WINACTIE: Baby Born Puppy Doodle
27 okt 2017 Mama Speelgoed 55

WINACTIE: Baby Born Puppy Doodle

Stiekem ben ik gewoon een mama die speelgoed zelf ook gewoon heel erg leuk vindt. Ik maak niet alleen mijn kinderen blij met speelgoed maar mijzelf ook een beetje hihi. Zeker als ik kijk naar het speelgoed dat ik zelf vroeger had vind ik het gewoon heel leuk om al die nieuwe ontwikkelingen in speelgoed te zien. Vandaag vertel ik iets meer over een soortgelijk iets van wat ik vroeger zelf ook had: namelijk een speelgoedhondje genaamd de Baby Born Puppy Doodle.Β 

Baby Born Speelgoedhondje

Ok, die van mij was wel iets anders. Ik had toen ik ongeveer vijf jaar oud was eens van Sinterklaas een wit hondje gekregen die kon lopen en keffen. Wat een fantastisch ding was dit. Onlangs kreeg ik een persbericht van de Baby Born Puppy Doodle welke mij hier weer aan deed denken. Alleen dit hondje van Baby Born is dan net nog een stuk bijzonderder aangezien deze ook kan plassen. Ja, je leest het goed. Dit hondje kan plassen!

Bij het hondje zit een flesje waar water in gedaan kan worden en wat je aan het hondje kan geven. Na het drinken zal deze puppy zijn pootje omhoog doen en zal het gaan plassen! Toch wel bijzonder. Naast het drinkflesje zit er ook nog een koekje bij welke gevoerd kan worden aan deze puppy. De Baby Born Puppy Doodle zal daarbij luidruchtig gaan smakken.

Baby Born Winactie

Onlangs ontving ik twee van deze toffe Baby Born hondjes. Een daarvan ga ik bewaren als cadeau voor mijn dochter (dit gaan jullie vast en zeker nog terug zien). En de ander ga ik weggeven door middel van een winactie!

Wat je moet doen? Volg mij op Facebook, like het bericht en laat op hetzelfde bericht achter dat je mee doet en voor wie je mee doet!

Wanneer je iemand tagt in het facebook bericht en het bericht deelt, wordt dit heel erg gewaardeerd (het is niet verplicht).De winnaar krijgt vrijdag 3 november 2017 bericht van mij.Β 

Deze puppy is onder andere te koop bij Bol.com

Succes lieve allemaal, ik hoop dat jullie deze actie weer leuk vinden!

Reacties

 • Nicol meewis

  Ahhhh wat een cutie😍
  Marissa zou hier de hele dag mee onder haar arm lopen ben ik bang, en mee willen nemen;)
  Kan me er wel wat bij voorstellen. Wat een dotje!
  Ik doe graag mee voor mijn meisje.

 • Edwards

  Whooop whoop whooop !!!! jaa ik doe heel erg graag me voor onze dochtertje die dol is op puppy;s dit is toch te schattig γ€€ πŸ©πŸ• zo zoet.

 • Annabel de Ruiter

  Zo schattig! Onze Liselotte van 3,5 jaar is een echte dierenvriend. Dit wil ze zo graag hebben dat ze nu al uit kijkt naar de komst van Sint en zijn pieten. Een β€˜eigen’ hondje dat kan lopen en blaffen staat op nr 1 op haar wensenlijstje. Zelf vroeger ook zo’n hondje gehad. Geniet er nu nog net zo van en misschien wel meer πŸ˜‰ Dat stralende gezichtje zie ik al voor me!

