…

 • Engelina

  Wat een geweldig pakket! Ik heb al een paar keer in de winkel staan ruiken maar vond het toch te prijzig.
  Zou helemaal tof zijn als ik al deze producten zou winnen. Doe graag mee . En van harte gefeliciteerd!

  Ik heb je gevolgd op Facebook met mijn eigen naam en therme op instagram onder de naam ; beautyspace

 • Sanne Christine

  Van harte gefeliciteerd ! Dit is een dag om echt te twinkelen !

 • Iris | Todayslipstick

  Alsnog gefeliciteerd!! Oeh wat een geweldige winactie! Ik ben wel toe aan een verwenavondje met lekkere producten. Ik volg je overal en doe heel graag mee.
  Liefs, Iris

 • Melissa

  Hoi Saskia,

  Wat leuke winactie, hopelijk heb je verjaardag nog klein beetje kunnen vieren. Wat vind ik jou toch sterk mens, wat je allemaal mee gemaakt heb. En dan nog zo positief in in leven staan met je kindjes en dan nog eens je blog onderhouden. Respect.

  Liefs,

  Melissa

 • melissa

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat een geweldig ontspannend pakket; ik doe heel graag mee. Ik volg en like beide instagram paginas: melissamaas1984, fb : melissa.vanstipdonkmaas en bloglovin: melissavanstipdonkmaas. liefs melissa

 • Ling

  Wat een heerlijk verwenpakket! Ik volg jou op Facebook en Therme op Instagram onder mijn naam _Ling73.
  Ik hoop op een portie geluk en zou graag mezelf willen verwennen! Therme is echt een topmerk!

 • Laila

  Nog van harte gefeliciteerd, ik doe graag mee aan de winactie!

 • Thea

  Alsnog van harte met je verjaardag!
  Ik volg je via Bloglovin en Therme op Instagram (cloggie13)

 • Selina

  Leuk, ik doe graag mee!

 • Mercedès

  Ten eerste gefeliciteerd

 • Jolanda

  Heb deze van de week voor het eerst gekocht( had altijd zen white lotus) en vind hem zoooo lekker! Wil dit pakket heel graag winnen.

 • inge van den berg

  Goedemiddag Twinkelbella, wat een prachtige nieuwe productlijn van Therme. Sowieso mijn favoriete verzorgingsproducten Saigon Twinkle Pink Lotus ken ik nog niet maar als ik het review lees ook weer heerlijke geurende producten. Ik maak graag kans en deel op Facebook. Een hele fijne dag.

 • corry de vos

  Wauwie wat een leuke actie dat verdient een leuke reactie ik kom deze actie even delen en promoten en vertel al mijn vriendinnen dat ze gewoon mee kunnen loten Gooi mij maar in de hoge hoed en lieve tovenaar zeg sim sala bim kunt u echt toveren dat ik win?

 • Yessica

  Gefeliciteerd!!!! Fijne verjaardag! Leuke blog ook

 • Mel

  Wauw <3
  Heerlijk !!!

 • Thelma

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Leuke actie. alle Therme producten zijn heerlijk! 🙂

 • Suzanne

  Mijn geluk eens beproeven… Ik volg therme op instagram en jou via Facebook! Nu maar duimen, voor de zekerheid het bericht op Facebook ook nog gedeeld ☺️

 • imie

  hartelijk gefeliciteerd een gezellige dag en ik doe graag mee aan deze leuke actie

 • Elles

 • Louisa

  Wat een super leuke aktie, ik ga je volgen op Facebook! En zo’n heerlijk pakket wil ik wel winnen om me heerlijk te verwennen tijdens de herfst.

 • Thea

  Alle producten van Therme vind ik super en is elke keer weer een heerlijk verwen moment voor me zelf. Ik doe mee natuurlijk.

 • Jose Koopmans

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en leuk dat je cadeau s uitdeelt doe graag mee voor al dit heerlijks

 • Henriette

  Wat een verwennerij.
  En wat lief dat je dit zomaar weg geeft aan 1 van je volgers.
  Ik volg je op Facebook.
  En ik ga heel hard duimen 🙂

 • Sanne

  Nog van harte gefeliciteerd

 • Smaranda

  Ik doe graag mee! Heerlijke producten van Therme.

 • Leone

  wat een leuke actie. ik was al erg benieuwd naar deze nieuwe lijn, je hebt me wel overtuigd dat het een lekkere aanwinst is

 • michelle

  Heerlijke actie zeg hmmm en zou graag met mijn vriend samen er van gaan genieten

 • Jeannette damen

  Wat een super actie. Ik doe graag mee voor mijn dochter is helemaal weg van therme spullen.

 • Fleur

  Wat een heerlijk setje! Daarmee kom ik wel de winter door

 • sabrina

  I ♥ Therme! Alle geuren vind ik lekker maar zen White lotus springt er boven uit! Deze lijkt me ook heerlijk. En therme is dierproefvrij daar let ik tegenwoordig wel op. Of probeer het. .. Ik doe graag mee en volg therme op Instagram.

 • Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik was al volger op BL en FB. 🙂

 • Miranda

  Ik zou heel graag het Therme pakket winnen!

 • anica

  ik doe super super graag mee

 • Jetty Zuidema

  Nog van harte , beetje laat , wat een heerlijke verwenactie geven jullie cadeau.
  Zou dat dolgraag voor mijn verjaardag krijgen volgende week

 • Nienke

  Ik doe ook graag mee

 • Isabel

  Echt genieten met deze producten!!!

 • Wilma Jansen

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee

 • Laura - Dagelijkse hap

  Ik doe natuurlijk mee met deze heerlijke winactie!

 • Margo

  O jeetje, al zoveel reacties.. ik maak vast geen kans meer, maar ik probeer het toch. Lijkt me heerlijk, deze spulletjes,

 • Tasja

  Nog van harte gefeliciteerd! En alhoewel ik best blij zou zijn met taart, vind ik dit ook heel leuk! Ik heb overal gevolgd, geliked en noem maar op! Ik ben benieuwd naar het resultaat!

 • Laura Blauw

  Hier word ik ‪#‎happy‬ van! 

 • ilse

  wat heerlijk wow doe graag mee

 • Evelien @ Mamzella

  Ik doe ook een keertje mee 🙂

 • leoni

  natuurlijk doe ik mee voor dit heerlijke pakket 🙂

 • Mai Veredelt

  Dit lijkt een pure verwennerij voor mijn body…like it!:-)

 • Janine

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee aan de winactie lijkt me heerlijke producten hihi. Ik volg je op alle kanalen!
  X

 • corry de vos

  Wauwie wat een leuke actie Dat verdient een leuke reactie. …?

  Dus gooi mij maar in de hoge hoed. …..therme staat bekend voor een heerlijk assortiment…
  Waar ik dolgraag mee wordt verwent ….dus lieve tovenaar zeg sim sala bim
  Vertel eens kunt u echt toveren dat ik win?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.