Mijn droom is beauty! (eigen webshop beginnen)
6 jan 2016 Lifestyle 15

Mijn droom is beauty! (eigen webshop beginnen)

Heb ik jullie al eens verteld hoe leuk ik het vind om al jullie dromen te lezen? Dit keer mag ik weer een mooie droom met jullie delen. Namelijk die van Dineke. Dineke heeft namelijk een droom die ik zelf ook onwijs leuk vind en waar ik zeker gebruik van zou maken als deze uitkomt! Lees je snel mee verder?

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Dineke, 22 jaar en moeder van 2 prachtige dochters. Marissa van 4 en Amélie is inmiddels 5 maanden oud. Getrouwd en woont in Urk. Ik ben visagiste bij ICI Paris XL, en daarnaast werk ik vanuit huis in mijn salon en verschillende freelance opdrachten.

Wat is jouw droom?

Mijn droom is om iets te kunnen bereiken in de wereld van make-up en beauty. Nu mijn kinderen jong zijn gaan zij voor, ze zijn maar 1 keer klein. Maar dromen doe ik zeker. Ik zou heel graag een webshop willen starten met make-up producten die hier (in Nederland) moeilijk te koop zijn. In Amerika bijvoorbeeld hebben ze onwijs veel mooie make-up merken die hier niet of nauwelijks te koop zijn.  Dat vind ik jammer! Gelukkig beginnen er steeds meer webshops of winkels te komen die hier verandering inbrengen. Zo is Urban Decay nu bijvoorbeeld bij verschillende ICI Paris XL filialen te koop en in de webshop.

dineke

Heb je deze droom al lang en hoe is deze ontstaan?

Ik heb deze droom sinds ik zo’n beetje voor het vak make-up koos. Ik ben sowieso iemand die altijd het beste uit dingen wil halen en op dat gebied helemaal.

Hoe wil je deze droom bereiken?

Het zou fijn zijn om de loterij te winnen haha. Voor zoiets moet je echt met een flinke investering instappen. En helaas gaat dat tegenwoordig niet meer zo makkelijk. Daarnaast is het financieel natuurlijk een groot risico maar wat dacht je van de tijd die erin gaat zitten? Momenteel wil ik daarom eerst van mijn kinderen genieten voor ik mijn droom echt vorm zou willen geven.  Misschien komt er wel iets anders op mijn pad.

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

Ik heb niet echt 1 hele grote inspiratiebron. Er zijn meerdere vrouwen die ik bewonder om hoever ze zijn gekomen met hun passie en dromen.

Is er nog iets dat je aan de lezers wil meegeven?

Always believe in yourself! Denk nooit dat iets te hoog is gegrepen. Door te dromen kom je nergens, door te doen kom je overal.

Dankjewel lieve Dineke dat jij je verhaal met ons wilde delen. Ik wens je ontzettend veel succes met alles en hoop van harte dat je droom uit mag komen!

Wat vind jij van de droom van Dineke?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Desiree

  Wat mooi om te lezen en goed dat je droomt! Ik hoop zeker dat je deze droom ooit waar kan maken. En het idee om make up naar Nederland te halen vind ik een erg goed idee! Ik weet zeker dat je hier veel mensen mee zult bereiken. En voor nu geniet van de kids! Don’t dream your life, live your dream!

 • Kirsty

  Wat een mooie droom! Ik denk hier zelf ook wel eens over na en als ik de loterij zou winnen zou ik ook zeker een webshop willen beginnen met alle mooie merken die hier niet verkrijgbaar zijn. Denk ook echt wel dat daar markt voor is 🙂

 • Marijke I easydailyfood

  Mooie droom. Leuk dat je zo’n passie voor make-up hebt!

 • Ysanne

  Wat tof, een eigen webshop beginnen lijkt mij ook altijd wel iets. Zoveel dingen zijn nog niet hier te krijgen!

 • Lotje

  Zeker een mooie droom! Ik heb bijna dezelfde droom. Ik wil zeker ook iets gaan in de beauty industrie! Hier krijg ik zeker motivatie van! X

 • Iris

  Het lijkt me leuk als je zoiets voor elkaar krijgt. Een webshop met slecht tot niet in de Benelux verkrijgbare producten is in ieder geval slim, veel mensen zullen hier blij mee zijn.

 • Kaoutat

  Wat een leuke droom! Ik denk dat jouw droom zeker een grote kans heeft in slagen. Ik zoek namelijk zo vaak make-up merken die hier in NL niet te vinden zijn. Dan denk ik; was er maar een webshop die het allemaal verkoopt. Dus ik zou het gewoon doen!

 • Sandra

  Wat een prachtige droom zeg! Stiekem is dat voor mij ook een droom, echt totaal iets anders als accountancy waar ik nu werkzaam ben haha.

 • Els

  Wat een leuke droom. Ik hoop voor je dat je hem kunt waar maken, want je kinderen worden ouder en dan heb je ook meer tijd :-). En succes met de loterij winnen :-). Leuk beroep heb je trouwens!

 • Dana

  Leuke droom! Zelf lijkt mij dat ook echt tof om te doen 🙂

 • Inge

  Wat een mooie droom, klinkt ook heel erg tof! Ik hoop dat het je gaat lukken! 😀

 • Yvonne

  Wat een mooie droom! Mij lijkt het ook heel leuk om een eigen webshop te hebben. Succes Dineke. Hopelijk gaat het je lukken.

 • Wilmaaa

  Mooie droom en ambitie die je hebt! Veel succes!

 • simpel, met een snufje liefde

  Mooie droom! Ik snap dat ze de droom nu even in de koelkast heeft staan, maar hoop voor haar dat die toch nog een keertje uitkomt.

 • beautifulday4makeup

  Veel succes Dineke. Ik snap dat je het even uitstelt, maar als er schot in de zaak komt ben ik zeker benieuwd om er meer van te horen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.