Review: Therme Zen White Lotus Body Butter
19 feb 2014 Beauty Lichaamsverzorging 16

Review: Therme Zen White Lotus Body Butter

Alhoewel ik het niet echt winterweer vind, merk ik ik wel aan mijn huid dat deze extra verzorging nodig heeft. Ik smeer met van alles en nog wat waaronder deze Body Butter van Therme, vandaag laat ik je graag een review zien!

Body Butter

Na het douchen vind ik het fijn om mij in te smeren met Body Butter. Zeker nu het iets kouder is, anders krijg ik zo’n droge huid dat ik gek word van de jeuk. Deze Body Butter van Therme had ik al een tijdje in huis, en sinds kort ben ik er helemaal fan van!

Therme Body Butter

Therme Body Butter

Verpakking

De verpakking is mooi wit en heeft een rustgevende uitstraling. De Body Butter zit in een pot met draaideksel, helemaal prima. Ik smeer mij altijd in na het douchen dus met schone handen wat eventuele bacteriegroei in de pot voorkomt.

Therme Body Butter

Ingrediënten

Ik ben niet heel goed in het ontleden van ingrediënten. Er zijn wel een aantal dingen waar ik op let. Ik ben bijvoorbeeld geen fan van Paraffine, en tjah helaas zit dit wel in deze body butter. Omdat ik de Body Butter verder wel erg lekker vind zie ik dit dan maar even door de vingers. Ook alcohol en siliconen aanwezig. Ook geen fan van, toch zijn dit ingredienten die veel voorkomen in bodybutters. Geen parabenen dat dan weer wel!

Therme Body ButterTherme Body Butter

Substantie en geur

De substantie is lekker dikkig en smeert heel gemakkelijk uit. Ook trekt het lekker snel in! Wat ik echt onwijs lekker vind aan deze Body Butter is de geur! Een zachte bloemachtige (lotus) geur welke na het insmeren ook iets blijft hangen. Het is totaal geen overheersende geur, dus ik vind het echt heerlijk!

Therme Body Butter

Therme Body Butter

Therme Zen White Lotus

Ik ben tevreden over deze Body Butter. De geur is zoals ik al zei onwijs lekker en de Body Butter verzorgt mijn huid erg goed. Ingrediënten tjah daar ben ik niet helemaal blij mee, als je zelf hier dus heel kritisch over bent is dit niks voor jou. De prijs is wel heel erg redelijk dus dat kan zeker een pluspunt zijn.

Voor een pot van 250 ml betaal je € 9,10. Therme is te koop bij de drogist.

Gebruik jij weleens iets van Therme?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een Mac Lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Nicole

  Jaaaa ben dol op deze geur van therme.. gebruik nu in de douche ook iets van therme zal morgen kijken wat t is want vind hem zo fijn dat ik er al iets over wilde schrijven…

 • Amy

  Ik heb deze al vaker zien staan maar ik heb hem nog nooit gekocht omdat ik eerst wat reviews wou lezen. Maar als hij echt zo goed is wil ik het wel riskeren 😀

 • Beautyjuf

  Volgens mij heb ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd…De body butter lijkt me erg fijn! Ik ben nu erg nieuwsgierig geworden naar de geur.

 • Felicia Rodrigues dos Santos

  Ik ben echt gek op bodybutters! En deze lijkt me ook erg fijn 🙂

  Liefs, Felicia

 • Geertje

  Ik heb normaal gesproken de thalasso van Therme. Deze heb ik wel eens gebruikt bij mijn moeder toen we daar een weekend logeerde. Heerlijke geur. Maar blijf Thalsso lekkerder vinden…

 • Svenja

  Therme heeft echt heerlijke producten !:)

 • irene niec

  Therme heeft heerlijke producten, ik gebruik de Ylang Ylang shower satin en Zen White Lotus shower satin. Ze waren vorige week 1+1 gratis, dus daar heb ik fijn gebruik van gemaakt.
  De body butter heb ik nog niet, maar hij klinkt heerlijk, dus die ga ik zeker kopen.
  Groetjes Irene.

 • Daniëlle

  Wat een mooi product! Ik ben erg benieuwd naar de geur en het product zelf! Ik denk dat ik volgende week maar even het top product ga scoren! 🙂

 • Lexi

  Ik ben erg benieuwd naar de geur!

 • Deborah

  Ik had vroeger een bodylotion in zo’n pompje met deze geur. Die is inderdaad erg lekker! Deze butter klinkt erg goed! Zelf ben ik gek op Therme, de Pure Chocolate Shower is één van mijn favorieten!

 • Luuke

  De geur lijkt me ook heerlijk! Het lijkt me ook een fijne bodybutter

 • Lisa's Beautybabbels

  Lijkt me fijn! Ik heb volgens mij nog nooit iets van Therme gebruikt, wordt maar eens tijd dan!

 • Linda

  Hier ben ik wel benieuwd naar, de douche variant VAB deze geur vind ik ook heerlijk. En voed je huid ook goed. Ik zal ze zeker weleens in combinatie met elkaar willen proberen!

 • Jana Vmh

  Fijne review! Ik ben erg benieuwd de geur eens te ruiken 🙂

 • Rosanne

  Deze lijkt me heel fijn!
  liefs x

 • Edith

  Ik vind de producten van Therme altijd erg fijn, deze klinkt ook goed!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.