Wat is jouw droom? #2 Yvonne vertelt..
30 sep 2015 Lifestyle 18

Wat is jouw droom? #2 Yvonne vertelt..

Vorige week plaatste ik het eerste artikel waarin Malu vertelde over haar inspirerende droom (klik hier). Dit keer is het de beurt aan Yvonne. Ik kan alvast verklappen dat Yvonne een heel bijzondere droom heeft waarvan ik zeker weet dat zij niet de enige is! Lees mee!

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Mijn naam is Yvonne Ufkes (Bijkersma)en ik ben getrouwd met (meestal) de leukste man van de wereld Edwin en samen hebben we drie kinderen.Justin (9 jaar) Dylan (8 jaar) en Milan (4 jaar)  Naast het full-time moeder zijn, ben ik visagiste en schoonheidsspecialiste.Na de geboorte van onze derde zoon wilde ik graag iets anders. Maar wat ik precies wilde dat wist ik niet. Via via kwam ik bij Yunomi een site van Unilever, zij vroegen mij of ik voor hun beauty artikelen wilde gaan schrijven. Hier kreeg ik erg veel leuke reacties op, en de redactie van Yunomi vonden mijn artikelen erg goed. Ze werden altijd op de voorgrond geplaatst. Van daaruit ben ik een beautyblog gestart (www.schoonheidspromotie.nl) en een jaar geleden een kidzblog (www.kidzblogger.nl). In beide blogs kan ik mijn passie kwijt. Beauty en ik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en moeder ben je 24 uur per dan 7 dagen per week en dit doe ik met veel liefde. 

Yvonne Ufkes
Wat is jouw droom?

Voor mijn beautyblog interview ik regelmatig bekende Nederlanders, en vraag ik ze naar hun beauty geheimen. Zo heb ik o.a. Quinty Trustfull, Tom Sebastian, Dyanne Beekman, Do, Marie-Sophie Steenhart ( de visagiste van Max Factor), Ellemieke Vermolen, Froukje de Both en vele anderen. 

Heeel erg graag zou ik Maxima willen interviewen ( en met haar op de foto gaan!).

Heb je deze droom al lang en hoe is deze ontstaan?

Onze koningin is een prachtige vrouw, met een natuurlijke uitstraling. Sinds Maxima met Willem-Alexander gaat, vind ik haar al een super leuke vrouw. Ze heeft iets speciaals, de bekende X factor. Sinds ik interviews doe voor mijn blog lijkt het mij helemaal geweldig een keertje met onze koningin een kopje thee te gaan drinken en haar te interviewen. Want ik ben natuurlijk reuze nieuwsgierig naar haar beautygeheimen.

yvonne ufkes

Hoe wil je deze droom bereiken?

Hoe, dat kan ik helaas niet verklappen, als het helemaal gelukt is deel ik dit graag met jullie. Ik ben al een aardig eindje op weg. Ik hoop jullie dus binnenkort meer te kunnen vertellen of die ene foto te kunnen laten zien!

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Eigenlijk kan alles en iedereen mijn inspiratiebron zijn. Zo kan ik inspiratie krijgen van mijn kinderen, of iets wat ik zie op straat of in de speeltuin. Maar ook een magazine of een collega blog kunnen mij erg inspireren. Ik heb niet een groot voorbeeld.

Yvonne-blog

Is er nog iets dat je aan de lezers wil meegeven?

Durf groot te dromen, en ga niet in een hoekje zitten afwachten. Want dromen zijn er om verwezenlijk te worden!!!

Bedankt Yvonne voor je mooie en bijzondere verhaal en natuurlijk de prachtige foto’s. Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar Maxima haar beautygeheimen 🙂 Heel erg veel succes met het verwezenlijken van je droom, en als het je gelukt is, dan horen we dat natuurlijk heel graag!

Wil jij ook meewerken aan deze rubriek? Mail mij dan op info@twinkelbella.nl ovv Wat is jouw droom

Wat vind jij van de droom van Yvonne?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Els

  Leuk leuk leuk om te lezen! Maxima is idd een mooie vrouw. Ik snap dat je die nog wilt interviewen! Zal echt gaaf zijn als het lukt!

 • Celine

  Wat een mooie droom! Ik hoop dat het je gaat lukken! Maxima is een mooie en inspirerende vrouw! Liefs, Celine

 • debby

  Wat een ontzettend mooie en leuke droom zeg. Hoe tof zou het zijn als deze uitkomt

 • Annelies

  Ik vind dit een hele mooie droom! Maar wat me intrigeert is dat je zegt dat je al een heel eind op weg bent om die droom waar je maken. Ik hoop voor je dat het je gaat lukken. Dat zou wel kick ass zijn! Spannend en leuk tegelijkertijd.

 • Chris

  Dat is een bijzondere droom, ik ben benieuwd of het Yvonne gaat lukken. Dat zou wel heel bijzonder zijn want Maxima is een prachtige vrouw.

 • jeapiebel

  Echt leuk artikel om te lezen. Ik houd Maxima ook altijd in de gaten met haar kledingstijl. Ik vind haar leuk.

 • Bianca

  Wat een leuke en bijzondere droom, ik hoop dat het je lukt!

 • Sofie Katelijne

  heel leuk om te lezen!

 • Ysanne

  Haha wat een originele droom, ben benieuwd hoe het Yvonne uiteindelijk lukt!

 • Leonie

  Echt een bijzondere droom; heel erg leuk om te lezen.!

 • Angèlique

  Wat een bijzondere droom, hoop dat het gaat lukken!

 • Marjon

  Leuk om te lezen! Ik vind Maxima ook echt super! Ik hoop dat het je lukt je droom uit te laten komen:)

  Liefsxx

 • Iris

  Helemaal waar, ik vraag me ook af hoe Maxíma haar haar/make up doet en hoe ze altijd straalt.

 • Sylvie

  Ik vind Yvonne zelf ook een mooie vrouw, en Maxima zeker ook! Altijd mooi verzorgd, een supermooi figuur, maar vooral haar hartelijke uitstraling zorgt denk ik dat maar weinig vrouwen negatief over haar denken. Ik dus in ieder geval niet 🙂

 • Nesrin

  Wat een mooie droom. Maxima is een prachtige vrouw en volgens mij ook een vrouw met humor. Ik hoop dat je je droom kunt waarmaken!

 • Malu

  Wat een geweldige droom en wat gaaf als dit mag uitkomen! Ik hoop de foto eens te mogen bewonderen 🙂

 • Anne-Sterre

  Ik heb niet per se iets met het koningshuis, maar Maxima vind ik wel een bijzondere vrouw. Ik hoop dat je je droom waar kunt maken!

 • evelien

  Wat een gave droom en leuk artikel! Ik vind Maxima ook een prachtige vrouw <3

  Liefs! Evelien

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.