WEEKVLOG: Leuk nieuws en pakketjes..
10 nov 2018 Mama 2

WEEKVLOG: Leuk nieuws en pakketjes..

Hoi! Wat leuk dat je er weer bent. Ik ben Saskia en wekelijks plaats ik een vlog op mijn Youtube kanaal waarin ik mijn volgers meeneem in ons gezinsleven. Ik heb dit keer heel leuk nieuws, en unbox een aantal pakketen voor jullie!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Laura

  Hoi Saskia,
  Ik weet niet of je de antibiotica krijgt ivm blaasontsteking. Zo ja, ik heb ’n aantal jaar geleden precies hetzelfde probleem gehad. Toen ik aan de 4e kuur zat in 4 weken tijd, heb ik om een verwijzing naar de uroloog gevraagd. Ik was altijd gevoelig voor blaasontstekingen, maar dit was echt te gek. Ik was er ook echt ziek van.
  De uroloog heeft een onderzoek gedaan en het bleek dat er nog een ontsteking sluimerde. De AB van de huisarts onderdrukte het wel iets maar niet voldoende. Dus bij het minste of geringste stak het weer de kop op. Ik heb toen een zwaardere kuur gekregen en daarna nog een onderhoudskuur. Was ook echt ff nodig.
  Misschien goed om dit in gedachten te houden. En ik nam altijd eerst wat yoghurt of vla voordat ik de medicatie innam. Helpt tegen de misselijkheid.
  Misschien doe je dit al hoor, of zit je niet op allerlei adviezen te wachten, hoe goed bedoeld ook.
  Vind ’t alleen zo rot voor je dat je zo aan het klungelen bent met je gezondheid en dat je je niet 100% lekker voelt. Hopelijk knap je snel weer op!!!

 • Anneleen

  Wat fijn dat het zwemmen met Senna zo goed gaat, knap van hem hoor! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.