Waarom mijn man de liefste is..
24 nov 2015 Lifestyle 53

Waarom mijn man de liefste is..

Jullie zien mijn man niet zo veel op mijn blog verschijnen.. Simpelweg omdat hij hier zelf niet zo veel behoefte voor voelt. Toch wilde ik al heel lang eens iets schrijven gewoon voor hem. Voor alles wat hij voor ons doet en waarom hij voor mij en de kindjes de liefste is!

 • Ik heb al wel vaker op mijn blog verteld dat Vincent heel veel voor ons doet. Sinds ik ziek ben is het voor ons allemaal niet gemakkelijk maar hij zal zich nooit omver laten blazen.
 • Het is pas nog eens gebeurd dat ik compleet in paniek raakte en Vincent binnen tien minuten thuis was van zijn werk en de hele dag bij mij bleef.
 • Sophia heeft een soort crush op haar papa en ik vind dat zo mooi en vertederend om te zien. Altijd als ze haar papa ziet wordt ze blij.
 • Ook Senna is gek op zijn papa en noemt hem zijn allerbeste vriend.

Sophia

 • Ik hoef niet veel uit te leggen en toch begrijpt hij mij. Toen ik net ziek werd (prenatale depressie) had ik de neiging mij steeds te verontschuldigen; dat hoeft bij hem gewoon niet.
 • Wij kunnen samen de grootste lol hebben om niets. Of eigenlijk; ik kan heel erg om hem lachen omdat hij van die droge humor heeft.
 • We zijn een team zonder het te bespreken. We weten wat we aan elkaar hebben en proberen het elkaar zo makkelijk mogelijk te maken.

Om het geheel niet al te zoetsappig te maken stop ik nu maar haha. De foto van dit blogje is gemaakt vlak voor de keizersnede van Sophia. Zo grappig eigenlijk om te bedenken dat dit de laatste foto van ons is voordat Sophia is geboren!

Wie is voor jou de liefste? 

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Sandra

  Ahhh wat ontzettend lief dat je dit schrijft over je man! Heel mooi hoe je jullie relatie omschrijft. Vooral het laatste puntje vind ik erg mooi omschreven, dat jullie samen een team zijn zonder het te bespreken.
  Voor mij is de liefste, hoe kan het ook anders hihi, mijn vriend!

 • Carlijn

  Ahhhh wat een superlief blogje over Vincent. Je mag blij zijn met zo’n man, maar hij mag ook wel in zijn handen knijpen met zo’n lieve vrouw 🙂 De foto van hem en Sophia is prachtig.

 • Wilmaaa

  Wat lief! Heel fijn als je je niet constant hoeft te verontschuldigen. Ik hadden die neiging ook als ik Door mijn gezondheid niet veel kon doen. Dat hoeft gelukkig gewoon niet. Fijn dat hij zo goed in met Sophie. Mijn man wil ook niet veel in de picture, haha!

 • jeapiebel

  Ik snap je volledig. Al heeft hij die behoefte niet, is ook lief van jou om hier zo lief over hem te hebben. Een team zijn en elkaar makkelijk maken dat is zeker heel belangrijk in een relatie vind ik. 🙂

 • debby

  Ah van dit soort artikelen word ik zo blij! De liefde spat er vanaf lieve Saskia.

 • Bregje

  Lief!!! Mijn vriend en Laurens zijn de liefste voor mij! ❤

 • Nicole

  Wat een lieve woorden voor je man zeg!
  En inderdaad mag dat wel eens gezegd worden…. Fijn trouwens ook dat hij zo snel van zijn werk weg kan op zo’n moment!

 • Tamara

  Ahhhhhh wat fijn dat je man zoveel vooe hullue doet! Hij heeft ook een orachtig gezin! Zuinig op zijn! <3

 • Jennifer

  Wat lief geschreven!

 • Hanna @ eenbezigbijtje

  Wat een ontzettend lief blogje! En heel fijn voor je dat hij er altijd voor jou en jullie is!