 • Petra de Mooij

  Ohhh ze zijn zooo schattig!! En dit is nou echt een super leuk cadeautje voor mn dochtertje Lotus(3,5 jaar). Ze vind honden zo leuk en is er tegelijktijd doodsbang voor zodra ze te dicht bij komen. Dit zou echt een te gekke manier kunnen zijn om zo een beetje over haar angst te komen. Maar ook leren wat je allemaal met een hondje moet doen. Ik ga keihard duimen voor mn moppie❀

 • Brenda peters

  Ohhhhh wat gaaf zeg!!
  Zou mooi passen bij de rest van onze baby Born collectie!! We hebben ook al het paard ed

 • Marian B

  Zeker weer een hele leuke actie! Dit is volgens mij een heel mooi verjaardagscadeau voor mijn nichtje die binnenkort jarig is. Ze wil graag een eigen hond maar dat gaat ‘m niet worden. Dit is een mooie oplossing lijkt me. Het wordt vast haar beste vriendje die ze met liefde zal verzorgen.

 • Heidie

  Wat een leukerd, dat Baby Born hondje, mijn dochtertje vindt deze zeker weten geweldig.

 • Laura van Hout

  Echt te schattig!! 7 dec is onze kleine grote dame weer jarig, en ieder jaar weer zo lastig wbt kadootjes (sinterklaas, kerst). Ik weet zeker dat ze deze zooo graag zou willen!! Eindelijk een puppie die al zolang op haar lijstje staat!!

 • Marian Zw

  Wat een schatje, ik weet zeker dat mn dochter uitzinnig wordt als ze zo,n hondje mag winnen. Doordat ze allergisch is voor katten enhonden mag ze zelf geen hondje in huis. Maar dot zou een geweldige plaatsvervanger zijn.

 • Jill

  Die eerste zin, daar ken ik mezelf al helemaal in πŸ™‚ Deze puppy staat toevallig op het Sinterklaas verlanglijstje van mijn 2-jarige prinsesje, echt toevallig πŸ™‚

 • Kristel

  Super gaaf onze dochter zal hier heel erg blij van worden. Wat een leuk hondje en het plassen en snoepje geweldig.

 • Diny Gijsberts

  Mijn kinderen mogen,vanwege hun allergiΓ«n geen huisdier,en dat heeft al heel veel tranen gekost want ze willen ‘zΓ³ graag een hondje !
  Deze “leukertje”zou hun verdriet zeker en vast kunnen verlichten !
  Volg onder instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  Bloglovin onder Diny
  youtube abbo X

 • Betti

  Doe graag mee voor mijn 2 dochters

 • Lieke van Veen

  Wat leuk ik had vroeger een bruin wit hondje die kon lopen en keffen een een dalmatier! Leuk om te zien dat het eigenlijk niet heel veel veranderd ten opzichte van vroeger. Ik maak graag kans op dit hondje voor mijn neefje.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.

 • Lieke van Veen

  Je hebt trouwens een hele leuke omslagfoto op Facebook!

 • Jacqueline Bharos

  Oh wat een lief hondje!
  Deze zou ik graag voor ons zoontje willen winnen!

 • Roos

  Leuke winactie zeg! Een hondje die echt kan plassen, geweldig. Graag waag ik een kans mee voor mijn nichtje. Ze is allergisch dus een echt hondje zit er helaas niet in! Hiermee kan ze wel de lusten hebben van een hondje en niet de lasten! Geweldig cadeau!!

 • Linda Raaijmakers

  Dit zou geweldig zijn voor de verjaardag van onze tweeling Eva & Lucas op 5 december πŸ˜€

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Supergaaf! Echt iets voor Emily. Nu heeft ze een houten krokodil die ze vaak uitlaat. Maar een hondje is natuurlijk veel leuker!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Hoe hebben we verteld dat we een kindje krijgen?

 • Claire

  Super schattig 😍😍 En wat je schrijft is weer zo herkenbaar!! Het speelgoed van nu is ook gewoon echt leuk!! Wat wij vroeger hadden was al leuk, maar jeetje wat kunnen ze tegenwoordig veel!!
  Deze puppy Doodle zou zeker weten enorm in de smaak vallen bij mijn twee dochtertjes van 2 en 5 jaar oud.
  Samen met mijn meiden wil ik heel erg graag een klein lief hondje, maar de papa des huizes is nog niet echt overtuigd πŸ˜‰
  Misschien kunnen we hem hiermee wel overtuigen πŸ˜€
  Zou een geweldig sinterklaas cadeau zijn!!!

