Persoonlijk: Welcome To My life! Julianatoren & liefde
28 sep 2015 Lifestyle 24

Persoonlijk: Welcome To My Life Julianatoren & liefde

Goedendag! Hoi! We zijn er deze week weer bij met een persoonlijk fotodagboek van afgelopen week. Een week met gemengde gevoelens. Maar een week waar we wel genoeg hebben gedaan om vandaag uitgebreid aan jullie te laten zien! Kijk je mee?

selfie

Ik begon de week fijn met een ochtendwandeling samen met Sophia, gewoon even lekker wandelen en nergens aan denken.

playtime

In de middag samen lekker met de Duplo spelen. Ik leg Sophia er tegenwoordig naast ipv in de box. Zo kan ze lekker meekijken en ik merk dat ze dit fijn vindt.

duplo

Wat wordt ie groot he! Zaterdag wordt hij al vier jaar!

school

En jongetjes die bijna vier jaar worden mogen wennen op de kleuterschool.. Senna vond het onwijs leuk, heeft gelijk met alles meegedaan en wil de laatste paar dagen eigenlijk niet meer naar de peuterspeelzaal haha.

pannekoeken

Na de eerste wenochtend op de peuterspeelzaal bakten we tussen de middag pannenkoeken. Gewoon, om te vieren dat het zo leuk was!

mini appel

Ik bakte een appeltaart en kijk wat een klein schattig appeltje ik tussen de grote appels vond.

Piramide thee

Van mijn schoonmoeder kreeg ik wat thee haha. Hier kom ik de winter wel mee door denk ik.

lief! Lifestyle

Voor Sophia kocht ik wat spulletjes bij Lief! Ook voor Senna kocht ik wat shirtjes en sokken. Zo kunnen we weer even voorruit.

therme

Toen ik een middag bij mijn zus was stuurde Vincent mij een foto met de vraag of ik dit pakketje verwachtte. Nee, ik verwachtte helemaal niets, het was dus een echte verrassing! Dat zijn de leukste natuurlijk, bedankt Therme! Zien jullie iets waar je een review van zou willen lezen?

kaasstengels

In de avond had ik zin in iets lekkers maar niets in huis. Ik heb altijd wel bladerdeeg in de diepvries en besloot daarom lekker om kaasstengels te maken. Jep lekker.

twitter

Op twitter plaatste ik bovenstaand berichtje waar ik nog wat uitleg over wil geven. Want toen ik het terug las zag ik dat ik compleet de plank heb misgeslagen. Ik bedoel namelijk niet dat ik vriendschapsverzoeken niet leuk vind (juist wel) maar ik bedoel de prive berichten op Facebook van mensen die ik nog nooit gezien of gesproken heb, met vragen of ik alsjeblieft op ze wil stemmen of hun facebookpagina wil volgen. Ik vind het altijd een beetje flauw om zo aan je volgers te moeten komen, dus nee. Dat bedoelde ik 🙂

sinterklaas

Senna wilde Sinterklaas kijken, dus keken we sinterklaas. Achja moet kunnen hoor, hij vond het leuk!

julianatoren

Zondag gingen we naar Koningin Julianatoren! Ik had bij Judith twee kaartjes gewonnen. Elke keer als Senna de Julianatoren op tv zag zei hij: wil je kaartjes voor mij kopen mama. Toen ik bij Judith een winactie voorbij zag komen met een winactie voor de première van de sneeuwkoningin in de Julianatoren, deed ik gelijk mee. Oh en wat was Senna dolblij toen hij hoorde dat we gewonnen hadden. Gewoon een dagje qualitytime wij met zn tweeën, heerlijk.

helikopter

Als eerste attractie gingen we in de helikopter. Senna zwaaide vrolijk naar iedereen, ik heb er van genoten hoe blij en vrolijk hij was. Sinds de geboorte van Sophia was het lang geleden dat we zo samen waren.

liefKijk nou, wat een liefde! Nu Sophia iets ouder wordt heeft Senna steeds iets meer aandacht voor Sophia, zo lief!

Verder heb ik deze week helaas moeten stoppen met de borstvoeding. Misschien dat ik hier later nog eens een blogje over schrijf, maar ik heb er best moeite mee. Stiekem had ik een plaatje voor me waarin ik het heel lang zou volhouden. Ik heb trouwens niets tegen flesvoeding, ben er zelf ook mee grootgebracht.

Aankomende week wordt een vrij drukke week. We hebben het afscheid van de peuterspeelzaal, Senna heeft een kinderfeestje van een vriendinnetje en zaterdag is Senna jarig! We vieren dit zondag met familie. Oh en donderdag heb ik ook nog een proefles Yoga. Ik ben benieuwd! Fijne week allemaal!

Ga jij iets leuks doen aankomende week?

handtekening-saskia

 

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Loene

  Ik vind het altijd super leuk om een weekupdate te lezen van jouw. Dat kleine appeltje is mega schattig. Net zoals je twee kids, super lief dat ze zoveel liefde voor elkaar hebben. En, ehhh, ik had precies hetzelfde gedaan hoor met die post… is ook mega iritant om telkens verzoeken te krijgen terwijl die mensen nog nooit met je hebben gepraat.
  Ik zou het trouwens interessant vinden om te lezen waarom je met borstvoeding bent moeten stoppen, plus een review van de therme producten zou ik ook erg leuk vinden. 🙂

 • debby

  wat een heerlijk pakket zeg altijd fijn om zoiets te mogen ontvangen toch?