 • Jeanine

  Smelt momentje! Super lief dat je dit hebt geschreven voor je man. Hier zijn de kinderen ook zo dol op papa <3

 • Eva

  Wat een ontzettend lief artikel! Ik word er heel blij van om het te lezen. Mijn liefste is mijn mannetje Dennis 🙂
  Liefs,
  Eva

 • Renske

  Wat ontzettend liefdevol geschreven. Ik herken de lol om de gekste dingen absoluut. Mijn vriend heeft ook hele droge humor. Laatst gaf ik hem een kus en zag ik dat hij zijn ogen open had toen ik hem een kus gaf (tja, ik had dus ook mijn ogen open, haha). Mijn reactie: “Kus je mij altijd met jouw ogen open?” Hoe hij het doet, weet ik niet, maar binnen een microseconde kaatste hij terug: “Praat jij altijd met je mond open?” Van die simpele, droge opmerkingen kunnen mij ontzettend doen lachen. Je merkt het al, mijn vriend is de liefste! 🙂

 • Suzanne

  Ahh, wat lief. Fijn dat je zo’n man hebt gevonden. Nooit meer loslaten!

 • Lindy

  Wat een lief berichtje voor je man <3
  En wat lijkt Senna op hem zeg!

 • Leonie

  Ah, Saskia, wat een lief blogje! Heeft hij het al gelezen? Hihi.

  • Saskia Hardeman

   Hihi ik heb het zelfs eerst moeten laten goedkeuren haha 🙂

 • Lifesabout

  Mooi om jullie twee te zien…het klopt gewoon en samen staan jullie sterk! De liefsten zijn voor mij mijn man en Sarah. Maar eigenlijk ook mijn ouders….moeilijk kiezen!

 • Rosanne

  Wat een lief artikel! Je mag je gelukkig prijzen met zo’n lieve man!

 • Anne-Sterre

  Wat een lieve woorden. Zo belangrijk om zo iemand in je leven te hebben.

 • Nesrin

  Mooi. Dit is liefde.

 • Sheela

  wat een lieve blog! Wat fijn dat hij er altijd voor je is om je te steunen en je probeert te begrijpen, ik snap dat dat heel erg belangrijk is. Mooi om te zien!

 • Nicole

  Ahh wat een lieve blog! En die bovenste foto van jullie is zo schattig!

 • mommysworld

  Ah wat lief! Hij vind dit blogje vast heel leuk en lief om te lezen 🙂

 • Charlotte

  Wat een lief stukje! En wat fijn dat je zo’n team vormt met je man 🙂

 • Vlijtig Liesje

  Wat fijn dat je partner altijd zo voor je klaar staat!

 • Marijke I easydailyfood

  De liefde spat er inderdaad van af. Wat leuk om te lezen zeg. Mooi dat je zoveel aan elkaar hebt. Het na de geboorte van onze dochter vreselijk veel lichamelijk klachten en merk dan ook dat mijn vriend echt zoooooveel voor mij doet. Maakt je relatie alleen maar nóg sterker!

 • Channah

  Wat een liefde! Ik herken het allemaal stuk voor stuk, mijn vriend staat ook echt altijd voor mij klaar en ik had geen betere vader voor mijn dochtertje kunnen wensen.

 • Simpel, met een snufje liefde

  Wat een lieve blog! Ik denk dat hij deze vast en zeker niet erg vindt.
  Je mag trots zijn op zo’n lieve man

 • Daenelia

  Mooi hoor. Vasthouden.

  … ik ben zelf niet zo publiekelijk met mijn genegenheid. Mijn gozer is geweldig. Laten we het daarop houden.

 • Charlotte

  Ah wat heb je dit lief geschreven!

 • Sofie

  klinkt heeeeeeeeeeerlijk <3

 • Milou

  Ah wat lief! Een ode aan je man. Dat verdient hij zeker. Als ik het zo lees, niet alleen hier maar ook in andere artikelen en dagboekjes, steunt hij jou ontzettend goed tijdens jouw moeilijke dagen. Wat fijn dat jullie zo’n sterk en liefdevol koppel zijn!
  En ja, Sophia en haar papa… smelt!

