24 uur vlog: Veel traantjes en veel zon!
2 sep 2017 Mama 2

24 uur vlog: Veel traantjes en veel zon!

Hoi! Vandaag geen weekvlog, maar een 24 uur vlog! Althans, het wordt een 24 uur vlog genoemd, maar eigenlijk is het gewoone en dag vlog haha. Ik nam een hele dag de camera mee en film daarom net weer wat andere momentjes dan dat ik normaal in de weekvlog doe! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze vlog vinden, laat het mij weten !

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Iris

    Een 24-uursvlog is ook heel leuk om te zien! Ik kan me goed voorstellen dat de weekvlogs voor jezelf een beetje saai aanvoelen, dus mocht je over willen stappen op af en toe alleen een dag vloggen, dan vind ik dat ook helemaal niet erg.

  • Anneleen

    Heel leuk, zo’n 24u vlog! 🙂 Leuk om nog en vlog met lekker weer te zien, hier staat het namelijk al heel de dag te regenen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.