Vlog: Onze hectische ochtendroutine
28 okt 2017 Mama Welcome To My Life! 5

Vlog: Onze hectische ochtendroutine

Welkom bij een nieuwe vlog! Dit keer geen dag vlog maar een 48 uur vlog waarin ik twee dagen lang de camera met mij meeneem. Ik zal jullie met name onze hectische ochtendroutine laten zien en we maken pompoensoep!

Doe jij ook mee met de winactie Baby Born Puppy Doodle?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Iris

  Oja, dat gedoe met pakketjes altijd. Ik had een keer een matras besteld en bij aflevering was ik ook zogenaamd niet thuis. In plaats van dat ze het dan nog een keer hadden geprobeerd (of gewoon niet doen alsof ze zijn geweest), was het pakket teruggestuurd naar Duitsland…. Vervolgens konden ze dat niet zomaar weer hierheen sturen, dus moest er een heel nieuw matras worden gestuurd. Pfoe.

  • Saskia Hardeman

   Ja irritant he. En vaak roepen ze ook maar wat. Hier zeiden ze steeds dat ze voor de deur stonden en dat er een briefje geleverd was. Niets gezien. En opeens klopte het adres niet, heel vreemd.

 • Stefanie

  Haha….dat gehaast in de ochtenden.. zo leuk hoe je dat vertelt. Maar ik hoor mijzelf ook regelmatig: Heb je nou nog je schoenen niet aan? Eet even door! Blijf van elkaar af, laat elkaar met rust. Dus ik herken het echt!!!

  Ik denk dat bij ons wel een voordeel is dat de jongens altijd vroeg wakker zijn en zelf vaak al een boterham smeren. Niet altijd hoor, maar meestal regelen ze dat zelf wel.
  En wat ik heel fijn vind is, kleding klaar leggen voor in de ochtend. Dan mogen ze naar beneden komen als ze zijn aangekleed. Dat werkt hier altijd heel goed, want ze willen maar al te graag even televisie kijken. En eten dus een boterham voor de televisie. Ik weet dat dat bij sommige kinderen juist averechts werkt omdat ze dan alleen maar naar de televisie kijken. Maar bij ons werkt het wel.
  Je zou er ook voor kunnen kiezen s avonds al een boterhammetje te kunnen smeren voor de volgende ochtend scheelt ook weer wat. Ik ben der zelf niet zo’n fan van maar ik weet dat er mensen zijn die dat wel doen.

  • Saskia Hardeman

   Hoihoi, wat lief dat je meedenkt, dankjewel! Heerlijk dat je kindjes zelf de boterham smeren, hihi ik kijk ernaar uit dat mijn kindjes dat ook doen πŸ˜‰ Ik heb liever niet dat de kindjes in de ochtend tv kijken, gewoon iets waar ik aan vast wil blijven houden zolang het lukt πŸ˜‰

 • Anneleen

  Weer een gezellige vlog, Saskia! πŸ™‚ Die pompoenensoep ziet er zo lekker en smaakt zo goed met een stokbroodje er bij. Ik krijg er spontaan een hongertje van πŸ˜‰ Ik werk als opvoedster in een instelling, sta in een leefgroep van 10 kindjes ongeveer en bij ons zijn de ochtenden heel gestructureerd (en ook dan loopt er wel eens iets mis hoor of zijn we juist niet op tijd klaar haha!). Ik maak eerst 3 kindjes alleen wakker en maak deze klaar. Deze moeten vroeger naar school vertrekken. Om 7u komt er een collega en dan maken we de andere 7 kinderen samen klaar. We proberen op voorhand zoveel mogelijk te doen, bv: tafel wordt ’s avonds al gezet, boekentassen (fruitdoosjes, drinkenbussen) staan allemaal al klaar, medicamenten van de kinderen liggen allemaal al klaar, kledij van de kinderen ligt de avond er voor al klaar, … Door kleine zaken op voorhand al in orde te brengen, voorkom je vaak heel wat stress in de ochtend. Maar… dan nog hoor ik mezelf vaak bezig: Ga je schoenen aan doen. Heb je je tanden al gepoetst? Mag ik is kijken of je mond proper is? We moeten nu echt vertrekken! πŸ˜‰

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.