 • Celine

  Wat een leuke en gezellige week! En een leuke en drukke week in de planning! Ik ben benieuwd wat je van Yoga vind! Liefs, Celine

 • Carlijn

  Wat jammer dat je hebt moeten stoppen met borstvoeding. Kan me voorstellen dat je dat even moeilijk vindt, maar je zal er ongetwijfeld een reden voor hebben. Idd niks mis met de fles! Krijgen ze hier ook deels en gaat prima. Leuke week heb je verder gehad. Heerlijk dat pakketje van Therme.

 • Miranda

  Wat een leuk overzicht weer! Gaaf pakket heb je ontvangen. Ik vind de laatste foto van broer en zus samen heel lief!

 • Charlotte

  Ah die laatste foto is zo lief!

 • Angelique

  Jij hebt er dus ook al last van ,van die privé berichten. En dan ook nog als antwoord geven dat het sociaal doen heet. Sorry hoor maar ik vind het gewoon aso!

 • Helma Keijzer

  Hoi, wat een lekkere week’ ik had ook kaarten voor julianatoren. Dacht ook samen zijn tijd met dochter nu ze grote zus is. Won ik 10 kaarten! Kon iedereen mee, super gezellig!

 • Nicole

  Ik kan me goed voorstellen dat je t erg vindt dat je moest stoppen met borstvoeding..
  Maar wel fijn dat je zo’n qualitytime dagje had met Senna!

 • Dorien

  Ik krijg spontaan zin in het bakken van een appeltaart en kaasstengels, ze zien er heerlijk uit! Wat fijn dat het wennen zo goed gaat het blijft toch heel spannend!

 • Leonie

  Aaa jeugdsentiment! Julianatoren vond ik altijd zo leuk. Wij gingen daar vaak heen!
  Leuke foto’s weer! En wat bak je lekker veel gedurende de week… Echt leuk.. Ik moet dat ook maar weer es oppakken..:)

 • Sansra

  Spannend! Senna alweer 4 jaar! Weer een soort van periode afgesloten en het begin van een nieuwe vond ik altijd! Alvast van harte en succes met de voorbereidingen!

 • Marjon

  Wat een heerlijk weekje! Die kleertjes van Lief zijn zo schattig. Ik moet daar ook maar snel eens gaan kijken voor Maxime! Liefs xx

 • lin mommysworld

  Leuk om te lezen en wat super schattig die kleertjes van lief!

 • jeapiebel

  Ik kan voorstellen dat je moeite mee hebt om te stoppen met borstvoeding. En zeker wat een leuke verrassing van de pakketjes. Leuk foto’s van je kinderen.

 • Iris

  Wat een lieve foto zo met Senna en Sophia!

 • Kaylee Roxanne

  Hahaha nu al Sinterklaas kijken, moet kunnen! Ik heb mijn eerste zak pepernoten ook al weer achter de kiezen. Waarom zoiets leuks uitstellen, als je er ook een hele lange belevenis van kan maken? En wat een prachtig pakket heb je ontvangen zeg, dat is zeker wel goed voor een flink aantal uurtjes me-time 🙂

 • Els

  Wat een leuke foto’s. Pannenkoeken na je eerste geslaagde echt schooldag, wat leuk :-). Hopelijk gaat hij er veel van genieten op de echte school! Wat leuk dat je zomaar een pakketje ontving! Lijkt me echt een heerlijk pakket!

 • Tamara

  jij had er dus ook al last van? Ik word de laatste dagen continue overal toegevoegd door mensen die ik totaal niet ken! Zo raar!

  Ahh wat fijn dat Senna de basisschool leuk vind! Echt snel gaat het dan ineens allemaal he?

 • Lifesabout

  Zo lief die laatste foto! En heerlijk die kaasstengels, ziet er goed uit!

 • Kirsty

  Leuke foto’s! Door die pannenkoekenfoto wil ik ook weer een keer pannenkoeken eten haha! Wat een heerlijk pakketje van Therme heb je gehad 🙂 En gezellig die quality time met Senna bij Julianatoren! Wel vervelend dat je met de borstvoeding moest stoppen, maar je zult er vast een goede reden voor hebben en flesvoeding is gelukkig een goed alternatief.

 • Nathalie

  Hoi Saskia,

  Ben benieuwd naar je ervaring met Yogales! Een pakket van Therme ook niet verkeerd….
  En de borstvoeding, niet leuk maar gelukkig is er een alternatief beschikbaar!

  Nu ga ik eens lekker verder kijken op je site!

  Groetjes,
  Nathalie

 • Anne-Sterre

  Wat leuk dat Senna het zo naar zijn zin heeft in de kleuterklas, ik kan me voorstellen dat dat best een geruststelling zal zijn. Lief ook om te zien hoe hij met zijn zusje omgaat! Wat een schatjes.

 • Anna

  Leuke foto’s! Yum, pannenkoeken en kaasstengels <3!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.