 • Vandaagismooi.nl

  Ach wat lief zeg… wat een fijne vent heb jij om zo te lezen! En die foto.. ahhh <3

 • Sher

  Wat lief van je om hem op deze manier in het zonnetje te zetten.
  Heel fijn dat hij altijd voor je klaar staat!

 • Angelique

  Wat een lieve post <3

 • Iris

  Wat lief 😀 .

 • Storia Dolce

  Wat lief en mooi geschreven 🙂
  Super schattig dat hij altijd voor je klaar staat en je altijd steunt, dat is altijd héél belangrijk 😀

 • Nilou

  wat heerlijk dat jullie zo op 1 lijn zitten <3

 • Stephanir

  Wat ontzettend lief! Ik ben nu 10 weken geleden bevallen en ook weer erg ziek geworden na de bevalling, ik had al ptss en ben lichamelijk uitgeput.. Dus hier thuis is er ook een super papa.. Die heb je echt nodig, samen kom je er wel en dat maakt je alleen maar sterker! Fijn dat je die steun ook hebt!

 • Linda

  Ik vind jullie zó leuk samen! En wat fijn dat het op alle fronten zo goed klikt en jullie elkaar zo goed aanvoelen. Jij hebt duidelijk écht je prins op het witte paard gevonden. En vooral het zorgen tijdens jou ziek zijn is onbetaalbaar, er zijn maar weinig mannen die hier tegen bestemd zijn 🙂

 • Blog & Beauty

  Ik hou van dit soort artikelen. Hier mag zeker aandacht aan besteed worden. Vaak vergeten we het echte gevoel en wordt alles vanzelfsprekend. Mijn man en mijn prinsesje zijn de liefste in mijn leven. Ik doe alles voor haar en hij werkelijk alles voor mij. X

 • Kimberly

  Ah wat een heerlijk lief artikel!!!

 • Drie

  Wat een lief stukje! En wat fijn dat hij er altijd is voor jullie!

 • Kirsten

  Wat lief dat je dit voor je man schrijft. Het is heel belangrijk om te weten dat je partner je steun en toeverlaat is, op elk moment.

 • Jolet

  Echt super lief dat je zo’n artikel schrijft, je man zou ook wel heel erg met jou boffen!

 • Tessa

  Wat een lief blogje! Zo fijn als je iemand hebt die altijd naast je staat. Maar de allerliefste man… Die heb ik toch echt 😉

 • Neelke

  Hoe mooi! Wat een lieve man heb je en wat lief van jou dat je er zo’n mooi blogje aan wijd. En superschattig om te lezen dat Sophia een soort crush op haar papa heeft.

 • Rachel Kromdijk

  Ziet er goed uit en wat lief he je man met jullie prachtige kindje! een plaatje om trots op te zijn! Droge humor is altijd fijn!

 • Sarah

  O wat lief! De foto met Sophia is echt prachtig! Ik vind zelf het veilige gevoel dat mijn vriend me geeft heel mooi. Ik kan aardig stressen en paniekeren, maar hij kan me met een blik of aanraking weer rustig krijgen.

 • Daniëlle

  Wauw! Wat een mooie en belangrijke punten beschrijf je! Klinkt als echte liefde en dat is zo belangrijk in een relatie! Lieve man heb je 🙂

 • anneleen

  Heel mooi om te lezen! En zo’n lieve foto van hem en Sophia! Je hebt er een goeike aan de haak geslagen, gelijk ze bij ons zeggen 😉

 • Jonna@Burgertrutjes

  Yeah, hier word ik nou blij van :). Moo geschreven, en jullie zijn een leuk stel samen
  Onlangs geplaatst door Jonna@Burgertrutjes: Shoplog Aliexpress – favoriete items #2

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.