 • Nancy van Heck

  Ik doe graag mee voor mijn 3 jarige zoontje die geen echte hondje kan verdragen maar wel graag een hondje wil. En zo hebt hij mooi zijn eigen hondje waar hij voor kan zorgen.

 • marij bran

  wat een ontzettend schattig hondje! mn dochtert is dol op de hond van mn ouders. Dus super leuk voor thuis

 • Christel

  Omze 3 meisjes zeuren steeds om een echt puppy hondje maar met een drieling is dat ons net even wat te druk hihi. Dus dit hondje zouden ze geweldig vinden!!!

 • Liesbeth

  Superleuk voor mijn nichtje Merel. Even oud als Sophia! Ik volg je via bloglovin, facebook, instagram en youtube!

 • Cindy Jer

  Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf! !
  😍
  Mijn allerliefste prinsesje! Zou graag lief huisdieren willen om te verzorgen en te knuffelen.
  Eerste vriendje!❀
  Geliked en openbaar gedeeld.πŸ€

 • Daan moerland

  Wat superleuk zeg! Ons meisje is echt een dierenvriend en zou hier echt heel blij mee zijn, ze heeft hem al op haar verlanglijstje geplakt πŸ˜πŸ€

 • Janet maes

  Wij hebben een echte doodle en mijn nichtje Senna is gek van onze hond. Zij zou deze doodleuk knuffel geweldig vinden!

 • Claudia Diependaal

  Echt super cute voor her liefste meisje op aarde. Ze mag van papa en mama niet op Facebook. Dus ik zeg t altijd zo. Ze is mij klein dochter.

 • Jolein koolske

  Oh wat een super schatje 😍 Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochters . Hun zouden dit zooooooo leuk vinden , en ook goed dat ze kunnen oefenen voor een hondje te zorgen. Ik zou er graag 1 willen voor hun maar zolang we een poes hebben durf ik het nog niet aan hahah

 • Sjoerd hendrikse

  Wat een lieverd zeg!! Mijn meisje is bang voor honden, maar niet voor puppy’s haha! Dit schatje zou ze overal mee naartoe komen en zou helemaal platgeknuffeld worden dat weet ik zeker! πŸ˜€

 • elisabeth maria martina

  voor een jarige job helemaal TOP

 • Sharmila Ganesh

  Sherida zou hier erg blij mee zijn. ze is gek op dieren en speelt veel met haar Poppen en babyborn.

 • Miranda wils

  Wat een leukerd zeg 😍😍😍😍😍 daar zou mn meisje echt heelheelheel blij mee zijn❀️

 • Stephanie

  Ik doe graag mee voor m’n kleine meisje Sylvana van net 2 (en stiekem ook voor m’n zoontje van 5 die dit ook heel erg leuk vindt maar dat mag niemand weten πŸ˜„)

 • Kim

  Nou en of dat wij dit een leuke winactie vinden😍🐢 ik doe dolgraag mee voor m’n 2 meiden van 5 en bijna 3. Ze zijn gek op hondjes en zo kunnen ze toch een hondje krijgen:-) lijkt me een prachtig cadeau om te geven voor 5 december of de 3e verjaardag van m’n dochtertje op 22 december. Ik denk dat hun broertje van 3.5 maand het stiekem ook wel een heel leuk cadeau vindtπŸ’™

 • Lucinda staal

  Ons meisje Joony is echt dol op hondjes πŸ€πŸ€πŸ˜
  Zou geweldig zijn 😍

 • Tamara

  Ik doe mee voor Emma, duimen!

 • Cindy lili

  wauw! echt realfrends
  .vriendje voor mijn diertjesvriendinnetje lili fee!zou mooi 5 december kado zijn!❀

  geliked en openbaar gedeeld

 • Duane

  Mn meisje is niet zo,n grote held met hondjes.

