Swatch: Collistar Jewel Nail Lacquer 621 Platino strass
30 nov 2013 Beauty Nagels 20

Swatch: Collistar Jewel Nail Lacquer 621 Platino strass

Het zal vast geen verrassing zijn als ik vertel dat ik dol ben op glitternagellak. Toen ik deze Collistar Jewel Nail Lacquer dan ook zag moest deze met mij mee naar huis en was ik heel benieuwd hoe deze er uit zou zien op mijn nagels. Kijk je mee?

Collistar Platino Strass

De gouden met zilveren gemixte glitters lijkt mij een ideale lak voor de feestdagen. In eerste instantie bracht ik twee laagjes aan. Deze laagjes zijn net niet dekkend genoeg. Voor een perfecte dekking is echt drie laagjes nodig. In het begin vond ik overigens het effect een beetje to much. Later begon ik er aan te wennen en vond ik het eigenlijk wel een ontzettend leuke lak!

Collistar Platino Strass

De lak zou denk ik ook heel mooi zijn als accentnagel gecombineerd met een matte nagellak op de andere nagels. Wat mij ook heel leuk lijkt is om een matte nagellak aan te brengen en deze glitters als french manicure daaroverheen aan te brengen. Dit zorgt voor een rustiger effect dan dat je al je nagels lakt met deze lak.

Collistar nagellak

Conclusie

Dit is overigens de eerste keer dat ik een lak van Collistar gebruik. En het bevalt mij prima. Het lakken gaat makkelijk. Wel heeft het flesje twee doppen wat ik zelf een beetje onnodig vind. Ook de houdbaarheid van de lak is prima! Op het moment dat ik dit bericht typ heb ik de lak vier dagen op mijn nagels zonder een enkele chip. Helemaal goed dus!

Collistar nagellak is te koop bij onder andere de Douglas  en kost  € 7,50 voor een flesje van 6 ml

Heb jij weleens een nagellak van Collistar geprobeerd?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • linda

  Erg mooi lakje! Perfect voor de feestdagen 🙂
  Heb het merk zelf alleen nog nooit gekocht geloof ik. Fijn om te lezen dat hij lang blijft zitten. Als ik een mooie tegen kom ga ik misschien wel eens voor de bijl hihi

 • Geertje

  Heb nog nooit de lakjes van Collistar gebruikt. Maar de prijs valt me reuze mee. En wat n gave kleur!!! Ga m zeker halen!

 • Beautyjuf

  Wat een leuke glitter nagellak 🙂 Helemaal ‘feestdagen-proof’! Ik heb nog niet eerder een nagellak van dit merk gebruikt en/of gekocht. Wat fijn dat je te spreken bent over de houdbaarheid.

 • Luuke

  Heel mooi kleurtje! La femme (bij kruidvat soms) heeft ook altijd glitternagellak.

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt, op dit moment heb ik een lakje van dit merk op 😀

 • Maaike

  Mooi kleurtje!! Ik heb nog nooit een lakje van Collistar gebruikt maar vind deze geweldig!
  X

 • Kimberly

  Ik vind hem echt heel tof en feestelijk! Ideaal voor de aankomende feestdagen als ik het zo zie.

 • Eline

  Superleuk lakje, perfect voor de feestdagen!

 • Yvonne

  Wat een prachtig lakje! Ik heb ook nog nooit een lak van Collistar gehad maar ziet er zeer goed uit, en zo lang draagbaar zonder te chippen is altijd fijn. Leuk ook voor de feestdagen zo’n glitterlak:)

 • Tineke

  Ik heb nog nooit iets van dit merk getest, dit lakje is prachtig!
  Liefs

 • Bertine

  wow die is echt prachtig! ik ben ook dol op glitterlakjes:)

 • Anoeska

  Wat een mooie glitterlak, hij dekt ook prachtig. 🙂

 • Jana Vmh

  Het ziet er echt mooi uit!!

 • Elke

  Oh! Deze is echt te mooi!

 • Jhemyla

  Wat een prachtige lak zeg! Heel erg mooi

 • Brilliantnails

  Prachtig! Vind collistar fijn lakken

 • Rosie

  Ooh wauw hij is echt prachtig!! Doet me heel erg denken aan mijn favo Essie lakje op dit moment, weet alleen even de naam niet meer. Heerlijk! Het is weer December dus ik heb weer een excuus om te glitteren ;p!!

  Liefs Rosie!

 • Melissa

  Heel mooi lakje!
  x

 • stacey

  heel erg leuk voor de feestdagen die eraan komen

 • Bianca

  Wat een super mooie lakje ook ik hou heel erg van glitterlakjes er kan geen genoeg glitters in zitten en nu met de feestdagen is het hellemaal erg leuk

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.