  Dit lieve moppie wordt met open armen ontvangen.
  Zelf papa gaat met dit knuffelkontje knuffelen. Met mn dochtertjelief! Ze is zooo lief en doet zo haar vest met zindelijkheid training al 7x op het potje.

  Super knap toch!❀
  Daarom zou dit is verrassing naar haar dromen zijn.
  Eigen hondje.

 • Janine

  Ahhhhh wat een cuttie!! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 dochters denk dat ze het helemaaaaaal fantastisch vinden!! Denk zelf dat de kleine van 5 maanden er van gaat genieten want die vind alle bewegende dingen interessant en lacht daar zoooo lief tegen.

  Enne stiekem doe ik een beetje mee voor mijzelf want ben net als jij, gek op speelgoed. HAHAHA

 • Saskia van der Heijden

  Superleuke actie weer Twinkelbella!
  Ik weet zeker dat mijn (groot poppen fan) dochter echt heel blij zou worden van dit hondje!!
  Ik waag heel graag een kans!
  Veel plezier en succes met je leuke verhalen en belevenissen. Ik lees ze graag!
  Groetjes van Saskia

 • Anita te Gussinklo

  Love it, met plezier gedeeld op Facebook.

 • A.

  Een doodle wouw…….Like wel maar zit. Iet op Facebook πŸ˜‰πŸ‘πŸ»πŸŽ

 • l tromp

  aaaaaa wat eeeen schatjes hier zouden mijn kids helemaal verliefd op zijn..

 • Anton Hompe

  https://youtu.be/lLm91D0LB-Y

  Leuk voor mijn kleindochters uit Lelystad dit speelse hondje of mijn jongste stoere kleinzoon James >>>>>>
  ik doe mee…………suc6 allen.

 • Lyn

  Ik zou graag meedoen maar heb helaas geen facebook

 • Marange Krouwel

  Oefff dit is zou echt een super cadeau zijn voor mijn zoon. Hij wilt het zooooo graag. Stond op zijn verjaardaagslijstje en nu voor Sint. Duim duim duim

 • Dionne van der Kooij

  Onze tweeling wil deze zo graag! Doe dan ook met liefde voor hun een kansje wagen. Zie nu al voor me hoeveel plezier ze hier samen mee zullen hebben 😍

 • Madelon Eugelink

  Super leuk! Mijn dochter is er gek van. Doe graag voor haar mee!mm
  Onlangs geplaatst door Madelon Eugelink: De eerste maand met de baby in huis.

 • Janine

  Oh wat een snoezie!!! En zo groot! Daar zou onze dochter van 2,5 echt stapel verliefd op worden. Echt cute!! <3 <3 <3 Wauw! Hoop dat ik nog een kansje maak om mee te doen hem te winnen.

 • Sofie Dauw

  Wauw, wauw, wauwie! Wat een verwennerij! Met zo een schattig hondje maken jullie mijn dochtertje héél erg blij! Mocht ze winnen, dan zou er een wens in vervulling gaan en hier in huis een dol gelukkig meisje staan?

 • Janine

  Oh wat erg!! Ben ik nou de enige die hier steeds kijkt?! πŸ˜€ Dit is echt gewoon te gaaf als sint kado en zou zo goed uitkomen! Duim duim duim…

 • Nienke

  Superleuk voor onze Sare.. De meiden willen heel graag een huisdier maar ik ben allergisch. Veel liefde en ontelbare knuffels gegarandeerd!

 • Lisanne

  Aaah wat leuk! 😍 Helaas heb ik zelf nog geen kindjes waaraan ik deze kan geven, maar ik weet zeker dat mijn nichtje deze echt helemaal te gek zou vinden! ☺ Ik doe dan ook graag mee voor haar πŸ˜€

 • Jamey

  Wat snoezig zeg!! Mijn lieve nichtje is bijna jarig dus voor haar doe ik graag mee! ❀️

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.